Ezo

Heti horoszkóp szeptember 26-tól

Tele lesz a hét váratlan eseményekkel, amelyek változást hoznak egyes jegyek életében.

Kos:

Heti horoszkóp szeptember 26-tólEleged lesz a héten egyes emberekből, akik csak hátráltatnak, de az is előfordulhat, hogy a megjelenésükkel rossz érzést keltenek benned. Hallgass a megérzéseidre ezen a héten, mert ha azoknak megfelelően viselkedsz, elkerülhetsz kellemetlen embereket és helyzeteket is. A munkád vagy a suli miatt is ideges vagy; lehet, hogy túl sokat vállaltál, de az is lehet, hogy vannak titkos ellenségeid, akik aknásítják a terepet. Ha szerelemről van szó, hajlamos leszel a túlzásokra, és többet áldozol rá, mint bármi másra.

Bika:

Heti horoszkóp szeptember 26-tólForradalmi átalakulások várhatók a munkádban, ha még tanulsz, akkor a suliban, és erről csak bátran tarts nagy beszámolót otthon, csak tudják meg a családod tagjai, hogy majd mihez kell alkalmazkodniuk a következő időben nekik is. A meglévő párkapcsolatokban, esetleg házasságokban próbálod helyreállítani a dolgokat, hogy legyen úgy minden, mint régen. De ne akard, inkább a változást válaszd. Ha azt akarod, hogy maradjon, akkor változtass meg sok mindent, hiszen azért furakodhat be valaki közétek, mert már nem volt jó úgy, ahogy korábban.

Ikrek:

Heti horoszkóp szeptember 26-tólTiszta ideg vagy egy találkozás miatt. Várod már nagyon, közben tartasz attól, hogy nem fogsz tetszeni vagy az egész csalódást fog okozni. De nem így lesz, nem fogsz csalódni. Inkább arra ügyelj, hogy ha tartós párkapcsolatban élsz, akkor erről a találkozásról semmit se tudjon meg a partnered, aki sokkal érzékenyebb lesz ezen a héten, és a legkisebb, jelentéktelennek látszó ügyből is le tudja szűrni, hogy valamit titkolsz előle. A közeledéskor ezen a héten több bosszúság ér, mint máskor, és még az is lehet, hogy egy nagyobb bírság jelentősen megemeli az adrenalinszinted.

Rák:

Heti horoszkóp szeptember 26-tólEzen a héten talán nincs annyi pénz, amennyit ne tudnál elkölteni. De az is előfordulhat, hogy ezen a héten neked még a levegővétel is pénzbe fog kerülni. Kiváló ez a hét költözésre, lakással kapcsolatos dolgok intézésére, régen látott családtagokkal való találkozásra. De az is elképzelhető, hogy a héten olyan esemény történik, amely nagy felfordulást hoz a hétköznapokba. Váratlan dolog derülhet ki a héten, például hogy a legjobb barátodnak hitt személynek a te ellenséged a másik legjobb barátja. Ettől úgy érezheted, mintha megfordulna veled a világ.

Oroszlán:

Heti horoszkóp szeptember 26-tólA munkahelyeden nagy átalakulások kezdődnek, amelyek érintenek téged is. Lesz olyan dolog, amit esetleg igazságtalannak tartasz, és lesz olyan, amit éppen te fogsz kezdeményezni. Mindenesetre ez a változás sok mindent megváltoztat majd az életedben, aminek örülni fogsz. Ha vizsgázol vagy tanulmányokat folytatsz, akkor ezen a héten jól mennek a dolgok, úgy vág az eszed, mint a borotva, és a memóriád is kiváló. Amit a héten megtanulsz, azt nem fogod elfelejteni. Ha utazol, akkor őrültebbnél őrültebb helyzetekbe kerülhetsz, amelyekre képtelenség felkészülni.

Szűz:

Heti horoszkóp szeptember 26-tólNagy spórnyák vagy, minden kell, főleg ami ingyen van vagy mélyen áron alul lehet hozzájutni. Lesz is ilyen lehetőség a héten, de nagyon vigyázz, mert a sors megkínálhat egy nem egészen szabályos ajánlattal is, és ha belemész, ha elfogadod, akkor alaposan megütheted a bokádat. És nemhogy jól nem jársz, hanem esetleg a veszteség mellett még a törvénnyel is meggyűlik a bajod. A szerelmi életedbe vihetnél némi újdonságot, például a csillagok szerint többet kommunikálhatnál szerelmeskedés közben, vagy ha fizikailag nem megy, akkor legalább beszélj róla…

Mérleg:

Heti horoszkóp szeptember 26-tólAkinek olyan barátai vannak, mint neked, annak már nincs szüksége ellenségre. Ezért jól tennéd, ha nem hallgatnál minden esetben a barátaidra. A meglévő párkapcsolatokra jellemző lesz a villámcsapásszerű felismerés, például hogy valójában miért is vagytok együtt, mi dolgotok van egymással. De az is könnyen előfordulhat, hogy találkozol valakivel, akivel azonnal egymásba szerettek, és úgy érzitek, mintha időtlen idők óta ismernétek egymást. Viszont van, amit/akit el kell engedni, és ennek ezen a héten jön el az ideje.

Skorpió:

Heti horoszkóp szeptember 26-tólNálad nagyobb manipulátor nincs az állatövben, úgy kevered a kártyát, hogy természetesen neked jó legyen, és mindazoknak, akik közel állnak hozzád. Súlyos titkokat is cipelsz ezen a héten, amelyet talán még nem lehet elmondani, és amelyeket nagyon jól tudsz valóban őrizni, de a héten eljön az a pillanat, amikor legszívesebben világgá kürtölnéd mindazt, amit tudsz. Próbálj ellenállni a kísértésnek, különben nagyon elszúrod a dolgokat, és több embert magadra haragíthatsz. Szerelmi életed felturbózása most rajtad múlik, vagyis neked kell kezdeményezni.

Nyilas:

Heti horoszkóp szeptember 26-tólA pénzért sok mindent meg kell tenni, de azért vannak olyan dolgok, amelyekre nemet kell mondani. Ezt a héten gyakorolhatod, és rájössz arra is, hogy túlságosan naiv voltál, amikor megbíztál valakiben. De mivel alapvetően optimista vagy, nem fogsz sokáig keseregni a csalódáson, inkább tanulsz belőle. Az exed, akinek az üzelmeivel már torkig vagy, újabb problémát okozhat a héten. Mi lenne, ha végre őszintén és keményen megmondanád a véleményed, talán akkor lekopna, vagy változtatna a viselkedésén.

Bak:

Heti horoszkóp szeptember 26-tólJó lenne, ha a héten nem osztanád nagyon az észt, és nem te akarnál az lenni, aki megmondja a tutit, mert még az is megtörténhet, hogy kereshetsz más munkahelyet, vagy ha suliba jársz, akkor olyan következményekkel számolhatsz, amelyek akár a jövődet is befolyásolhatják, természetesen negatív irányban. Inkább helyeselj, vagy csak mosolyogj; ha ezt elfogadhatatlannak tartod, akkor viselkedj úgy, mint a három majom: nem szól, nem lát, és nem hall semmit. Váratlan esemény történhet, családon belül, amely lesz, akinek örömet, lesz, akinek bosszúságot jelent, neked szerencsére örömet.

Vízöntő:

Heti horoszkóp szeptember 26-tólNem lehetsz annyira mafla, hogy azt is elszúrd, amit eddig rutinból csináltál, és nagyon jól működött. Talán az Uránusz vagy a napkitörés az oka, hogy úgy viselkedsz, hogy nem lehet rád ismerni, és a környezetedben csak találgatnak, hogy mi történt veled? Bármilyen nem várt dolog történik a héten, próbálj meg higgadt maradni, józanul gondolkodni, mert így kerülheted el a nagyobb bajokat. Különös találkozásban vagy élményben is részed lehet ezen a héten, amit csak olyan embernek mesélj el, akiben tökéletesen megbízol.

Halak:

Heti horoszkóp szeptember 26-tólTérdre és imához – üzeni az a nagy T-kvadrát az égen, amely ezen a héten szépen összeáll a csillagokból. Légy visszafogottabb, és ne akarj egyszerre mindent! Ne képzeld azt, hogy te vagy nagy megmondóember, vagy a nagy mindent tudó, és ne használd ki senkinek az elesettségét. És az is jó lenne, ha nem hazudnál már annyit önmagadnak, például egy kapcsolatról, ami nem is létezik. Vagy nem kezelnél le régi barátot, aki igazán nem érdemli meg. Ha szerelmes vagy, és titkolnod kell az érzéseidet, az ezen a héten nagyon nehezen fog menni.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top