nlc.hu
Ezo
Hétvégi horoszkóp október 7-től

Hétvégi horoszkóp október 7-től

A heti feszültségeket feloldó hétvégére számíthatunk. Érzékenyek leszünk, és a lelkünk sérülékenyebbé válik ezekben a napokban, ezért érdemes a nagy megbeszéléseket kicsit elhalasztanunk. Vigyázat, valaki közénk és a szerelmünk közé szeretne állni!

KOS
Hétvégi horoszkóp október 7-tőlSzerelem: Csak egy egészen picit kell tenned a boldogságodért. Annyit viszont tenned kell. Jobban szeretnéd, ha ezen a hétvégén elég lenne elméleteket gyártanod, és a barátnőiddel megbeszélni a pasik viselt dolgait, de ha beéred ennyivel, az nem tesz jót a kapcsolatodnak. Ha együtt éltek, akkor legyél figyelmesebb a pároddal, ha pedig szingli vagy, akkor adj esélyt egy fura fazonnak is.
Buli: Csillogás és luxus vegyen körül ezen a hétvégén – erre vágysz és most jó eséllyel meg is kaphatod ezt. Arra vigyázz, hogy ne te fizesd a cechet!

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlBIKA
Szerelem: A tesód mindent utánad csinál? Mintha a szerelemben is téged majmolna. Vagy legalábbis a nyomdokaidban járna. Ideje lenne leülni vele, és elbeszélgetnetek arról, hogy legalább ugyanazokat a hibákat ne kövesse el, mint amiket te egyszer már megcsináltál. Szingli bikák, nézzetek jól körül, mert a következő párotok szinte a szomszédságotokból fog kikerülni!
Buli: Sok helyre benézel, amire megtalálod az a bulit, ahol tényleg jól érzed magad. Most nyugodtan hagyd ki a tömeges koncerteket!

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlIKREK
Szerelem: Sok Ikrek jegyében születettnek ez a hétvége hozza meg az elköteleződést. Most rakhatod le az alapjait egy hosszú kapcsolatnak, de azt tudnod kell, hogy ebben a kapcsolatban főszerephez jutnak majd a titkok és a rejtélyek. A szingli Ikrek könnyen harmadikként találhatják magukat egy kapcsolatban. Ha pedig már legalább 10 éve élsz együtt a pároddal, ő most még ragaszkodóbbá válhat.
Buli: Egy alternatív zenét játszó klubban vagy egy művészszínház előadásán éreznéd jól magad. A lényeg, hogy minél elvontabb legyen a produkció.

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlRÁK
Szerelem: Lesz néhány furcsa kívánsága a párodnak az ágyban. Bátran vedd elő a fantáziádat, és bátran próbálj ki vele új dolgokat. Ha pedig úgy érzed, hogy mégiscsak túl messzire ment, nyugodtan húzd meg a határaidat. A szingli Rákok is szexuálisan túlfűtött hétvégére készülhetnek: most mindenki meghódítandó dívának lát benneteket.
Buli: Olyan elvarázsolt leszel egész hétvégén, hogy szinte minden napot bulinak fogsz fel. A szomszédban lehet lakásavató, elég nagy zajjal.

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlOROSZLÁN
Szerelem: Végre befejezheted a munkáidat, amik elhúzódtak, és szombaton este lesz időd arra, hogy egy romantikus és szexuálisan túlfűtött estét tölts el a pároddal. Vigyázz, a mozivászonról kölcsönzött romantikus programok könnyen balul sülhetnek el. Ha például gyertyákkal rakod körbe a kádat, vigyázz, nehogy megégessétek magatokat, a rózsákkal felszórt ágyra pedig ne kerüljön tövis!
Buli: Most megmutatod a világnak, hogy hogyan bulizik egy igazi Oroszlán: mindenki azt fogja figyelni, te mit csinálsz, kivel beszélsz, mit iszol, hiszen mindenki utánozni akar!

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlSZŰZ
Szerelem: A romantika fontosabb szerepet játszik az életedben, mint gondoltad. Ne gondolj cukormázas, rózsaszín romantikára, hiszen az nem a te világod. Neked az a fontos, hogy megbízhass a párodban, és tudd, hogy ő mindenben melletted áll és támogat téged. Ezt ezen a hétvégén tökéletesen érezni fogod. Igaz, most talán pont ez a ragaszkodás lesz az, ami kicsit soknak tűnik.
Buli: Most mászkálás közben érezheted jól magad, ezért utazz el valahova a pároddal, vagy a barátnőiddel!

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlMÉRLEG
Szerelem: Most a párod lesz az, aki meg tud nyugtatni, és aki ad egy olyan ötletet, amit a munkahelyeden igazán jól használhatsz majd. Nyugodtan beszélj neki olyan dolgokról is, amikről eddig nem mertél, hiszen ő most sokkal megértőbb, mint azt megszokhattad. A szingli Mérlegek szombaton egy olyan emberrel találkozhatnak, akivel jót beszélgetnek, de ez sajnos nem elég egy kapcsolathoz.
Buli: Beszélgetős, lazítós bulikban érzed jól magad. A legjobb egy pohár bor lenne a barátnőid társaságában.

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlSKORPIÓ
Szerelem: Meglepően nyugalmasra sikeredik a hétvégétek. Pénteken talán még attól féltél, hogy veszekedésekkel, de legalábbis szóváltásokkal fog telni a szombat és a vasárnap, de végül rájössz, hogy mindent egyszerűbb megbeszélnetek, mint hitted. Nyugodtan hozd szóba a sérelmeidet, és fogalmazd meg az elvárásaidat. A szingli Skorpiók életében egy váratlan fordulattal kezdődhet el egy kapcsolat, de ez csak se veled, se nélküled viszony.
Buli: Hívd meg vacsorázni a barátaitokat. Most az ő társaságuk nagyon is jó hatással lenne rád és a párodra is!

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlNYILAS
Szerelem: Szeretnéd, ha te lennél a középpontban, és a párod egész hétvégén a tenyerén hordozna. Ezt a figyelmet akkor kaphatod meg, ha nem akarod kierőszakolni, hanem elegánsan hagyod, hogy ő magától érezze meg, mit kell tennie. Hidd el, megérzi, hiszen most ő is érzékenyebb, mint más napokon, ráadásul igencsak vágyik az összebújásra!
Buli: Kettesben töltenéd otthon a szombat estét. Ha pedig szingli vagy, akkor is kihagynád ezt a bulit, és inkább olvasgatnál.

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlBAK
Szerelem: Engedd meg magadnak, hogy kifejezd, kimutasd az érzelmeidet. A hétvégén ugyanis lesz mit kimutatnod: most sokkal érzelmesebb és sokkal szenvedélyesebb vagy, mint más napokon. Vigyázat, ha túl sokat adsz magadból, a párod nem fogja érteni, hogy mi ez a hirtelen jött szeretetroham, ezért okosan adagold az érzelmeidet! A vasárnap este lesz a legalkalmasabb a romantikázásra.
Buli: Találkozz olyan barátaiddal, akikre a nyáron nem nagyon jutott időd. Vidd a nyaraláson készült képeket is, kíváncsiak lesznek rá!

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlVÍZÖNTŐ
Szerelem: Ne akard erőltetni a dolgokat, engedd, hogy a saját medrükben haladjanak a dolgaid. Most nagyon szeretnél előrelépést a szerelmeddel, de ez a hétvége a lassúság jegyében telik: semmi sem történik olyan gyorsan, mint szeretnéd. Ha szerelmi vallomásra, vagy egy döntésre vársz a kedvesed részéről, azt nem kapod meg vasárnap este előtt. Akkor azonban minden sokkal jobban alakul, mint gondoltad.
Buli: Most igazán lazán kellene a bulikban is viselkedned: főleg ha szingli vagy, akkor kellene egyszerűen csak elfogadnod a lehetőségeket.

Hétvégi horoszkóp október 7-tőlHALAK
Szerelem: A magányos Halak a hétvégén találkozhatnak egy igazán figyelemreméltó férfival. Már az első pillanatban úgy fogod érezni, hogy őt neked rendelte a sors, de valamilyen körülmény mégis a kapcsolatotok ellen szól. Ha pedig már párkapcsolatban élsz, akkor most váratlan események zavarhatják meg a viszonyotokat: valaki szeretné, ha szakítanátok, és ezért képes hazudni is a párodról.
Buli: Próbálj ki egy új helyet! Ezen a hétvégén nyitott leszel az újdonságokra, ezért bátran elmehetsz a barátnőiddel kipróbálni a legtrendibb szórakozóhelyeket is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top