Ezo

Jennifer Aniston tényleg esküvőre készül?

Sorra reppennek fel a pletykák arról, hogy Jennifer Aniston ismét esküvőre készül. Sőt! Némely bulvárlap tudni véli, hogy a színésznő hamarosan szülni fog. Asztrológusunk a csillagokat faggatta arról, milyen jövő vár a színésznőre.

MÉG TÖBB HOROSZKÓP ITT!

– A szeptemberi horoszkópodat olvastad már?

Jennifer Aniston volt már a világ legirigyeltebb asszonya (Brad Pitt miatt) a világ legsajnáltabb sztárja (évekig nem talált társat), a legjobban kereső tévés színésznő (a Jóbarátok Racheljének szerepével) és mellőzött mozisztár is. A sajtó hol arról cikkezik, hogy szívtelen karrierista, aki sohasem akart szülni, hol pedig arról, hogy a gyermektelenség teszi tönkre életét és párkapcsolatait. A kívülálló számára eldönthetetlen, mi igaz a sok pletykából, híresztelésből és a „közeli ismerősök tudni vélik” típusú cikkből. Ha az asztrológia eszközeihez fordulunk, könnyen kideríthetjük, mi a valóság.

Előző életében Teréz anya volt?

Jennifer Aniston tényleg esküvőre készül?Jennifer Aniston 1969. február 11-én, este 22:22-kor született, Los Angelesben. Képlete a hozzáértő számára már ránézésre magyarázattal szolgál a pletykasajtó által nehezen értelmezhető személyiségére. A színésznő életében szinte minden a munkáról, a sikerről és az önérvényesítéséről szól. S persze ezek árnyoldalairól: a bukásról, a mellőzöttségről. Jennifer feladata ebben az inkarnációjában az, hogy megtanulja előtérbe helyezni önmagát. Előző életében ugyanis önfeláldozóan dolgozott másokért, a közösségén. Akkor erején felül segítette még az ismeretleneket is, és egyáltalán nem törődött saját boldogságával, sőt talán a szükségleteivel sem. Valószínűleg apáca lehetett, aki a kolostor magánya helyett a szegények istápolásával töltötte az életét. Ha 20. századi párhuzamot keresünk Jennifer előző életével, akkor azt mondhatjuk, sorsa és életútja nagyon hasonlított Teréz anyáéhoz – ha nyilvánvalóan nem is az ő életét élte. Ez a karmikus helyzet nagyban magyarázza, hogy miért jelent nehézséget Anistonnak egy harmonikus párkapcsolat és a boldog családi élet megtalálása. A karmakutatók szerint ugyanis sokan azért nem tudják megtalálni a szerelmüket, mert előző életekben tett szüzességi fogadalmuk még mindig köti a lelküket.

Összeköltözés igen, házasság nem

Most minden bulvárlapot és rajongót három kérdés érdekel: Tényleg együtt van Jennifer és Justin Theroux? Mikor házasodnak össze? Születik-e végre gyermeke a színésznőnek? Lássuk sorban a válaszokat!

Jennifer Aniston tényleg esküvőre készül?

Aniston igen nehéz időszakot zárt le tavaly. Az elmúlt években azt kellett megtanulnia, hogy ne áldozza fel szakmai vágyait, karrierjét és a sikert a reménybeli család oltárán. Hiszen hiába vállalt kevesebb munkát, a szerelem és a gyermekáldás is váratott magára. Alighogy újra dolgozni kezdett (élete egyik legjobb alakítását nyújtja a fergeteges Förtelmes főnökökben), rátalált a szerelem. Megnyugtathatunk minden rajongót: Jennifer és Justin között valóban fellángolt a szerelem. A pár már közös otthonát is megvásárolta, és Jennifer azt is bejelentette, hogy egy évig távol marad a forgatásoktól, ebből a bulvárlapok arra következtetnek, hogy közel az esküvő és a gyermekvállalás is. A csillagok szerint az összeköltözés már valóban megtörtént, de az esküvőre még várnunk kell néhány évet. Bár Jennifer most végre boldognak érzi magát, és már valóban többször szóba hozta az esküvőt és a gyerekvállalást is, egyelőre még mindketten félnek tőle egy kicsit. Ezért döntöttek úgy, hogy nagyjából egy évet „próbaházasságban töltenek” és tesztelik a kapcsolatukat.

A gyermekáldásra is várni kell

Jennifer postaládájába özönlenek a forgatókönyvek ő pedig nem tud majd ellenállni egy szerepajánlatnak. Emiatt 2012 nagy részét munkával tölti. Ha a kapcsolatuk kibírja ezt a két évet, akkor 2013 körül kerülhet sor az esküvőre. A gyermekáldásra azonban még ehhez képest is évekig várnia kell a sztárpárnak. Jennifer képlete ugyanis arról tanúskodik, hogy a színésznőnek egészségügyi problémák miatt csak nehezen születhet gyermeke. Végül Jennifer vágya, hogy anyává váljon, lombikbébiprogram vagy béranya segítségével teljesülhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top