nlc.hu
Ezo
Az év legjobb hete veszi kezdetét

Az év legjobb hete veszi kezdetét

A szeptember 12-i héten olyan folyamatok zajlanak az égen, amelyek segítenek megoldani az eddig magad előtt görgetett problémákat. Kulcs: a Plútó.

Szeptember 12: Merkúr és Plútó pozitív hatású fényszög-kapcsolatban = Olyan dolgokat lehet kimondani, amiket eddig kínos és nehéz volt. Most sikerül érthetően, egyenesen, de nem bántóan kifejezni magunkat.
Szeptember 15: Merkúr és Jupiter támogató fényszög-kapcsolatban = Szerencsés helyzetek sora azt eredményezi, hogy mindenki szívesen, nyitottan és kíváncsian fog társalogni. Most lesz türelmünk azt az embert is végig hallgatni, aki kicsit bőbeszédű.
Szeptember 16: Plútó irányt vált és elindul előre = Azok a gyökeres változások, amik április elején elakadtak, most folytatódnak. Bátorságra, sőt merészségre lesz szükség, mert nem mindennapi dologról van szó.
Szeptember 17: Nap-Merkúr és Hold a lehető legjobb fényszög-kapcsolatban = Az egyértelmű, világos beszéd ideje jött el. Nem számít, hogy korábban mit gondoltunk. Most tiszta lappal indulunk!

Egy kis csillagászat: Naprendszerünkben a bolygók a Nap körül ellipszis pályán keringenek. A Föld is. Ennek következtében a Földről nézve olykor egyes bolygók hátrálni látszanak. Természetesen ez csupán vizuális csalódás, de a szimbólumok világában, az asztrológiában nagy jelentőségű. Ha egy bolygó hátrafelé mozog (latinul retrográd), akkor a bolygó által szimbolizált téma hátráltatott. És amikor irányt vált, és elindul előre, akkor ünnepelünk, mert végre elmozdulás történik.

Lássuk, milyen területen mire számíthatunk:

Az év legjobb hete veszi kezdetétSzellemi teljesítőképesség: Aki tanul, az most szivacsként, könnyedén fogja „felszívni” a tananyagot. Érdemes új témákat keresni, új tantárgyakat felvenni. A nyelvtanulás különösen sikeres lehet. Aki nem tanul, az a tárgyalásokban lehet hihetetlenül sikeres. Épp ezért érdemes mindenféle megbeszélést erre a hétre időzíteni. 
 
Kommunikáció: Ezen a héten mindenki érthetőbben tudja kifejezni magát. Péntektől ez szokatlanul új mondatokban testesülhet meg. Nem szabad félni ettől. Mivel itt az ideje, hogy „tiszta vizet öntsünk a pohárba”. Szerencsére most mindenki jobban fog reagálni. Szokatlanul pozitívan fog válaszolni. Akkor is, ha korábban nem így tett. Ez valódi jó hír.

Gondolkodás: „Félelmetesen” újszerű gondolatok pattannak ki a fejünkből. Tagadhatatlan, hogy ez lelkesíteni fog mindannyiunkat. Ugyanis Plútó előbb megszabadít az elavulttól, és utána olyan energiák kerülnek a felszínre, amik eddig rejtve voltak. Ez az egész hasonlatos a bőrradírhoz, vagy ahhoz, amikor a kígyó levedli a bőrét. Tehát a megújulás frissítően fog hatni a gondolkodásunkra. Ismét kamaszosan lelkes lehet az is, aki már elfásult.

Egészség: Ez a bolygóállás mindenféle betegségre jó hatással van. Igaz, hogy előfordulhat, hogy az elején felerősíti, majd teljesen eltünteti a tüneteteket, így a fájdalmat is. Emiatt nem szabad megijedni, ha a gyógyulás nem a hagyományos értelemben vett javulással kezdődik. Az is sokat segíthet, ha új, szokatlan gyógymódot keres az, aki beteg. Érintett testrészek, szervek: vékonybél, térd, hormonháztartás, bőr, gége, garat, nyak, hangszálak, immunrendszer.

Az év legjobb hete veszi kezdetétKapcsolatok: Ez a hét olyan kapcsolatokat is harmonikussá tehet, ami már lehetetlennek tűnt. Most minden résztvevőben ott lesz a békülés szándéka. Erre alapozva nem lesz lehetetlen. Természetesen valakinek meg kell tenni azt a bizonyos első, nehéz lépést. De utána minden gördülékenyen fog menni…

Szerelem: A szerelem bárki életébe berobbanhat. Tudnunk kell, hogy az, aki most lép be, teljesen el fog térni azoktól, akiket eddig ismertünk. A beteljesülésnek az az ára, hogy merünk-e előítéletek, elvárások nélkül fejest ugrani a szerelembe. Mivel csak elavult nézeteket és korlátokat veszíthetünk, érdemes „kockáztatni”. Persze aki foglalt, fontolja meg, hogy mibe keveredik! A jelenlegi párja mellett is kalandok várnak rá, ha hajlandó valami szokatlant belevinni a kapcsolatba. A kreativitás most különösen kedvező hatású lehet az ellaposodott, kihűlt szerelemre. Randi egy barlangban, vagy az állatkertben. Séta az erdőben, vagy közös futás a szigeten. Vacsora a tetőn, vagy a pincében. Ez mind segíthet abban, hogy feltámadjon a szenvedély…

Akikre a legpozitívabb hatással lesz:
Bika, Szűz és Bak szülöttek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top