Ezo

Heti horoszkóp október 10-től

A változások hete elé nézünk, sokaknak most érik be a kemény küzdés eredménye, mások pedig a magánéletükben érhetnek révbe. Kattints, hogy megtudd, rád mi vár!

Heti horoszkóp október 10-tőlKos:
Talán nem vagy már annyira stresszes, mint az elmúlt héten, de még mindig keményen kell küzdened, mégpedig a munkahelyeden, ahol aztán most fenekestül felfordul szinte minden. És közben az egészségedre is oda kell figyelned, mert előfordulhat, hogy teljes kimerültség lesz a hajszoltság vége. Barátnőd örömének te is örülsz, és a partnered előtt valamit titokban kell tartanod.

Heti horoszkóp október 10-tőlBika:
A munkahelyeden nagyon jól alakul a helyzeted, sokkal jobban, mint ahogy azt gondoltad. Ugyan voltak már sejtéseid ez ügyben, de hogy többet tudj, annak most jön el az ideje. Ha utazol, akkor ezen a héten ezt körültekintően tedd, mert előfordulhat, hogy annyira elgondolkozol, hogy összetöröd magad, esetleg még meg is lopnak. A párkapcsolatodban nyugalom uralkodik, főleg ha nem tartasz kiselőadást párodnak az igazságtalanságokról.

Heti horoszkóp október 10-tőlIkrek:
A meglepetések hete a mostani, amikor annyi furcsa dolog történik veled és a körülötted élőkkel, hogy nem győzöl csodálkozni. A munkahelyeden vagy a suliban is nagy változások zajlanak, és neked ehhez igazodnod kell, és semmiféle pletykába ezen a héten nem belemenni, mert abból csak baj lesz. Különösen az igazság és az igazságtalanság kérdése merülhet fel benned, amit nem kollégával kéne megvitatni. A régi együtt járásokban, házasságokban ugyan van egy kis feszkó – talán amiatt, hogy nem jársz teljesen egyenes úton?

Heti horoszkóp október 10-tőlRák:
Még az állad is leesik talán ezen a héten, hiszen olyan eseménydúsak lesznek a napok, hogy az valami elképesztő. A szerelmi életedben a romantikus rajongás és a másik nélkül talán az élet elképzelhetetlensége lesz a jellemző. Az otthonodban vagy az őseiddel kapcsolatban azonban nehézségek lépnek fel, talán nem úgy látnak bizonyos dolgokat, mint te, és ebből vita alakulhat ki. A vita tárgya elsősorban pénzügyi lesz. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor partnered boldogsága rád is átragad.

Heti horoszkóp október 10-tőlOroszlán:
Nagyon jó lenne, ha fékeznéd magad a héten, és semmiféle lázongó kirohanásokra nem ragadtatnád magad. Nyugalom – ugyan ezt elég nehéz lesz magadra erőltetni –, nálad jobban senki sem tudja, hogy szükség van a változásokra, de ezt csak úgy tudod elérni, és az egészet átélni, ha megőrzöd a hidegvéred, és nem kötsz mindent mindenkinek az orrára, csak akiben tökéletesen megbízol. Ha szülő vagy, akkor csemetédet szinte körülrajongod a héten. Ha gyermeket szeretnél, aktivizáld magad, termékeny a hét.

Heti horoszkóp október 10-tőlSzűz:
Ha egészségi problémával küszködsz, akkor bizakodóbb hangulatban leszel, mert támogat a családod, sőt nem is támogatnak, hanem egyenesen kényeztetnek. És sok biztató dolgot is hallasz a betegséggel kapcsolatban. Anyagi ügyekben vissza kell fognod magad ezen a héten, még akkor is, ha valami csúcskedvezménnyel juthatnál hozzá bizonyos dolgokhoz, mert ezt most igazán nem engedheted meg magadnak. A szerelemben viszont előfordulhat, hogy a kedvesedre némi pénzt kell áldozni…

Heti horoszkóp október 10-tőlMérleg:
Talán sejtetted, hogy a dolgok nem alakulnak majd úgy, ahogy azt eltervezted. Az a fontos, hogy egyáltalán ne hallgass ebben az új helyzetben az otthoniakra, mert ők ugyan féltenek téged, és azt hiszik, hogy a tanácsaikkal jót tesznek neked, de inkább hátrányos helyzetbe kerülsz általuk. A pénzügyeid nem állnak rosszul, még az is megtörténhet, hogy egy ingatlannal kapcsolatos ügyben lesznek sikereid, de most még az is lehet, hogy találsz egy nagyobb összeget.

Heti horoszkóp október 10-tőlSkorpió:
Minden okod megvan arra, hogy jókedvű légy, hiszen olyan változások történnek az életedben, amelyek miatt akár pezsgőt is bonthatsz. Amennyiben házasságban vagy tartós kapcsolatban élsz, a partnered munkahelyén vagy a meglévő munkájában változások várhatók, és ezzel elégedett lesz. Előfordulhat, hogy most még csak ígéret formájában hangzanak el a változással kapcsolatos tervek, de ezek gyorsabban valósulnak meg, mint gondolja.

Heti horoszkóp október 10-tőlNyilas:
Ha azt gondoltad, hogy lazán, a kisujjadból ki fogod rázni mindazt, ami eddig könnyen ment, akkor nagy tévedésben vagy. Ugyanis arra nem számítottál – mivel valószínűleg bele sem néztél az elvégzendő feladat anyagába –, hogy vannak olyan kívánalmak a feletteseid részéről, amelyeket ha korábban észreveszel, akkor nincs semmi gubanc, de most kapkodhatsz összevissza, hogy teljesíteni tudj. Jó lenne, ha olyan dolgokat is elkezdenél intézni, amelyek lakással kapcsolatosak.

Heti horoszkóp október 10-tőlBak:
Találhatsz egy olyan munkahelyet, mégpedig baráti segítséggel, amely nagyon is megfelel neked, és az új környezet nagyon jó hatással lesz rád. A mostani feletteseddel a kapcsolatodat meg kell szakítanod – még akkor is, ha te semmit nem akartál tőle, ő viszont igen –, mert ebből még utólag, amikor már nem is találkoztok, mert máshol fogsz dolgozni, még baj lehet. A családban problémák adódnak, ráadásul egy olyan személy okozza a feszkót, aki nem is a vér szerinti rokonod. Ebből aztán eleged van.

Heti horoszkóp október 10-tőlVízöntő:
Még az is lehet, hogy új munkád lesz, de ezt ne verd nagydobra. Minden esélyed megvan arra, hogy olyan feladatot végezz, amely megfelel, és olyan főnökeid legyenek, akik nem tartanak bizonytalanságban, és akik miatt nem lesznek álmatlanok az éjszakáid. És talán ez még a párkapcsolatodon is javít. Habár partnered ezen a héten ugrik minden szóra, az átlagosnál idegesebb, ezért kesztyűs kézzel kell vele bánni.

Heti horoszkóp október 10-tőlHalak:
A munkahelyeden vége a nyugalomnak, a változás, ami elkezdődött, minden valószínűség szerint érinteni fogja a zsebedet. Abban az esetben, ha nem nyomulsz, és kicsit szerényebben adod elő magad, biztos lehetsz benne, hogy minden a lehető legjobban alakul. Ellenségeddel azonban számolj, mert keményen aknásítja körülötted a terepet. Ha párkapcsolatban élsz, akkor úgy érezheted a partnered viselkedése alapján, hogy talán tényleg ebben a formában van jövője a kapcsolatotoknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top