Ezo

Hétvégi horoszkóp szeptember 23-tól

Az első szerelem lángolását idézi fel bennünk ez a hétvége. Most szerelmesek vagyunk, és könnyen mehetünk bele – meggondolatlanul – egy szerelmi háromszögbe. Hogy ennek melyik csúcsára kerülhetünk, az kiderül a hétvégi horoszkópból!

KOS
Szerelem: Az érzelmeid úgy lángolnak a hétvégén, mint egy világítótorony. Pontosan kijelölik azt az irányt, amelyen haladni fogsz. Most minden döntésedet hirtelen felindulásból és szenvedélyből hozod meg. A párkapcsolatban élő Kosoknál ez a felfokozott érzelmi intenzitás régi sérelmeket hozhat felszínre: most sajnos olyasmiket is a párod fejére olvashatsz, amikről egyszer már megígérted, hogy nem hánytorgatod fel többet.
Buli: Jól érzed magad a nagy tömegben, akkor is, ha egyébként nem szeretsz idegenek társaságában lenni. Valamilyen falunapon vagy utcabálban jól szórakoznál.

BIKA
Szerelem: Fontos a számodra, hogy magad mellett tudd a szerelmedet. Ezen a hétvégén kicsit gyámoltalannak érzed magad egyedül, ezért szinte egy percre sem engeded el a társad kezét. Ő azonban vágyna egy kis szabadságra, arra, hogy egyedül tervezgethesse a jövőt. Ebben a jövőben te is fontos szerepet kapsz: ő most házasságról, eljegyzésről vagy egy költözésről gondolkodik.
Buli: Ha még csak keresed a szerelmet, akkor irány egy házibuli! Állj szóba idegenekkel és mosolyogj rájuk, mert a hétvégén neked lesz a legszebb mosolyod!

IKREK
Szerelem: Most kicsit kritikusabb vagy a szokásosnál: árgus szemekkel figyeled a párodat, hogy miben milyen hibát követ el. Ez a görcsös figyelem a belső bizonytalanságodból táplálkozik. Úgy érezheted, nem vagy elég jó, elég szép, nem vagy elég okos hozzá. Ő mindebből csak annyit vesz észre, hogy kicsit szétesett vagy, és kötekedő. Ha nem akarod veszekedéssel zárni a hétvégét, dolgozz az önbizalmadon!
Buli: Nem szívesen mész bulizni, pedig jó lenne, ha legalább a barátnőiddel elmennél egyet kirándulni. A csajokkal való beszélgetés feltöltene és kisimulttá tenne.

RÁK
Szerelem: Álmodozással leszel elfoglalva a hétvégén. Kivételesen nem arról ábrándozol, hogy milyen jó volt a szerelmeddel a kapcsolatotok kezdetén, hanem arról, hogy milyen boldog leszel majd, ha sikerül végre túllépnetek a napi problémákon. Próbáld meg a fókuszodat a jelenbe helyezni, és arra koncentrálni, hogy ebből a hétvégéből is a lehető legjobbat hozd ki: örülj az együtt töltött perceknek is.
Buli: Ha buliba mész, vigyázz arra, hogy ne igyál és ne cigizz túl sokat, mert ezen a hétvégén nehezen tudsz mértéket tartani az élvezeti cikkek fogyasztásában.

OROSZLÁN
Szerelem: Az exed most könnyen úgy dönthet, hogy visszatér hozzád. És ebben a döntésében még csak az sem befolyásolja, hogy te mit gondolsz az újrakezdésről. Ez a második – vagy sokadik – próbálkozás gyorsan fellángoló érzelmekből táplálkozik, és napokig úgy érezhetitek, hogy minden tökéletes körülöttetek. Ha el tudjátok kerülni ugyanazokat a problémákat, amelyek miatt szakítottatok, működhet ez a kísérlet.
Buli: Osztálytalálkozón vagy gyermekkorod helyszínein nosztalgiázva érezheted jól magad ezen a hétvégén. Menj bulizni kamaszkorod kedvenc zenekarának koncertjére!

SZŰZ
Szerelem: Most nem annyira az érzelmeid, mint inkább a gondolataid dominálnak a kapcsolatodban. Lehet, hogy egy kicsit már unod, hogy folyton az agyadat és a szádat kell jártatnod, de nemsokára megint előtérbe kerülhetnek az érzelmek. Addig pedig örülj neki, hogy olyan kapcsolatban élhetsz, ami szellemi síkon is működik!
Buli: A barátnőid megszervezik neked a szombat estédet, ha szeretnéd: lesz benne egy kis pletyi, egy kis szerelmi tanácsadás, és persze ami a legfontosabb, egy nagy adag nevetés.

MÉRLEG
Szerelem: Emlékszel az első szerelmeidre? Ezen a hétvégén ők bukkannak fel az életedben. Találkozni fogsz velük, vagy csak sokat gondolsz rájuk. Persze, ha már az eszedbe jutottak, akkor erős lesz a csábítás, hogy a jelenlegi párodat hozzájuk hasonlítgasd. Ez elég nagy hiba lenne. Ha azon szerencsés Mérlegek közé tartozol, akik az első szerelmükkel élnek, akkor azon elmélkedsz, mennyire más volt a kedvesed a megismerkedésetekkor.
Buli: Csinálj valami őrültséget, próbálj ki valamilyen extrém sportot, hiszen ezen a hétvégén a mozgás tud kikapcsolni és ellazítani.

SKORPIÓ
Szerelem: Bármit elérhetsz a párodnál, de csak akkor, ha türelmesen próbálkozol nála. Ehhez az kell, hogy fogd vissza a benned tomboló érzelmeket, és lassíts a gondolatmeneteden is. Sőt, a legjobb az lenne, ha ahelyett, hogy direktben lerohanod a kéréseiddel, inkább fokozatosan tálalnád a kívánságaidat. A szerelmed ezen a hétvégén – munkahelyi ügyek miatt – morcosabb és figyelmetlenebb lehet a megszokottnál.
Buli: A felesleges energiáidat bátran vezesd le táncolással. Ha egyedülálló vagy, most tánc közben figyelhet fel rád valaki…

NYILAS
Szerelem: Megint tombolnak benned a hormonok, és arra vágysz, hogy egy szenvedélyes hétvégét tölthess együtt valakivel. Ha eddig magányosnak érezted is magad, most hirtelen minden pasi körülötted legyeskedik. Kicsit talán unni is fogod, hogy folyton neked teszik a szépet, annál is inkább, mert az elvárásaid most nagyobbak lesznek, hiszen rájössz, hogy az igazán jó kapcsolat titka az, hogy kiállsz magadért!
Buli: Egy egyszerű beszélgetést most többre értékelsz bármilyen bulinál. A hangos szórakozóhelyek helyett most jobban értékeled a csendet és a félhomályt.

BAK
Szerelem: Kellemes hétvége vár a Bakokra. Különösen akkor lesz jó a hangulatod, ha sikerül elutaznod a pároddal pár napra. Ez az őszi hosszú hétvége igencsak rátok fér már, hiszen az utóbbi időben attól féltél, hogy eltávolodtok egymástól. A hétvége legnagyobb feladata, hogy megtaláljátok ugyanazt a tüzet és szenvedélyt, ami a kapcsolatotok első heteit jellemezte.
Buli: Egy pohár bor és egy családi program teheti széppé a szombat estét. Vasárnap viszont szánj időt arra, hogy a gyerekeiddel elmenjetek egy játszóházba!

VÍZÖNTŐ
Szerelem: Egy titokzatos idegen zavarhatja össze a Vízöntők kapcsolatát. Lehet, hogy ettől az ismeretlentől nem szeretnél semmit sem, csak a gondolattal játszol el, hogy milyen lenne elcsábítani őt. Az egyedülálló Vízöntők bátran ugorjanak bele ebbe a kalandba, de csak akkor, ha nem kerülnek ezzel egy szerelmi három- vagy négyszögbe!
Buli: Érdemes lenne kimozdulnod a lakásból, és elfelejteni a hagyományos hétvégi programokat. Most az újdonságok és a változatosság szórakoztat a leginkább.

HALAK
Szerelem: A hétvégén ügyesen mozgatod a szálakat: élvezed a flörtölést és azt, hogy az orruknál fogva vezetheted a férfiakat. Most mg az a gondolat is megfordulhat a fejedben, hogy szeretőt kéne tartanod, de szerencsére hamar rájössz, hogy túl szétszórt vagy ahhoz, hogy egyszerre több kapcsolatot menedzselj! Koncentrálj inkább a meglévő párodra, és vele kezdj flörtölni!
Buli: A táncparkett ördöge vagy, ami a leginkább téged lep meg. Most mindenféle társasági összejövetelt élvezel, de a legjobban egy parti háziasszonyaként éreznéd magad!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top