Ezo

3 tipp az őrangyalok napjára

Október 2-a az őrangyalok ünnepe. Ezen a napon évszázadok óta imádkoznak a katolikusok az őrangyalukhoz, ezért a nap rezgése alkalmas arra, hogy kapcsolatot teremtsünk az angyalainkkal. Három egyszerű módszert mutatunk be, amelyeket máskor is érdemes kipróbálnod, de ma különösen sikeresek lesznek!

Mindannyiunknak vannak angyalaink, akik segítenek bennünket. Közülük is a legfontosabbak az őrangyalok, akik folyamatosan velünk vannak, szeretetükkel, inspirációval, tanácsokkal támogatnak bennünket, és ha szükséges, akár közvetlenül is beavatkozhatnak a sorsunkba, hogy megmentsék az életünket. Az angyalaink csak arra várnak, hogy megszólítsuk őket, és szorosabbra fűzzük velük a kapcsolatot. Erre alkalmas ez a három módszer. Mielőtt kipróbáljuk őket, gyújtsunk fehér gyertyát (gyertyákat), égessünk füstölőt, csukjuk be a szemünket, és szánjunk néhány percet az ellazulásra. Ha az elménk lecsendesedett, néhány mély hasi légzés után kezdődhet az ismerkedés az őrangyalunkkal. A három gyakorlatot végezhetjük külön-külön, vagy egymás után egy teljes őrangyalprogram részeként is.

3 tipp az őrangyalok napjára1. Szeretetölelés
Csukjuk be a szemünket, és figyeljünk befelé! Ha teljesen ellazultnak érezzük magunkat, szólítsuk meg az őrangyalunkat. (Nem baj, ha nem tudjuk a nevét, elég az „Őrangyalom!” megszólítás.) Mondjuk el, hogy mennyire hálásak vagyunk azért, mert velünk van, szeret bennünket és vigyáz ránk. Ezután kérjünk tőle egy angyali ölelést! Figyeljük az érzéseinket: boldogságot, bizsergést, szeretetet, megnyugvást, melegséget vagy más kellemes érzést tapasztalunk majd. Ha pedig beleadjuk ebbe az ölelésbe a saját szeretetünket is, az angyalunk megsokszorozódva adja vissza azt.

2. Védőszárnybura
Lehunyt szemmel kérjük meg az őrangyalunkat, hogy borítsa ránk szárnyait védő buraként. Lássuk magunk előtt, ahogy hatalmas, fénylő szárnyait kiterjeszti, és betakar vele bennünket. Ez a bura megvéd minden negatív energiától vagy hatástól. Nemcsak otthon kérhetjük őrangyalunk szárnyainak védelmét. A védőszárnybura segíthet a munkahelyünkön, az utcán, vizsgákon, kórházban, vagy bármilyen olyan helyzetben, ahol negatív energiákkal, haraggal, gyűlölettel, agresszióval találkozhatunk.

3. Angyali levelezés
3 tipp az őrangyalok napjáraGyújtsunk gyertyát és füstölőt, vegyünk magunk elé egy tiszta fehér lapot és egy tollat. Használhatunk bármilyen színű tintát, az üzenet ugyanúgy eljut az őrangyalunkhoz. Ha úgy érezzük, hogy a színes írással különlegesebbé tehetjük a levelet, hallgassunk az intuíciónkra. A levelet a szokásos formaságoknak megfelelően készítsük el: tüntessük fel a fejlécben a címzett és a feladó nevét, címét. A saját valós címünk mellé találjunk ki az őrangyalunknak olyan lakcímet, ami megegyezik a hitünkkel. (Például: Őrangyalom, cím: Mennyország, Fény körút 44.) Ezután szólítsuk meg angyalunkat, és írjuk le neki az érzéseinket, vágyainkat. Írásban kérhetünk segítséget az életünk gondjaira, útmutatást a problémáinkra. Végül köszönjünk meg az angyalnak, hogy elolvassa levelünket, és búcsúzzunk el, majd dátumozzuk és írjuk alá az üzenetet. A papírt hajtogassuk össze, és tegyük el. Tehetjük egy angyalszobor alá vagy az angyalkártyáink mellé, de egy külön mappát is kijelölhetünk az angyali levelezésünknek. Az őrangyalunk néhány napon belül válaszolni fog a levelünkre! Ehhez csak annyi kell, hogy legyünk nyitottak a válaszra: figyeljük a „váratlan” eseményeket, a megérzéseinket és az álmainkat!

Várjuk angyalokkal kapcsolatos tapasztalataikat, történeteiket a balazs.rkover@sanomamedia.hu e-mail címen. Írják meg, ha angyalt láttak, vagy ha az angyalaik segítették önöket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top