Ezo

Heti horoszkóp szeptember 12-től

Trigon-háromszögnek örvendezhetünk a héten, ami sok jó dolgot hoz az életünkbe.

Heti horoszkóp szeptember 12-tőlKos:
Sikeres leszel a munkában, a tanulásban, a hétköznapi ügyek intézésében, sikerül legyőznöd egy félelmedet is, amely eddig több problémát okozott, és amelyről csak néhány ember tudott. Talán még az is megtörténik, hogy pénz üti a markod – igaz régen vágysz rá -, és végre rájössz, hogyan kell megoldani egy problémát, amin már talán hetek óta nyüglődsz. A magánéletedben nincs sok szerencséd, főleg ha párkapcsolatban élsz, minden azon múlik, hogy mennyire bírod cérnával a társad megjegyzéseid, viselkedését.

Bika:
Heti horoszkóp szeptember 12-tőlEzen a héten képes leszel sok mindenre, többek között puszta kézzel madárfogásra is, annyira boldognak és szerencsésnek érzed magad. A szerelemben és a pénzben egyaránt ritka nagy szerencséd van, a sors olyan lehetőséget teremt, amivel akár egy kicsit megszedheted magad, és a bizony el is megy olyan dolgokra, amelyeket muszáj megcsináltatnod, különben hetek múlva a dolgok rosszabbra fordulhatnak, és akkor a javíttatásuk, elkészítésük sokkal többe kerülne. A szerelemben mázlista vagy, még ha a dolgok korábban nem a legtökéletesebben alakultak közöttetek, a héten minden a helyére kerül, és ez nagyban a te józanságodnak köszönhető.

Ikrek:
Heti horoszkóp szeptember 12-tőlTorkig vagy a piti emberekkel, akikből az elmúlt hetekben bőven volt részed. De lassan minden változik körülötted, és ezeknek az alakoknak a társaságát sem kell elviselned már. Pénzügyeid a héten a vártnál jobban alakulnak, és ez feldobottá tesz, annyira, hogy hirtelen kedvet kaphatsz egy giga shoppingoláshoz, ahol talán az utolsó fillérig mindent elversz. Agytekervényeid szuper gyorsan forognak, ez az oka annak, hogy gyorsan felfogod, mi zajlik körülötted, és ennek köszönhetően ki tudod használni a helyzeteket. Egy barátság nem állja ki a próbát, és egy buli sem úgy sikerül, ahogy eltervezted.

Heti horoszkóp szeptember 12-tőlRák:
Csúcsformában vagy, már ami a kommunikációt illeti. Szinte nincs lehetetlen, mindent el tudsz adni, vagy olyan jól tudsz bizonyos dolgokat előadni, hogy rajongani fognak érted. Ha nyilvánosan kell szerepelned, és olyan dolgokat kell mondanod, amelyek másokra nézve nem túl jók, valahogy most ezt is annyira jól tudod kommunikálni, hogy ha nem is tapsikolnak neked, de elfogadják, és melletted állnak. Szexuális étvágyad a héten hatalmas, kész vagy olyan dolgokat is kipróbálni, amiről eddig csak fantáziáltál, esetleg még szégyent is éreztél miatta.

Heti horoszkóp szeptember 12-tőlOroszlán:
Pénzügyekben nagyon jól állsz, és még az is megtörténhet, hogy olyan állást ajánlanak, amire a többiek azt mondják, hogy megfogtad az isten lábát. Csak azt nem tudják, hogy ez az állás pompás, valóban, csak te közben kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz, amit a legjobban utálsz. Ezért lehet, hogy még adsz magadnak egy kis időt, míg eldöntöd, hogy melyikre mondasz nemet, a pénzre, vagy a kiszolgálatott helyzetre. A szerelemben a héten egyedül érzed magad, talán a kedvesed elutazik, vagy éppen olyan valamivel van elfoglalva, amelyben te nem vehetsz részt.

Heti horoszkóp szeptember 12-tőlSzűz:
Már attól jobban érzed magad, hogy pontosan tudod, mi zajlik a háttérben, és mi miért történik. Ha még nem vagy szerelmes, akkor most a józan eszed az, amely dönt, hogy belemenj egy kapcsolatba, vagy sem. És természetesen szerepet játszik egy ici-picit benne az érdek, mert az illető olyan dolgokkal rendelkezik, esetleg olyan dolgokat birtokol, amelyek nemcsak a te, hanem a környezeted szemében is kívánatosak. Ha régi a kapcsolatod, akkor előfordulhat, hogy olyan dolog derül ki (esetleg már ki is derült), amely alaposan megváltoztatja az életeteket, és most éppen talán a testi rosszullét, viszont a lelki boldogság jellemző rád.

Heti horoszkóp szeptember 12-tőlMérleg:
Talán még titokban kellene tartani mindazt, amit megtudtál, de ez most igazán nehezen megy. Ugyan nem vagy egy kimondottan pletykás fajta, de valahogy minden úgy alakul, vagy talán az a legjobb kifejezés rá, hogy mintha a sors olyan helyzeteket teremtene, hogy eláruld azt, amit tudsz, és a többiek még nem. Az is lehet, hogy sajnálni fognak miatta, hiszen téged is érint a dolog, de annyira nem kell, hogy sajnáljanak, hiszen ugyan változik minden körülötted, de jó irányba. És az a fáradtság, az unalom, a sok felesleges küzdelem, és harc végre valahára megszűnik. Ha szingli vagy, a munkahelyeden, vagy a suliban váratlanul felbukkanhat valaki, aki nagyon bejön neked, de ő nem tartozik az egyszerű esetek közé – mint ahogy te sem…

Skorpió:
Heti horoszkóp szeptember 12-tőlHa valakit szeretnél lekoptatni, akkor erre príma ez a hét. Mert olyan mesteri módon teheted, hogy az illető nem is jön rá, hogy te tulajdonképpen mindenféle kapcsolatot befejeztél vele. Egy vágyadat teljesíti a sors, és ez rendkívül jót tesz az önbizalmadnak, és a környezetedben, aki fontos a számodra, örülni fognak annak, ami veled történt, illetve történik, és biztosítanak a támogatásukról. Ha párkapcsolatban élsz, a partnereddel együtt örülhettek valaminek, és talán még fogalmatok sincs arról, hogy ami miatt most csak boldogságot éreztek, az a későbbiekben milyen hihetetlenül nagy erőfeszítéseket, és felelősséget igényel tőletek.

Nyilas:
Heti horoszkóp szeptember 12-tőlA munkában verhetetlen leszel ezen a héten, talán még olyan pénz is üti a markod, amire nem számítottál. A felettesed elégedett lesz a munkáddal, vagy ha suliba jársz, akkor éppen a tudásod az, ami miatt büszke lehetsz magadra, és az elért eredményre. Pénzügyek terén sem panaszkodhatsz, mert az a szerencséd, hogy jön a pénz, és így ki tudod fizetni mindazt, amit muszáj, sőt talán még olyan dolgot is megengedhetsz magadnak, amiről korábban csak álmodoztál. A szerelemben lassan véget érhet a bujkálós időszak, mert a partnered végre képes lesz dönteni, amitől boldog leszel.

Bak:
Heti horoszkóp szeptember 12-tőlHa szingli vagy, akkor a héten nagy változások történnek, mert kifoghatod azt a partnert, aki mindenben megfelelnek neked. Sőt, nemcsak neked, hanem a családodnak is. Ha tanulmányokat folytatsz, nem lesz okod panaszra, mert jól mennek a dolgaid, és ha bulizol netán ezen a héten, akkor istenien érezheted magad. Ami hiányzik, az talán az egyik ősöd, aki éppen külföldön tartózkodik, de azért hírt ad magáról, és amikor hazajön olyan ajándékokkal halmoz el, hogy erre nem számítottál. Lassan tudod, hogy meg el kell végezned egy olyan munkát, ami pénzt hoz, és amit egy barátnőd erőltet. Ess neki ennek az újabb kihívásnak, még a héten.

Vízöntő:
Heti horoszkóp szeptember 12-tőlNem ártana, ha egy kivizsgálásra jelentkeznél, mert kiderülhet, hogy nem alaptalanul gyanakodtál, hogy valami nincs rendben. Ráadásul ezen a héten nem ártana figyelni a jelekre, mert a sors olyan helyzeteket teremt, ha észre veszed, akkor időben tudsz lépni, és nem érhet sem kellemetlen meglepetés, sem kár. A szerelemben irtó vonzó az egy éjszakás kaland, amibe nagy titokban bele is mehetsz. De az is lehet, hogy csak az ex-eddel veszed fel a kapcsolatot – persze ezt is titokban, mert ha a jelenlegi partnered megtudja, nagy balhé lesz. Találkozhatsz valakinek, aki elárulhatja az ötletét, azért ne egy az egyben nyúld le…

Halak:

Heti horoszkóp szeptember 12-tőlKétségtelen, hogy sztár vagy, lehet, hogy sokak annak tartanak, de hogy a szerelmed szemében te vagy a nagy Ő, az biztos. Még ha nem is vagytok mindig együtt, még ha lopott órák csak a tiétek, nem számít, mert minden hogyan elfogad, és úgy vagy neki jó, ahogy vagy. Anyagi ügyek terén is jobban alakulnak a dolgok, és élvezed, ha tartós párkapcsolatban élsz, hogy a partnered nem szól be neked, és olyan dolgokat is mondhatsz, amit eddig nem. Valahogy megváltozott a helyzet, és most te diktálhatod a feltételeket. De azért annyira ne bízd el magad…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top