Ezo

Heti horoszkóp szeptember 19-től

Valakivel elszalad a ló, más pedig óriási zűrzavart teremt maga körül. Kattints, hogy megtudd, rád mi vár a héten.

Kos:
Heti horoszkóp szeptember 19-tőlA héten bebizonyosodik a régi mondás igaza, miszerint közös lónak túros a háta. Vagyis jobb lett volna, ha senkivel sem akarsz közösen egy dolgot megcsinálni, még ha a jószándék vezérelt is, mert sajnos a másik, akivel a tervedet véghez akartad vinni, nem olyan naiv, mint te vagy. Egyébként szellemileg jó formában leszel, az ötletek úgy pattannak ki a fejedből, mint a szikra. És a szerelemben is a változatosság gyönyörködtet a jelszavad, amit ha kapcsolatban élsz, és a kedveseddel akarod megélni, mindketten élvezni fogtok.

Bika:
Heti horoszkóp szeptember 19-tőlA dolgok, ha lassan is, de kezdenek rendbe jönni. Légy még türelmes, adj magatoknak még egy kis időt, és ne tegyél fel a héten olyan kérdéseket neki, amivel ismét mélyülhet a szakadék közöttetek. Családi ügyben vagy ingatlannal kapcsolatban vitás kérdések merülhetnek fel, és még az is megtörténhet, hogy a jog útjára kell terelni az ügyet, ha nem lesz megegyezés. Ez pedig sajnos pluszkiadásokkal járhat. A munkában vagy a suliban több feladat hárul rád, de ne panaszkodj, mert lenne, aki helyetted szívesen elvégezné.

Ikrek:
Heti horoszkóp szeptember 19-tőlVégül is senki másnak, csak saját magadnak köszönheted azt a zűrzavart, ami kialakult körülötted szerelmi ügyekben. Ha nem lennél annyira kíváncsi, vagy nem képzelnéd azt, hogy te vagy az ellenállhatatlan, vagy hogy mindenkinek engedned kell, akkor most nyugalom és harmónia jellemezné az életedet. De itt vannak a régi szerelmek, az újak, a szomszéd lakó, akivel azt állítod, hogy csak beszélgetsz, pedig a vak is látja, hogy flörtölgetsz. Na, de te már csak ilyen vagy… A munkában sem nevezhető nyugisnak a hét, még az is lehet, hogy valaki átver, és majd felrobbansz mérgedben.

Rák:
Heti horoszkóp szeptember 19-tőlIgazságtalanság érhet, de az is lehet, hogy éppen te léped át a szabályokat, és sajnos ezt a bankszámlád fogja bánni. Viszont ha tanulásról vagy munkáról van szó, akkor minden okod megvan arra, hogy örömödben a levegőbe ugrálj, mert fantasztikus lehetőség előtt állsz. Még az is megtörténhet, hogy olyan ajánlatot kapsz, amit az ember életében talán egyszer – a pechesebbek pedig soha –, és ezt ki kell használnod, mert ez hosszabb távon meg fogja változtatni az életed minőségét. A szerelemben pedig olyan helyzet alakul ki, hogy az exedet megüti a guta…

Oroszlán:
Heti horoszkóp szeptember 19-tőlPersze hogy bizonyos dolgokat nem fogsz elmondani embereknek, talán még a legjobb barátnődnek sem, hiszen a titoktartáson most nagyon sok múlik. Ráadásul az olyan barátnő vagy barát, akivel valamilyen közös ügyed is van, jobb, ha nem tud a terveidről, mert ezt nem vele kellene megvalósítani, illetve nem baj, ha nem irigykedik rád, és nem veszi el az erődet. A párkapcsolatodban még nem fogyott el közöttetek a szó, még tudtok a történtek ellenére is kommunikálni, csak arra ügyelj, hogy ne légy követelődző vagy számon kérő.

Szűz:
Heti horoszkóp szeptember 19-tőlVigyáznod kell a héten a stílusra, mert sajnos könnyen olyan hangot üthetsz meg, ami nem szerencsés, és ebből ha nem is azonnal, de később kellemetlenségeid lehetnek. Ugyanis akivel szemben ezt teszed, nem fogja neked elfelejteni, hogy mit és hogyan mondtál neki, s amikor lehetősége nyílik rá, akkor elégtételt vesz érte. A munkahelyeden kisebbfajta káosz uralkodik, de az is lehet, hogy egészségileg nem vagy csúcsformában, és ezért nem tudsz jól teljesíteni. Szerelmi életedet nem az unalom, hanem inkább az egyéjszakás kapcsolat jellemezheti.

Mérleg:
Heti horoszkóp szeptember 19-tőlEzen a héten te lehetnél az önsanyargatás nagy művésze vagy művésznője az állatövben. Képes vagy régi dolgokon rágódni, és ha még nem elég, hogy a lelkedet szinte szétmarcangolod a múltban történt dolgok miatt, akkor ezzel még olyan embereket is terhelsz, akiknek szintén fáj, ami veled annak idején történt. Ne tedd! Gondolj inkább a jövőre, és arra, aki hihetetlen dolgokra képes csak azért, hogy veled legyen, hogy megfeleljen neked, és akitől sokat kapsz lelkileg, szellemileg – a szexről már nem is beszélve…

Skorpió:
Heti horoszkóp szeptember 19-tőlMég az is megtörténhet, hogy ezen a héten blöffölnöd kell, mert valamihez nem értesz, és nem szabadna, hogy ez kitudódjon. Ám mivel te az állatöv nagy játékosa vagy, nem esik majd nehezedre. Pénzügyek terén nem állsz valami túl jól, ezért kellene saját magadnak is tenni valamit, például sürgetni egy álló ügyet, hogy végre történjen benne előrelépés, mert ha a változás bekövetkezik, ezzel te anyagilag jól jársz. Partnered túlzásokra hajlamos ezen a héten ismét. Ha szingli vagy, akkor olyan partnert találhatsz, ahol te lehetsz a harmadik.

Nyilas:
Heti horoszkóp szeptember 19-tőlMunkahelyeden nem alakul a héten kedved szerint sok minden, de ez nem tör le téged, hiszen az örök optimistát, a reményt soha el nem vesztőt inkább csak arra ösztönzi, hogy tegyen valamit, és akkor a dolgok jobbra fordulnak. És így leszel ezzel te is, nem sajnálod az erőt és az energiát, bevet magad, és tényleg, ami nem ment, abból mégis csak lesz valami. Exed őrültséget követhet el, és kinek a segítségére lenne szüksége? Eltaláltad, a tiédre. Nem kéne olyan nagyon rohanni és kihúzni őt a pácból, mert lehet, hogy most téged is magával ránt.

Bak:
Heti horoszkóp szeptember 19-tőlVannak emberek, akik nem nyugszanak addig, amíg nem kavarhatnak egy nagy vihart egy kis biliben. Ezen a héten te is találkozhatsz ilyen emberrel, sőt a viharba te magad is belesodródhatsz, pedig jobb lenne, ha kimaradnál belőle. Mert nincs szükség arra, hogy akár a munkahelyeden, akár a suliban kellemetlenségeid legyenek, sőt esetleg még a bűnbak szerepét is el kelljen játszanod. Váratlan látogató érkezhet a héten, és az is előfordulhat, hogy olyan ajándékkal lepnek meg, amire nem számítottál.

Vízöntő:
Heti horoszkóp szeptember 19-tőlNemcsak te látod homályosan a saját jövődet, hanem ahol dolgozol, még mások is. Különösen hogy a héten olyan információk kerülnek napvilágra, amelyek még inkább bizonytalanná teszik a jövőt. Viszont valakinek a segítségével sikerülhet egy egészen új dologba belevágnod, ami talán elsőre nem hangzik olyan nagyszerűnek, sőt a pénz sem túl sok. Viszont a későbbiekben kiderülhet, hogy ez minden idők legjobb üzlete, bulija, amiből nem maradhatsz ki. Ha van partnered, ő csak féltésből int óvatosságra, nem akar neked rosszat.

Halak:
Heti horoszkóp szeptember 19-tőlMegint csúcs vagy! Ezen a héten is tömjénezni fognak, amit el is vársz, és saját magadat is olyan fényben tünteted fel, amely igazi egónövelő. Jó lenne, ha legbelül tudnád, hogy amit mutatsz, amit eljátszol másoknak, az mégsem úgy van. Legalább saját magaddal ne hitesd el azt, ami nincs. Felbukkanhat egy régi ismerős, és ezzel olyan emlékeket idéz fel benned, amelyekről már megfeledkeztél. Ha párkapcsolatban élsz, társad nagyon vágyik valamire, most lehetőséged van arra, hogy segítsd őt, hogy az álma valóra váljon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top