Ezo

Hétvégi horoszkóp szeptember 16-tól

Szinglikből most könnyen "pöffeszkedő családosok" lehetnek, az ellaposodott párkapcsolatok szenvedéllyel telhetnek meg, a kívülről jól működőnek látszó kapcsolatokról pedig kiderülhet, hogy valójában csak egy hajszál választja el őket a széteséstől.

KOS
Hétvégi horoszkóp szeptember 16-tólSzerelem: Újabb érzelmes hétvége vár a Kosokra. Ezekben a napokban egyszerre leszel érzékeny és szerelmes. Ha eddig nem volt párod eddig, most találkozhatsz valakivel, aki elrabolja a szívedet. Igaz, hogy a kapcsolatotok rögtön egy civakodással indul, de ebből az évődésből évek múlva akár házasság is lehet. A párkapcsolatban élő Kosok is számíthatnak egy kis játékos veszekedésre, de a békülés az ő számukra is szenvedélyes lesz.
Buli: Sok kisebb buliba és csajos beszélgetésre vagy hivatalos. A legjobban az kapcsol ki ezen a hétvégén, ha mindegyikre elmész.

Hétvégi horoszkóp szeptember 16-tólBIKA
Szerelem: A múlt heti csendkúra után végre megindult a társalgás közted és a párod között. A hétvégén pedig már szinte túlzásba is viszitek: most a kapcsolatotok mélyére ástok, mint egy pszichoterápiában, és olyan rejtett motivációitok jönnek felszínre, amik eddig mindkettőtök előtt rejtve voltak. Ezek a nagy beszélgetések helyrehoznak közöttetek egy nézeteltérést, és hosszú távra megalapozzák a kapcsolatotokat.
Buli: Menj bulizni a tesóddal! Hidd el, örülne, ha megmutatnád neki a te világodat, és a baráti körödben még a párját is megtalálhatja.

Hétvégi horoszkóp szeptember 16-tólIKREK
Szerelem: A szingli Ikrek szívét most egy fiatalabb fiú dobogtatja meg. Vagy kettő. Bizony, most hirtelen sokkal többen szeretnék meghódítani a szívedet, mint eddig. Neked pedig imponál, hogy végre érted harcolnak a srácok, ezért aztán próbálod elodázni a döntést közöttük. A párkapcsolatban élő Ikrek szeretnék próbára tenni a párjuk hűségét, de ez a hétvége nem alkalmas ilyen próbák megszervezésére!
Buli: Most főleg elméletben bulizol jól: megtervezed a szombat esti bulit, de ahogy közeledik az időpontja, annál jobban elmegy a kedved tőle.

Hétvégi horoszkóp szeptember 16-tólRÁK
Szerelem: Azon gondolkodsz a hétvégén, hogy milyen elvárásaidat és igényeidet kellene megváltoztatnod ahhoz, hogy boldogabb legyen a kapcsolatod. Azt hiheted, hogy a hiba az igényeidben van, pedig ez nem igaz. Ha van is valahol probléma, az legfeljebb a kommunikációdban rejlik. Túl sok sérülés érte a lelkedet, és ezért vagy ennyire zárkózott. A hétvégén azonban jó lehetőséged lesz arra, hogy megnyílj a párod előtt.
Buli: A barátnőid könnyen rávilágíthatnak a párkapcsolati problémáidra, és minden egyéb gondodra, ezért érdemes velük beszélgetned egy (vagy több) üveg bor kíséretében.

Hétvégi horoszkóp szeptember 16-tólOROSZLÁN
Szerelem: Körülötted mindenki boldog, vagy legalábbis annak mutatja magát. Te pedig azon gondolkozol, miért nincsenek ilyen látványos, operettszínpadra kívánkozó jelenetek az életedben? Az igazság az, hogy ezen a hétvégén a látványos külsőségek helyett a lelked apró, alig észlelhető rezdüléseire kellene figyelned. Ne irigykedj mások boldogságára, mert nem tudhatod, hogy mennyi abból a látszat és mennyi a valóság!
Buli: Nem ismersz mértéket a buliban a hétvégén. Pedig ebben a kérdésben is jobb lenne, ha nem a látványra, hanem a tartalomra koncentrálnál.

Hétvégi horoszkóp szeptember 16-tólSZŰZ
Szerelem: Érzékenységed és az intuícióid most a párkapcsolatodban segítenek, ezért bátran hallgass a belső hangodra minden szerelmi kérdésben. A párod egyébként is értékeli, amikor olyan, számára érthetetlen „női praktikákat” vetsz be, mint a megérzések és az elvont gondolkodás. A szingli Szüzek egy nagyon macsós és kicsit darabos gondolkodású férfival találkozhatnak szombaton. Ő ideális alany egy őszi flörthöz, és a férfilélekkel való ismerkedéshez is.
Buli: A családtagjaiddal még akkor is érdemes közös vacsorákat szervezned, ha egyébként távol áll tőled az, hogy bazsalyogj a rokonsággal!

Hétvégi horoszkóp szeptember 16-tólMÉRLEG
Szerelem: Végre magad mögött tudhatsz egy nehezebb párkapcsolati korszakot, aminek a végén ezen a hétvégén tiszta lapot nyithatsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor most egy újrakezdéssel ér fel ez a tiszta lap. De ehhez az kell, hogy hagyd megvalósulni a szükséges változásokat. Ha pedig csak keresed a párodat, akkor ezen a hétvégén nyitottá válsz egy valódi, működőképes kapcsolatra. Ne lepődj meg, ha most a fiatalabb fiúk udvarolnak neked.
Buli: A fiatalok között érzed jól magad, ezért nyugodtan menj el bulizni a húgoddal vagy az öcséddel. Persze azért az sem árt, ha lesznek felnőttek is abban a buliban.

SKORPIÓ
Hétvégi horoszkóp szeptember 16-tólSzerelem: Nehezen fogadod el, hogy ez a hétvége nem úgy alakul, ahogyan azt eltervezted. Sokkal kevesebb közös program fér bele, mint szeretnéd, és egy kicsit úgy érzed, hogy megrekedt a kapcsolatod egy olyan szinten, amiről szeretnél már továbblépni. Ennek a megbeszélését most ne erőltesd, mert csak fölösleges feszültséget generálnál vele. Sokkal jobb lenne, ha ezúttal a beszéd helyett a tetteket választanád: a párod egy-egy romantikus gesztusból jobban tudja, mit szeretnél, mint ha összeveszel vele.
Buli: Még az is lehet, hogy egyáltalán nem vágysz a szórakozásra. Különösen a szingli Skorpiók érzik úgy, hogy egyedül, csak a saját gondolataikkal szeretnék tölteni a szombatot.

Hétvégi horoszkóp szeptember 16-tólNYILAS
Szerelem: Apró kudarcokra kell felkészülnöd a szerelemben. Ne ijedj meg, semmi komoly, pusztán néhány félreértés: nem a kedvenc virágodat kapod, vagy elfelejti a párod a megbeszélt randevút. Ne húzd fel magadat ezeken az apróságokon, mert ha túlpörgeted az agyadat a témában, akkor könnyen tehetsz olyasmit, amit később megbánsz. Egy elkapkodott szakítás után pedig nehezebb lesz a békülés, mint azt gondolnád.
Buli: Nagy társaságban érzed jól magad most, különösen akkor, ha egykori osztálytársaiddal vagy régi barátnőiddel bulizhatsz együtt.

Hétvégi horoszkóp szeptember 16-tólBAK
Szerelem: Sokkal könnyedebben és lazábban állsz hozzá a párkapcsolati kérdésekhez, mint általában. A párod is érzi ezt, és – talán számodra meglepő módon – most ő kezd el harcolni érted és a kapcsolatotokért. Neked nincs is más dolgod a hétvégén, mint hátradőlni, és hagyni, hogy helyreálljanak köztetek a klasszikus férfi-nő szerepek. Hidd el, akkor is élvezni fogod ezt az új, nőiesebb nézőpontodat, ha egyébként szereted a kezedben tartani az irányítást!
Buli: Egy elgondolkodtató jazzkoncert vagy egy csendes beszélgetés többet adhat neked, mint egy hangos és trendi szórakozóhely.

Hétvégi horoszkóp szeptember 16-tólVÍZÖNTŐ
Szerelem: Apró feszültségekkel indul a hétvége a Vízöntők szerelmi viszonyaiban. Ez a kis feszültség azonban nem tönkreteszi, hanem megerősíti a kapcsolatotokat, olyannyira, hogy vasárnap este már sokkal közelebb érzed magadhoz a társadat, mint valaha. Az egyedülálló Vízöntő lányok ezen a hétvégén könnyen bonyolódhatnak bele egy kapcsolatba, de érdemes odafigyelnetek, kit választotok, mert sok alkalmatlan jelölt legyeskedik körülöttetek!
Buli: Egy pohár bor a barátnőkkel – mindössze ennyi kell ahhoz, hogy a hétvégén kisimulj és elfelejtsd a heti feszültséget.

Hétvégi horoszkóp szeptember 16-tólHALAK
Szerelem: Lehetne szerelmes a Halak hétvégéje, ha akarná. Most azonban annyi minden jön közbe, hogy szinte teljesen elfelejtkezel a szerelmedről és arról, hogy pár napja még mindent megtettél volna egy kettesben töltött romantikus hétvégéért. A szingli Halak is elfelejtkeznek a párkereséssel járó nyűgökről, hiszen most egy sokkal fontosabb program köti le a figyelmedet. Az pedig csak hab a tortán, hogy vasárnap véletlenül összefuthatsz valakivel, aki megdobogtatja a szívedet.
Buli: Csak óvatosan a szombati bulizással, hiszen vasárnap várnak rád az igazán kellemes percek. Ezekről pedig nem lenne jó lemaradni amiatt, mert elalszol…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top