Ezo

Tutira megyünk: költözés előtt bevizsgáltattuk az új irodát

Költözik a Nők Lapja Café szerkesztősége, tágas, világos, kényelmes első emeleti irodát kapunk a mostani, már-már kuckónak számító szoba helyett. Kíváncsiak voltunk, hogy jól fogjuk-e érezni magunkat az új helyen…

Október elejéig még van idő bőven, és ha ugyan pakolni nem is kezdünk, egyvalamit már elvégeztünk. Felkértük házi asztrológusunkat, Székelyhidi Ágnest, hogy pont úgy, ahogy a mostani irodánál tette, az újat is nézze meg nekünk energiák szempontjából. Elvégre is nem mindegy, hogy hova költözünk. Ha valaki lakott már rossz hangulatú házban, vagy volt diszkomfort érzése a munkahelyén, akkor tudja, hogy a négy fal közötti energiák igenis befolyásolják a mindennapi életünket. Ági tehát jött és mért, mi pedig kíváncsian hallgattuk, hogy mi is vár ránk egy emelettel lejjebb.

Lengyel pálca és füstölő

Tutira megyünk: költözés előtt bevizsgáltattuk az új irodát Ági úgynevezett lengyel pálca segítségével nézte meg, hogy milyen is lesz nekünk az új helyen. Ehhez pontos kérdéseket tett fel (csak magában), amelyeket a pálca jobbra vagy balra kiingással válaszolt meg. Vizsgálta a nagy szerkesztőségi szobát és kis főszerkesztői bunkert is. Az utóbbi esetében sajnos szükség lesz egy tisztítókúrára beköltözés előtt, ugyanis negatív energiával van teli a szoba, amelyet valószínűleg még az előző lakója hagyott ott. Szakértőnk szerint ehhez elég egy szantálfüstölő elégetése, valamint növésben lévő növények beszerezése, amelyeken apró rügyek és hajtások is vannak. És ami az egyik legfontosabb: minél többet kell nyitva tartani az ablakot. Teszteltük. Amikor az ablak résnyire nyitva volt, a pálca a pozitív irányba mutatott, amikor pedig zárva, a negatív oldalon maradt. Nincs mese, Sebestyénnek télen fagyoskodnia kell a pozitív energiák érdekében.

Oszlop nélkül szabadon

A nagy közös szobával már jobb a helyzet, a mostanival ellentétben az újban nincs oszlop, ami megtörné a teret, és gátat szabna a pozitív energiák áramlásának. A pálca szerint az egész szerkesztőség jól fogja magát érezni az új főhadiszálláson, hiszen Ági egytől egyig mindenkire rákérdezett.

Tutira megyünk: költözés előtt bevizsgáltattuk az új irodát

Az egyetlen aggasztó kérdést az ajtóval szembeni ablakok jelentik, ugyanis azok kiengedik az ajtón beáramló pozitív energiákat, úgyhogy a jövőben maximum bukóra tudjuk kinyitni azt a két ablakot. De azért ez nem túl nagy ár a nagyobb világosabb irodáért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top