Ezo

Az év legszenvedélyesebb napja

Hiába tervezünk hétvégére, most a bolygók döntenek helyettünk. A Mars, a Hold és az Uránusz gondoskodik róla, hogy a szerelmi életünk kellőképpen összekavarodjon.

Szeptember 23.: a szenvedélyes nap

Az év legszenvedélyesebb napja Hold és Mars együtt áll: A tűz, a szenvedély magasra lobban. Szerelmes hangulatba kerülünk. Régi szerelmek feléledhetnek. Új szerelmek kezdődhetnek.

Mars és Uránusz pozitív fényszögkapcsolatban: Sajnos a türelmetlenség, illetve a hirtelen, „csípőből tüzelés” vitát generálhat. Óvatosan kell reagálni mindenre és mindenkire. Így ez a bolygóállás csupa jót fog hozni. Pl. óriási felismeréseket, és lendületet ahhoz, hogy leküzdjük az eddig leküzdhetetlennek hitt akadályokat…

Lássuk, milyen területen mire számíthatunk:

Közérzetünk: Energikusnak, lelkesnek és ellenállhatatlannak fogjuk érezni magunkat. Az önbizalmunk és a fellépésünk határozott és magabiztos lesz. Ez egyértelműen sikeressé tesz mindenkit. Most azok is lehengerlően tudnak beszélni, gesztikulálni, akik korábban félénkek voltak.

Kommunikációnk: A beszédstílusunk meggyőzőbbé válik. De ezzel párhuzamosan hajlamosak leszünk ingerülten beszólogatni másoknak. Különösen azoknak, akik kicsit lassabbak nálunk. Minden erőnkre szükségünk lesz ahhoz, hogy visszafogjuk magunkat.

Az év legszenvedélyesebb napja Szerelem: Ez a nap a nagy szerelmeket fellobbantja, a kicsiket kioltja. Az Uránusz a hirtelen fordulatok bolygója. Az elkövetkező napokra tehát felesleges nagy terveket szőni, a bolygók ugyanis könnyen áthúzhatják a számításainkat. Legyen szó régi szerelemről vagy újról, a kimenetel bizonytalan, de az egészen biztos, hogy senkit sem fog hidegen hagyni az, ami jön.

Utazás: Váratlan utazásra adódhat lehetőség. Ezt csak azok élvezhetik, akik képesek gyorsan és rugalmasan reagálni. Szó szerint „last minute” útról van szó.

Pénz: Bár a kiadások nem csökkennek, de a bolygók többletbevételt jeleznek. Ennek összege teljesen eltérő lehet. De érdemes lesz kaparós sorjegyet venni a hétvégén…

Egészség: Tuti, hogy mindenki jobban fogja érezni magát a bőrében. A betegek aktívabbak lesznek, és a tünetek is rohamosan csökkennek. Különösen a mozgásszervi és idegrendszeri, valamint a gerincproblémák javulnak most.

Akikre a legkedvezőbb hatással lesz:
Kos, Oroszlán, Nyilas

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top