Ezo

Légy bátor a színválasztásban!

Ha azt kérdeznénk, szerinted melyik szín köti össze az évszakokat, mit válaszolnál? Mi azt mondanánk: a ciklámen egész évben a jó barátod!

Légy bátor a színválasztásban! Tűnj ki a szürkeségből! Színesedj a lollee-val!

Sokan nem is gondolnak rá, hogy a ciklámen az egyik legpraktikusabb szín, amit ruhatárunkba választhatunk. Igen, praktikus, mert szinte mindenhez illik és  összehozza a rajtad levő színeket. Hidat képez az aktuális, harsány trendszínek, és a semlegesebb árnyalatok közt, hiszen mindennel harmonikus.

Egy narancssárga póló, szürke kardigánnal és lila leggingsszel? Nem lesz ízléstelen kavalkád, ha a darabokat összekapcsolod egy kis ciklámennel. Hordd a hideg és meleg árnyalatú ruháidat egyszerre, és bízz a ciklámenben, közös nevezőre hozza őket! Légy bátor a színválasztásban, hogy kitűnj a szürkeségből!

Miért pont a ciklámen? Mert egyszerre játékos és fiatalos, de kellően erőteljes ahhoz, hogy érett, dögös női kisugárzást adjon. Akárcsak a vérvörös, a ciklámen is feltüzel, az erotikus kisugárzást hangsúlyozza. A konzervatívabb alapszínek mellett  ez az, amit nyáron és télen is bátran viselünk. Korszerű, így igazán modern nőnek tűnsz  benne.

lollee – neked és a derekadnak

Mi a lollee-nál a ruhatárad mellett a hangulatodra is figyelünk. Hiszünk benne, hogy a kollekciónkban található, gondosan kiválasztott 15 színnel érzéseket közvetíthetünk. Cikksorozatunkban megosztjuk veled néhány közkedvelt szín jelentését, így könnyebben megtalálod a hangulatodhoz legjobban illő lollee-t.

Légy bátor a színválasztásban! Mi a lollee?

A lollee divatos, rugalmas kiegészítő a derekadnak. Viselheted irodában, utcán, buliban vagy sportoláshoz is.

Van egy különleges ajánlatunk számodra! A már ismert színek mellett most két egyedi színű lollee is a tiéd lehet, ráadásul kedvezőbb áron! Így még könnyebben kitűnhetsz a szürkeségből!

Válaszd a két lollee Maxima selection összeállítás egyikét: a türkiz-fekete vagy a rózsaszín-fekete duo pack-et!  Ez a két szín csak az akció keretében érhető el!

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top