Ezo

Légy bátor a színválasztásban! Fedezd fel magadban a türkizt!

Biztos te is észrevetted már, hogy két nő is lakik benned. Személyiséged két oldala, mint jin és jang, jótékonyan kiegészítik egymást. Gondoltál már rá, hogy egyéniséged két féltekéjét színekkel is ki tudod fejezni?

Tűnj ki a szürkeségből! Színesedj a lollee-val!

Sokunk életében, így biztos a tiédben is vannak olyan napok, amikor csak feketét van kedved viselni, hiszen az visszafogott, hivatalos, erős nő benyomását kelti, aki helytáll a munkahelyén, akit komolyan kell venni. Aki kitartó a mindennapi ügyek intézése során, és elegáns az ünnepnapokon.

Személyiségednek azonban van egy másik oldala, egy vidám, lendületes, fiatalos fele is. Az ilyen napokon szívesen öltözöl feltűnőbb, üde színű ruhákba.  Egyéniségednek ez a két fele együttesen adja azt, aki vagy.

A lollee Maxima selection duo pack-ben egy türkiz-fekete vagy egy rózsaszín-fekete összeállítás közül választhatsz. A duo pack nemcsak azért praktikus, mert bármikor előhúzhatod belőle az aktuális hangulatodhoz illő lollee-t, egy feketét vagy egy élénkebb színűt, hanem azért is, mert két lollee vásárlásához képest kedvezményes áron juthatsz hozzá. A türkiz és a rózsaszínnek ez az egyedi árnyalata olyan aktuális trendszínek, amelyeket csak a lollee Maxima selection duo pack akció keretében érhetsz el!

Légy bátor a színválasztásban! Fedezd fel magadban a türkizt!

Válaszd a türkiz-fekete összeállítást, ha úgy érzed, a színes napjaidon szereted kifejezni a benned rejlő kreativitást, és szívesen magadra vonod mások figyelmét. Amíg a fekete titokzatos és befelé fordulónak mutat, a türkiz inspiráló és nyitottságot közvetít. Légy bátor, és fedezd fel személyiséged türkiz oldalát is!

Légy bátor a színválasztásban! Fedezd fel magadban a türkizt!Mi a lollee?

A lollee divatos, rugalmas kiegészítő a derekadnak. Viselheted irodában, utcán, buliban vagy sportoláshoz is.

lollee – neked és a derekadnak

Mi a lollee-nál a ruhatárad mellett a hangulatodra is odafigyelünk. Hiszünk benne, hogy a kollekciónkban található, gondosan kiválasztott 15 színnel érzéseket közvetíthetünk.

Cikksorozatunkban megosztjuk veled néhány közkedvelt szín jelentését, így könnyebben megtalálod a személyiségedhez és hangulatodhoz legjobban illő lollee-t.

 

 

 További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top