Ezo

Angyalhoroszkóp október 6-tól

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp október 6-tólKos – Gábriel arkangyalt kérd, hogy bírd cérnával, mert nagyon sokat kell dolgoznod vagy tanulnod, vagy egy eseményen helytállnod, ami nem lesz egyszerű. Kérd, hogy lásson el kreatív ötletekkel, és természetesen ezeket meg is tudd valósítani. A partnered ügyeire pedig most ne pazarolj se időt, se erőt, mert nem éri meg.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBika – Jofiel arkangyalra szükséged van, mert ezen a héten felettesednek problémái akadnak, és azt hiszi, hogy te vagy a pofozóbábu, akin ezt le kell vezetnie. Kérd védőangyalodat, hogy ne te legyél a főnöknél a központi téma, és az otthonodra külön védelmet kérj, hogy ne szabaduljanak el az indulatok, vagy illetéktelenek ne tegyék be a lábukat.

Angyalhoroszkóp október 6-tólIkrek – Chamuel arkangyalt kérd, hogy legyen veled, mert olyan dolgokat mondhatsz, amelyek még koraiak. Olyan információhoz juthatsz, amit még nem fecseghetsz el, vagy nem mehetsz oda sajnálkozni sem. Csak közömbös arcra van szükség, hogy az érzelmeid ne látszódjanak.

Angyalhoroszkóp október 6-tólRák – Muriel arkangyal segítségére szükséged lesz, elsősorban anyagi ügyek miatt. De az is megtörténhet, hogy Murielt azért kell hívnod, mert felettesváltás van kilátásban, ami anyagilag nehéz helyzetbe hoz. És a szerelmi kapcsolatban is kérd a segítségét, hogy csak olyat mondj, amit komolyan is gondolsz.

Angyalhoroszkóp október 6-tólOroszlán – Mihály arkangyalt nem ártana hívnod, mert előfordulhat, hogy olyan dolgot kell közölnöd valakivel, amely felettébb kényes, és akinek mondod, abból talán hisztérikus rohamot is kiválthat. Ám ha a lelki vezetőd veled van, akkor nem lesz probléma, és úgy tudsz előadni mindent, hogy nem lesz apelláta, azt és úgy teszik, ahogy mondod.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSzűz – Raziel arkangyalt jó, ha hívod, mert a munkahelyeden lassan minden a feje tetejére áll. És nem árt, ha tisztán látsz, mert előfordulhat, hogy ezután minden másként lesz, mint ahogy eddig volt, és bizony el kell gondolkodnod azon, hogyan is viselkedtél másokkal. Lehet, hogy még bocsánatot is kellene kérned, bár nem most, hanem amikor eljön az ideje. Mert eljön, abban biztos lehetsz.

Angyalhoroszkóp október 6-tólMérleg – Haniel arkangyalra ha hiszel benne, ha nem, most szükséged van. Lehet, hogy nem alakul ebben a periódusban minden úgy, ahogy szeretnéd, ráadásul a kommunikáció terén sem dicsekedhetsz, mert olyan dolgokat mondasz, amit nem kellene. Kérd a lélekvezetőd, óvjon meg a butaságoktól, a szerelemben pedig attól, hogy megint annyira szeress, hogy a másiknak már fájjon.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSkorpió – Rafael arkangyalra szükséged lesz még ezen a héten, mert olyan ideges vagy, hogy majd szétrobbansz. Pedig semmi okod rá, mert igazán jó helyzetbe kerülsz, az, hogy a dolgok megtörténte előtt ideges vagy, szinte természetes. És amivel megbíznak, azt a lehető legjobban fogod csinálni.

Angyalhoroszkóp október 6-tólNyilas – Zadkiel arkangyal a védőangyalod, akire szükséged van, hogy el tudj viselni olyan helyzeteket, amelyek megalázók. Ugyan a nyilvánosság felé ezt úgy kommunikálod, hogy lazán veszed, de sajnos belülről a lelkedet marják azok az események, amelyek veled történtek. És az is jó lenne, ha szerelmed már végre döntene.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBak – Cassiel arkangyalra akkor is szükséged van, ha azt hiszed, hogy minden a legnagyobb rendben van. Mert előfordulhatnak a héten egészen új dolgok, amelyekre nem számítottál, és amelyek miatt hirtelen ideges leszel. Ez pedig árt az egészségednek. Baráti segítséggel sikerül új munkát találnod, ha erre van szükséged.

Angyalhoroszkóp október 6-tólVízöntő – Uriel arkangyal nem ártana, ha veled lenne ebben a periódusban, mert néha úgy érzed magad, mintha nem is a valóságban lennél. Pedig mindez veled és körülötted történik, csak maradj nyugodt, mert te jössz majd ki a lehető legjobban az egészből. Partnered annyira ideges, hogy talán otthon is puskaporos a levegő – hívd Urielt egy kis nyugalomért.

Angyalhoroszkóp október 6-tólHalak – Asariel arkangyal segítsége nem ártana ebben az időszakban, mert nagy változás történik a munkahelyeden, és te azt sem tudod, hogy most mit csinálj. Talán kérdezz meg egy olyan embert, aki nálad jobban tudja a dolgokat, hogy kinek is az oldalára állj. Amennyiben házas vagy, Asarielt hívd, mert nem lesz egyszerű partnereddel a kommunikáció.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top