nlc.hu
Ezo
Heti horoszkóp október 3-tól

Heti horoszkóp október 3-tól

Hatalmas nyugalomra lesz szükséged, ha csalódások és kiborulás nélkül akarod végigcsinálni a hetet.

Heti horoszkóp október 3-tólKos:
Nyugalom, bármilyen őrült helyzetben vagy, és ha úgy gondolod, hogy az idő a legnagyobb ellenséged. Mert csak higgadtan és az idődet jól beosztva tudod telesíteni a feladatodat. És most igazán elvárhatod, hogy mindenki hozzád igazodjon, mert különben nem tudod teljesíteni mindazt, amit elvárnak tőled. A partneredet kérd, hogy segítsen, és ne hátráltasson. A testvéredet pedig ne szidd.

Heti horoszkóp október 3-tólBika:
Ha úgy gondolod, hogy a munkahelyedre ki lehetne tenni az őrültekháza című táblácskát, akkor teljesen igazad van. Mármint a te részedről, mert úgy érzed, hogy lassan meg fogsz bolondulni a feladatoktól, az iszonyatos határidőktől, és közben a magánéletedben sem tudod elfelejteni azt, ami megtörtént. Hiába próbálkozik a partnered, ez neked még nem elég, és az emlékek mindig a legrosszabbkor jönnek fel benned.

Heti horoszkóp október 3-tólIkrek:
Olyan hírt hallasz, ami teljesen megdöbbent, de jó lenne, ha egyáltalán nem nyilvánítanál véleményt a dologról, mert ezzel szinte kihívod magad ellen a sorsot. Inkább vágj jó képet az eseményekhez, és senki más nem tudja nálad jobban, hogy mindig a nyertesek oldalára kell állni. Nos, ez a héten is így lesz. Az első felocsúdás után máris gratulálj valakinek, akitől a jövőd függni fog. A szerelemben és a szerencsejátékokban is szerencsés vagy, csak a szerelemben kénytelen vagy meséket előadni az egyiknek, a másiknak és a harmadiknak…

Heti horoszkóp október 3-tólRák:
Ezen a héten nem dúskálsz a pénzben, ráadásul az egyik legjobb barátod az, aki miatt hátrányos helyzetbe kerülhetsz anyagilag. De az is lehet, hogy ismét elszalad veled a ló, és olyan dologra költesz, ami nagyon cuki, és jó az ára, csak éppen neked másra kellene a pénz. A szerelemben ismered a mondást: házinyúlra nem lövünk. De hát sajnos a csillagok szerint vagy nem ismered a mondást, vagy nem érdekel, és a főnököddel keversz-kavarsz.

Heti horoszkóp október 3-tólOroszlán:
Kicsit mintha paprikás hangulatban lennél, és talán azért, mert valaki merészel ellentmondani neked. Ha bármit is közölnöd kell, akkor azt ellentmondást nem tűrően fogod megtenni, és talán hivatkozni fogsz elmúlt dolgokra, amelyek bizonyítékai annak, hogy miért került sor arra a lépésre, amelyet most megteszel. Kedvez a hét a vásárlásoknak, bármihez adhatod a neved, az sikerrel járhat. Viszont a baráti kapcsolataidban felmerülhet némi irigység, amit jól tudsz kezelni.

Heti horoszkóp október 3-tólSzűz:
Még mindig van miért izgulni, ha egészségi problémád van. De az is lehet, hogy éppen egy titok miatt kellene tartani a szád, ami nehezen megy. A héten a munkahelyeden bejelenthetik, hogy új felettesed lesz a közeli jövőben, és te nyomban elbizonytalanodsz, mert nem is tudod, hogy most mihez kezdj. Ne izgulj, nem fenyegeti veszély az állásodat, csak esetleg másként és talán többet kell majd dolgoznod, mint eddig. Sőt, az is lehet, hogy a saját állásodat majd meg kell pályázni. Ezen a héten minden lehetséges…

Heti horoszkóp október 3-tólMérleg:
Vannak dolgok, amelyek ellen egyszerűen nem tehetsz semmit. Illetve tehettél volna már korábban, de lehet, hogy a magad feje után mentél, és talán még kellemetlen helyzetbe is hoztál embereket, akik ezt nem érdemelték meg. De a sors ezen a héten benyújtja a tetteidért a számlát, és te fizetni fogsz. Bármit hallasz, bármit mondanak, fogadd el, ne ellenszegülj, inkább fordulj a barátaidhoz, és nekik meséld el, hogy mi történt veled. Amennyiben tartós kapcsolatban élsz, igen feszült lesz ez a hét, a partneredtől szinte semmit ne várj.

Heti horoszkóp október 3-tólSkorpió:
Vannak dolgok, amelyeken túl kell esni. Ilyen lesz ez a hét is. Végre megszabadulsz egy nyomástól, és ezzel egy újabb, csak másfajta teher kerül a válladra. De izgalomra semmi okod, mert ez a helyzet kedvez neked, végre azt csinálhatod, amit szeretnél, és ettől máris jól érzed magad a bőrödben. Ez pedig még a partnerkapcsolatodra is jó hatással lesz, és előfordulhat, hogy végre az életedben úgy érezd, minden klappolni fog.

Heti horoszkóp október 3-tólNyilas:
A baráti kapcsolatok nagyon fontosak lesznek ezen a héten, különösen az egyik barátod. Őt félted, mert őrjítő helyzetben van, és ha tudnál, akkor segítenél rajta, de nem tudsz, ezért legalább energiát küldj neki, amivel te bőven rendelkezel. A munkahelyeden olyan változások történnek, amelyek számodra is nagy meglepetést okoznak. Ha külföldre utazol, akkor ezt jó időben teszed, csak ügyelj arra, hogy minden irat és egy gyógyszeres csomag nálad legyen.

Heti horoszkóp október 3-tólBak:
Tulajdonképpen eleged van abból, hogy te nem teszel semmit – szerinted –, és mindenki „rád van indulva”. Főleg, ha a munkahelyeden a főnököd is, akinek esetleg családja van, és esze ágában sincs őket otthagyni, inkább neked kellene a munkahelyről távozni. De hova? Mert semmit nem találsz, ami neked megfelelő lenne. Mi lenne, ha megpróbálnál visszafogottan viselkedni, nem olyan helyen hívni fel magadra a figyelmet, ahol ebből inkább hátrányod, mint előnyöd származik.

Heti horoszkóp október 3-tólVízöntő:
Amennyiben régóta együtt élsz valakivel, netán házas vagy, akkor partnered viselkedése nem éppen szeretetreméltó, és ezért fordulhat elő, hogy olyan lépésre szánod el magad, amely inkább az elszakadást jelenti. Ingatlanügyben nehéz helyzet alakulhat ki, de az is lehet, hogy csak elromlik valami, és mondjuk elárasztja a víz a lakásodat, meg az alattad lakóét… A szerelemben romantikus kapcsolat van kilátásban, amely visszaadja a hitedet és az erődet.

Heti horoszkóp október 3-tólHalak:
Nagy meglepetés ér a héten, és ez alapjaiban változtatja meg az életed. Erre nem számítottál, de most, hogy megtörtént, azonnal el kell kezdened helyezkedni. Csak azért arra vigyázz, hogy kinek mit mondasz, mert biztos lehetsz benne, hogy vissza fog kerülni ahhoz, akihez nem kellene, és ebből még problémáid lesznek. Ha igazságtalannak tartasz egy helyzetet, azt sem kell nagydobra verni, beszéld meg bizalmasaiddal, és kész. Ha tartós kapcsolatban élsz, ez nehezen nevezhető most harmonikusnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top