Ezo

Októberi horoszkóp

Szakítópróba, lazítás és nagy szerelmek – ezek vár ránk októberben. Kattints, hogy megtudd, neked mit ígérnek a csillagok.

Októberi horoszkópKos:
A meglévő kapcsolatok megszilárdulnak, mindehhez talán hozzájárul, hogy rádöbbensz, talán újra szerelmes vagy a párodba, aki mellett ki akarsz tartani jóban és rosszban. Erre volt már példa, és nem az a bizonyos volt az utolsó eset, erre azért készülj fel. Ne keseregj azon, hogy egy barátságod, amely fontos volt a számodra, megszűnik, mert nem volt ő igaz barát, csak addig kellettél neki, amíg segítségeddel elérte a célját. Az egészségedre vigyázz jobban, nehogy a sok munkában vagy tanulásban kidőlj.

Októberi horoszkópBika:
Ha tartós kapcsolatban élsz, ez a hónap szakítópróbát hozhat. Hiába tettél meg mindent, és hiába mentél bele olyan dolgokba is, amelyre talán évek óta nem voltál képes, úgy tűnik, ezt a kapcsolatot te akarod csak isten igazából, a másik szabadulni szeretne a kötöttségektől, az esetleges unalomtól, és izgalmakra vágyik. A család azonban kiáll melletted, és a partnerednek nem tud más jövőképet mutatni, mint a veled való életet. És ezt talán fontolóra is veszi…

Októberi horoszkópIkrek:
Óriási felfordulás várható a szerelmi életedben, még az is megtörténhet, hogy forgalmi dugó alakul ki az ágyadban. De az is lehet, hogy te szinte hűséget esküdsz valakinek, miközben a tiltott gyümölcs(ök) után is vágyakozol, sőt… A munkában alattomos helyzet alakulhat ki, még az is megtörténhet, hogy egy igazán utált kolléga, akit nyugodtan nevezhetsz akár az ellenségednek is, olyan dolgot állít rólad, ami valótlan. Ám ennek a kollégának pechje lesz, mert a simlissége kiderül, és te ismét ragyogó fényben tündökölsz.

Októberi horoszkópRák:
Kicsit lazíthatsz, és ráakadsz olyan dolgokra is, amelyek örömet szereznek neked. A munkában vagy a suliban új dolgokkal ismerkedhetsz meg, és előfordulhat, hogy itt találkozol azzal a valakivel, akivel közösen végre tudjátok hajtani mindazt, amit te korábban elterveztél. Családi, ingatlan- és pénzügyekben remekül alakulnak a dolgaid, még az is megtörténhet, hogy olyasmire akadsz, amire nem számítottál. Ha szerelmes vagy, előfordulhat, hogy a külvilág másként reagál a kapcsolatodra, mint várod, de te ezzel egy cseppet se törődj.

Októberi horoszkópOroszlán:
Előfordulhat, hogy ebben a hónapban a jövőt tervezgeted, és erről beszélsz több emberrel. Ami azért jó, mert mindenkitől kaphatsz tanácsot, és te magad fogod eldönteni, hogy mi is az, aminek hasznát veheted. A családban feszültséget okoz mindaz, ami veled, illetve a magánéletedben történt, és ha zavarosak voltak eddig a dolgok, akkor most tisztulni látszik a kép, és pontosan tudod, hogy ki az, akire számíthatsz, és ki az, akire nem. Persze jó lenne, ha nem felejtenéd el, hogy az elmúlt időszakban nem úgy viselkedtél, ahogy kellett volna, és van, aki nem igazán akarja élvezni a társaságod.

Októberi horoszkópSzűz:
Furcsa hónap következik, mert előfordulhat, hogy az életed az anyagiak körül forgott, és arról szólt, hogy minden tökéletes legyen, és legyenek megtakarításaid. De most valahogy átértékelődik minden benned, mert a pénz természetesen most is fontos, de ennél sokkal fontosabb a családod, a kapcsolatod, a szerelmed. Ha suliba jársz, magas röptű vitákat folytathatsz egy olyan személlyel, aki olyan dolgok tudója, ismerője, hogy csak tátod a szád. És közben rájössz, hogy ezzel a vitával te is milyen sokat fejlődsz. A testvéri kapcsolatodat pedig – bármilyen volt eddig – sokkal jobban megbecsülöd.

Októberi horoszkópMérleg:
Protektori támogatást kapsz ahhoz, hogy el tudj helyezkedni, ha esetleg nincs munkád. Ha van, akkor a felettesed lesz az, aki támogatni fog abban, hogy jobb eredményt érj el, sőt még az is megtörténhet, hogy olyan dolgokat mondanak, amitől lelkes és bizakodó leszel. Ha szerelmes vagy, akkor a kapcsolatod ebben a hónapban elmélyülhet, és elképzelhető, hogy a sok keresgélés vagy csalódás után mégis csak ő lesz az igazi. Hiszen vannak olyan dolgok, amiben nagyon hasonlítotok egymásra, és ilyen tulajdonképpen még eddig egyik partnereddel sem fordult elő.

Októberi horoszkópSkorpió:
Vonzó leszel ebben a hónapban, ehhez semmi kétség sem férhet. Ha szingli vagy, akkor kellemes találkozásokban lesz részed, és előfordulhat, hogy mélyen beleszeretsz valakibe, akivel hosszú távú kapcsolatot tervezhetsz. A meglévő kapcsolatokban, régi ismeretségekben is ragyogónak nevezhető ez a hónap, mert a partnereddel, ha voltak is vitás kérdéseitek, vagy esetleg mindkettőtöket nyomasztó dolgok, akkor most alkalom kínálkozik arra, hogy mindent megbeszéljetek. A rokonaidból egy icipicit eleged van, különösen hogy állandóan mindent tudni és látni akarnak, ami veletek történik.

Októberi horoszkópNyilas:
Kőkemény hónap előtt állsz, amikor a munkában vagy a suliban nagyon oda kell tenni magad, de ehhez lesz erőd és energiád. Van azonban olyan dolog, ami nem tölt el kitörő örömmel: az exed megint kitalál valamit, ami a józanság határát súrolja, és ebbe akkor se menj bele, ha emiatt nehezebbek lesznek a hétköznapjaid. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor partnered családjában bekövetkező esemény sajnos téged is érint, és nem tölt el kitörő örömmel, mert érzed, hogy partnered majd ez miatt elkezd titkolódzni, és már csak ez hiányzik.

Októberi horoszkópBak:
Még az is megtörténhet, hogy egy barátnőd fogja bemutatni neked azt a pasit, akibe végzetesen beleszeretsz. Vagy egy buliban szúrod ki az illetőt, aki nem viselkedik egyértelműen, sőt előfordulhat, hogy nem is tud arról, hogy éppen az ő hatására mi játszódik le benned. Ám a sors a legnagyobb kerítő, mert tulajdonképpen nem kell semmit tenned, a helyzet úgy alakul, hogy végül egymásba gabalyodtok. Ha párkapcsolatban élsz, partnered pénzügyi problémák miatt feszült, de az is lehet, hogy valami nem hagyja nyugodni. Jó lenne, ha beszélnél vele, mert segíteni tudsz neki.

Októberi horoszkópVízöntő:
Ez nem a magányos farkasok hónapja. Ez azt is jelenti, hogy szükséged van másokkal való együttműködésre, mert egyrészt jobban érzed magad, másrészt elkerülhetsz egy kellemetlen helyzetet, harmadrészt sokkal hatékonyabban tudsz dolgozni vagy tanulni, mint egyedül. Lesznek a hónapban olyan bulik, hogy nem is tudod, melyiket ne hagyd ki. Ha párkapcsolatban élsz, és a viszonyotok megromlott, úgy érzed, hogy helyrehozhatatlan, akkor érdemes lenne szakítanod, illetve elköltöznöd. Ha jó a kapcsolat közöttetek, akkor hallgass a partneredre, akinek a stílusa ugyan most kissé erőszakos, de ha azt teszed, amit mond, az mindkettőtöknek hasznos lesz.

Októberi horoszkópHalak:
A munkában nem alakul minden úgy, ahogy vártad. Villámcsapásszerűen ér a felismerés, hogy valaki talán alattomosan viselkedett, és ezzel neked anyagi nehézséget okoz. Amikor minderre rájössz, tartózkodj a meggondolatlan és lobbanékony magatartástól, mert még az is megtörténhet, hogy ez balesethez, műtéthez vagy valamilyen operációhoz vezethet. Ha párkapcsolatban élsz, és volt közöttetek súrlódás, sőt talán olyan dolog, amelyet a partnered csak látszólag bocsátott meg, nem árt, ha tudod, hogy a saját jövőjét tervezi, amiben nem biztos, hogy te is benne vagy. Lehet, hogy nem is akarsz benne lenni?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top