Ezo

Hétvégi horoszkóp szeptember 30-tól

A magányosok most a bőség zavarába kerülhetnek: sokan szeretnének megismerkedni velük. Ők a több lehetőség miatt lesznek feszültebbek, a párkapcsolatban élő társaikat viszont félreértések és a viszonyukba belebeszélő fogadatlan prókátorok idegesíthetik fel. A hétvégén mindannyian szerelmesebbek és érzelmesebbek leszünk, mint egyébként.

KOS
Hétvégi horoszkóp szeptember 30-tólSzerelem: Az „érzelmi meteorológia” hurrikánokat, tájfunt és némi szökőárt is ígér a Kosoknak hétvégére. Érzelmeid nemcsak szeszélyesek, de pusztítóak is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor most könnyen fény derülhet egy titkodra, s ez okozza a veszekedéseket. A szingli Kosok azért borulnak ki, mert már rettenetesen elegük van a magányból, s egy perccel sem hajlandóak tovább várni.
Buli: Egy vízálló szempillaspirálra és egy csókálló rúzsra is szükséged lesz a buliban. De hogy melyik tesz jobb szolgálatot, az szinte kiszámíthatatlan.

Hétvégi horoszkóp szeptember 30-tólBIKA
Szerelem: Érzelmeidet most könnyedén befolyásolhatod az eszeddel. Néhány racionális megfontolásból most könnyedén írod felül a vágyaidat és a vonzalmaidat. No jó, azért azt nem hallgathatjuk el, hogy hosszú távon úgyis az érzelmek győznek majd, de addig is belebeszél az agyad is a választásodba. Különösen a pénzügyi kérdések befolyásolnak.
Buli: A túl nagy partik riasztanak, sokkal többre értékelsz egy vacsorát a barátnőiddel, vagy egy vacsorát a pároddal egy drága és elegáns étteremben.

Hétvégi horoszkóp szeptember 30-tólIKREK
Szerelem: A szerelmi barométer az Ikreknél is bejelez ezen a hétvégén. Sőt! Elmondhatjuk, hogy ha a rózsaszín köd, a lángoló érzelmek és a hatalmas szívdobbanások számát tekintjük mérvadónak, akkor az Ikrek lesznek a hétvége nagy nyertesei. Akkor is rád találhat a szerelem, ha azt gondoltad, hogy te már sohasem fogsz senki miatt lángolni. Sajnos akkor is, ha már együtt élsz valakivel.
Buli: Mindegy mit csinálsz, mindegy, hova mész, mindenhol egyformán jól érzed magad, és mindenhol te leszel a társaság középpontja.

Hétvégi horoszkóp szeptember 30-tólRÁK
Szerelem: A Rákok is azok közé a jegyek közé tartoznak a hétvégén, akik szokatlan érzelmi intenzitással élik meg az eseményeket. Igaz, hogy te nem a szenvedélyen vagy a szerelmen, sokkal inkább a (leendő) gyerekeiden és családodon keresztül vizsgálod az eseményeket. Hogy ez mit jelent leegyszerűsítve? Csak annyit, hogy mindenkiben potenciális apajelöltet látsz, a pároddal pedig csakis gyerekkérdésen tudsz összeveszni.
Buli: Gyerekzsúr. De tényleg, most elszórakoztatnak a kicsik bölcs kiszólásai, és igazán jól érzed magad az infantilis környezetben is.

Hétvégi horoszkóp szeptember 30-tólOROSZLÁN
Szerelem: Hirtelen szerelmi mindentudóvá változol: a kedvesed még meg sem szólal, te máris pontosan tudod, mit szeretne mondani. A „gondolatolvasás” képessége különösen a jegy férfi szülötteinek jön jól, hiszen így végre kitalálják a párjuk gondolatait. Az Oroszlán lányok máskor is ügyesek ebben a gondolatkitalálós játékban, így számukra ez a hétvége nem is lesz annyira szokatlan.
Buli: A tesódat vidd el szórakozni, hiszen ő mostanában kicsit besavanyodott, és te mozdíthatnád ki ebből az állapotból.

Hétvégi horoszkóp szeptember 30-tólSZŰZ
Szerelem: A párod szinte rád sem ismer: hova lett az ő okos és megfontolt szerelme? Ezen a hétvégén szeleburdi leszel, mint egy tizenhat éves csitri. Igaz, ami igaz, a szerelemről is pontosan ugyanazt gondolod most, mint tizenhat évesen. Talán még versírásra is adod a fejedet, de persze az sem kizárt, hogy hozzád írnak egy szerelmes szonettet.
Buli: Egy pizsamaparti ideális lenne a barátnőiddel, úgy, mint kamaszkorodban. Vagy tölthetnéd a hétvégét kettesben a pároddal is.

Hétvégi horoszkóp szeptember 30-tólMÉRLEG
Szerelem: Lassan mindenki belebeszél a párkapcsolatodba: az édesanyád, az anyósod, sőt most még a gyerekeid is felcsapnak párkapcsolati tanácsadónak. Mielőtt mindenkinek megfogadod a tanácsát, gondolkozz el azon, hogy milyen élettapasztalat áll ezek mögött a bölcs tanácsok mögött. Egyébként is eljött az idő, amikor neked magadnak kell felelősséget vállalnod a kapcsolatodért.
Buli: Furcsa lesz, amit javasolok: menj egyedül szórakozni, de legalábbis egy estét tölts el egyedül a hétvégén. Ezt az estét szánd csak saját magadra és a kedvteléseidre.

Hétvégi horoszkóp szeptember 30-tólSKORPIÓ
Szerelem: Úgy érzed, hogy most mindenki támad téged, ideértve a párodat is. Ő ezen a hétvégén „passzív ellenállásba vonul”: most semmi sem elég jó neki, amit te csinálsz. Az az igazság, hogy ez az enyhe hiszti egyáltalán nem áll jól neki, mégis azzal teszed a legjobbat mindkettőtöknek, ha ráhagyod. A nagyobb feszültségek elkerülése végett ne mondj neki ellent.
Buli: Jól tennéd, ha otthon hagynád a párodat (esetleg a barátaival küldenéd bulizni), te pedig a barátnőiddel tartanál panasznapot.

Hétvégi horoszkóp szeptember 30-tólNYILAS
Szerelem: Ellentétek vonzásában élnek a Nyilasok. Most minden és mindenki tetszik neked, akiben felfedezed a másságot. Különösen a szingli Nyilasokra leselkedik az a veszély, hogy beleszeretnek valaki olyanba, akivel azért lesz nehéz a kapcsolatuk, mert olyannyira különböznek egymástól. Ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor most zavar, ha a párodnak nincs egy önálló gondolata.
Buli: Mindenképp újdonságokat próbálj ki, mert most nagyon unnád a megszokott hétvégi programjaidat.

Hétvégi horoszkóp szeptember 30-tólBAK
Szerelem: Szeretnél kicsit több lágyságot és kedvességet az életedbe, és a hétvégén minden esélyed meg is van arra, hogy most kicsit szerelmesebb és kedvesebb napok várnak rád. A hétvége első felét ugyan még közös pénzügyek árnyékolhatják be, de vasárnapra – legalább elméletben – megoldjátok ezt a problémát is.
Buli: Egy barátnőd barátaival ismerkedhetsz meg a hétvégén. Velük érdemes bulizni menned, mert igazán jó társaságnak bizonyulnak.

Hétvégi horoszkóp szeptember 30-tólVÍZÖNTŐ
Szerelem: „Már csak kettő!” – sóhajtanak fel a szingli Vízöntők boldogan, hiszen sikerül nekik végre leszűkíteniük a lehetséges szerelmeik számát kettőre. A hétvégét legalább ketten szeretnék veled tölteni, akkor is, ha boldog – és monogám – párkapcsolatban élsz. Ebben az esetben szükség lesz a jó szervezőkészségedre, és természetesen a párod beléd vetett bizalmára is.
Buli: Lakásavató bulikban érezheted a legjobban magadat, és jó esetben ezeket a bulikat te magad szervezheted.

Hétvégi horoszkóp szeptember 30-tólHALAK
Szerelem: A Halak romantikus hétvégére készülnek, és ebben most a családjuk is támogatja őket. Mindent megtesznek azért, hogy újra fellángoljon köztetek a szerelem. A szingli Halak ezen a hétvégén a víz közeli programok közben találkozhatnak egy jóképű fiúval. Ha a szerelem nem is elsőre lángol fel közöttetek, mély barátság gyorsan kialakulhat.
Buli: Tégy úgy, mintha még nyár lenne: mivel a vízpart most szerencsét hoz neked, érdemes vízparti programokat választanod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top