Ezo

Összekuszálja a szálakat a holnapi újhold

A 2011. szeptember 27-i újhold (vagyis a Nap és a Hold együtt) a Mérleg jegyében fog állni. Ráadásul ezen a héten bolygótorlódás lesz, hiszen a Merkúr, a Vénusz és a Szaturnusz is a Mérlegben van. Ezek pedig kellően megbonyolítják a szerelmi életünket.

Nézzük a bolygóállásokat és a hatásukat:

Összekuszálja a szálakat a holnapi újhold Szeptember 26.: Mérleg Nap és Kos Uránusz egymással szemben = Hirtelen parázs vita robbanhat ki. Az egyéni és csoportérdekek feszülnek egymásnak.

Szeptember 27.: Mérleg Merkúr és Kos Uránusz egymással szemben = Szócsaták ezen a napon is lehetnek. Most a diplomatikus, intelligens beszéd nem ér célba.

Szeptember 27.: Mérleg újhold = Új lendület, új esély a békülésre, és a párok egymásra találásában. Aki kellően nyitott az újra, most jó esélyekkel indul.

Szeptember 28.: Mérleg Nap és Merkúr nehéz fényszögkapcsolatban a Bak Plútóval = Kellemetlen szituációk, kínos beszélgetések és „lebukás” várható. Aki tilosban jár, könnyen lebukhat.

Szeptember 30.: Vénusz és Szaturnusz együtt áll a Mérleg jegyében = A szerelem, a harmónia, a békülési hajlam lelassul, nehézkessé válhat.

Lássuk, milyen területen mire számíthatunk:

Összekuszálja a szálakat a holnapi újhold Énünk: Szeretnénk békét magunkban és magunk körül. Most érzékenyebben reagálunk a törtető, agresszív, erőszakos stílusú emberekre. Ennek nem nagyon tudunk hangot adni. Pedig addig kéne, amíg meg tudjuk őrizni „úri” modorunkat.

Hangulatunk: Ellentmondásos lesz a kedélyállapotunk. Szeretnénk, ha mindenki szeretne minket. Mivel ez lehetetlen, letörtek lehetünk. Ezzel párhuzamosan mindenkit fognak érni kellemes meglepetések. Olyan valaki lesz udvarias, kedves, akitől a legkevésbé várnánk. Ettől helyreáll a jókedvünk.

Kapcsolataink: Próbára lesz téve mindenféle kapcsolatunk: rokoni, baráti, szerelmi, munkahelyi, szomszédi stb. Garantáltan azokkal fog meggyűlni a bajunk, akik egoisták, önzőek, narcisztikusak. Viszont azokkal, akik figyelmesek és barátságosak, vidáman lehet együttműködni.

Szerelem: Ez a hét össze- vagy szétszedheti a szerelmi kapcsolatokat. Akinek van már párja, szakítóerőket érzékelhet. Minden helyzetben mindent el kell követni, hogy ne kerüljön sor vitára. Ez most végzetes lehet. Aki még keresi, most megtalálhatja élete párját. Szerencsére az igény, a vonzódás kölcsönös lesz…

Pénz: Vigyáznunk kell a kiadásainkra. Most nem magunkra költenénk, inkább azokra, akiket szeretünk. Ehhez a másiknak nem sokat kell hízelegnie. Legtöbben azonnal kinyitjuk a pénztárcánkat. Pedig érdemes lenne megfontolni, hogy mire és mennyit adunk ki.

Egészség: Ez a hét pár egészségügyi problémát fokozhat. Különösen a páros szervek lesznek/lehetnek érzékenyebbek, mint például vese, tüdő, fül… Ezen kívül vigyáznunk kell a bőrünkre is. Ez a legnagyobb felület, ami a külvilággal összekapcsol, illetve elválaszt…


Akikre a legerősebben hatással lesz:

Kos-, Mérleg-, Bak-szülöttek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top