Ezo

Angyalhoroszkóp szeptember 22-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp szeptember 22-tőlKos – Gábriel arkangyalt kérd, hogy adjon erőt, mert fantasztikus ötleteid vannak, de ahhoz már nincs elegendő erőd és kitartásod, hogy végig is tudd ezeket vinni. Arra is kérd, hogy segítsen, mert nem érzel kedvet magadban különböző feladatok ellátásához, és ezzel veszélybe kerülhet a munkád, a megélhetésed. És kérd, hogy tartson távol a veszekedésektől, hogy ne kerülj rossz lelkiállapotba.


Angyalhoroszkóp szeptember 22-tőlBika – Jofiel arkangyal veled lesz ezekben a napokban, ami nem árt, mert már lassan kezd elfogyni a türelmed, és nem tudod, hogy mit csinálj. Nem akarod talán a családi fészket teljesen feldúlni, de az állapot, amiben vagytok, nem a legideálisabb. És ha így folytatódik, a munkádat sem tudod ellátni.

 

 

Angyalhoroszkóp szeptember 22-tőlIkrek – Chamuel arkangyalban ezen a héten valószínűleg hinni fogsz, mert talán olyan események történnek veled, amelyek felháborítóak, és ez miatt a pénztárcád, a magánéleted nyugalma is veszélybe kerül, ám Chamuel közbenjárásával úgy érzed, csoda történik, és megmenekülsz például a lebukástól vagy az anyagi veszteségtől.

 

 

 

Angyalhoroszkóp szeptember 22-tőlRák – Muriel arkangyalt kérd, hogy legyen veled a következő napokban, hogy el tudd végezni azt a munkát, amivel megbíztak, hogy megkapd azt a pénzt, ami jár neked, és hogy egy barátság ne szűnjön meg az anyagi dolgok miatt. Miközben te is tudod, hogy a barátságot szétrombolhatja a pénzt.

 

 

 

Angyalhoroszkóp szeptember 22-tőlOroszlán – Mihály arkangyal a lélekvezetőd, észre sem veszed, hogy veled van. Vagy talán mégis? Hiszen az a személy, aki miatt úgy érezted talán néhány hónappal ezelőtt, hogy összedőlt az életed – de nem csak a tiéd, hanem a környezetedé –, akihez ragaszkodtál, már nem annyira érdekel. Főleg hogy elkezdett felnézni rád.

 

 

 

Angyalhoroszkóp szeptember 22-tőlSzűz – Raziel arkangyal hívd csak bátran, mert még nem olyan biztos a helyzeted, és ezt te magad is érzed. Ráadásul a munkában feszült helyzet alakulhat ki a héten, és még az is megtörténhet, ha suliba jársz, hogy nem alakul minden úgy, ahogy elképzelted. Ha nem hiszel az angyali segítségben, akkor kapd össze magad, hogy bírd az iramot az élet több területén.

 

 

Angyalhoroszkóp szeptember 22-tőlMérleg – Haniel arkangyal veled van, és ezt talán érzed is. Egyre nehezebb helyzetekből ment meg, és előfordul, hogy ezekről a helyzetekről nem is tudsz. Csak utána döbbensz rá, hogy kinek vagy minek voltál a közelében, és mit kellett volna átélned, ha ő nincs veled. Főnököd barátként viselkedik veled, ami legyen most kicsit gyanús.

 

 

Angyalhoroszkóp szeptember 22-tőlSkorpió – Rafael arkangyalt kérd, hogy legyen veled, mert a háttérben olyan események folynak, amelyek egyenlőnek nevezhetők a fúrással. És talán azért is jó lenne a segítségét kérned, hogy időben fel tudj készülni a visszavágásra. Mert nem hagyhatod, hogy a tekintélyeden csorba essék.

 

 

 

Angyalhoroszkóp szeptember 22-tőlNyilas – Zadkiel arkangyalt hívd, mert van egy olyan személy, aki azt hiszi, hogy tönkre tud tenni. Furmányos módon igyekszik beférkőzni a partnered és közéd, és ha ez már megtörtént, akkor már mást is akar, mert rájött, hogy sebezhető lettél. Kérd lélekvezetődet, adjon erőt, hogy távol tudd magadtól tartani az illetőt, és hogy oda tudj figyelni a munkára, a tanulásra.

 

 

Angyalhoroszkóp szeptember 22-tőlBak – Cassiel arkangyal veled lesz a héten, mert talán megakadályoz abban, hogy féltékenységi jelenetet rendezz. Ugyan azt nehezen állod meg, hogy egy-egy szurka-piszka mondat ne hagyja el a szádat, de nagyobb összezördülésre azért nem került sor. Mindezt lélekvezetődnek köszönheted.

 

 

 
Angyalhoroszkóp szeptember 22-tőlVízöntő – Uriel arkangyalnak érzékeled a jelenlétét, hiszen olyan események történnek veled, amelyek hatására nagyobb terhek kerülnek le a válladról, és ez felszabadulttá tesz. Ráadásul egy olyan dologba is belekerülsz, amely jobb, ha nem kerül nyilvánosságra, mert hirtelen a sokszorosára nő az irigyeid száma, és ez meghiúsíthatja, hogy ami jónak ígérkezik, valóban az legyen.

Angyalhoroszkóp szeptember 22-tőlHalak – Asariel arkangyalt ha hívod, veled lesz, megkímél attól, hogy olyan őrültségeket kövess el, amelyek után aztán foghatod a fejed, és ráadásul még szégyenkezhetsz is mások előtt. Kérd Asarielt, hogy ezen a héten bármennyire csábító egy lehetőség, mégis legyen erőd nemet mondani rá, mert különben előfordulhat, hogy az egészbe belebuksz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top