Ezo

Angyalhoroszkóp október 13-tól

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp október 6-tólKos – Gábriel arkangyalt kérd, hogy időben be tudj fejezni mindent, és hogy kíméljen meg attól a csalódástól, amelyet már egy ideje érzel egy bizonyos személlyel kapcsolatban. Akiről azt hiszed, hogy a barátnőd, de tudod, hogy pusztán csak az érdek vezérli. A szerelemben pedig attól, hogy túl rámenős légy.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBika – Jofiel arkangyalra azért is szükséged van, mert talán egy szomorú eseményen kell részt venned, ami nagyon megrázó lesz. Amúgy sincsenek az idegeid a legjobb állapotban, talán a munkahelyi vagy a magánéleted miatt, és ez most rátehet egy lapáttal. Kérd őrangyalodat, hogy ajándékozzon meg higgadtsággal, és ha a partnered igazságtalanul viselkedik veled, azt is próbáld meg feldolgozni.

Angyalhoroszkóp október 6-tólIkrek – Chamuel arkangyal veled van, és megkímél attól, hogy amikor megtudod a változást hozó hírt, akkor ne ess kétségbe, és ne kezdj el siránkozni. A szerelemben pedig ott van melletted, hogy tisztázd a partnereddel, hogy mi felé is haladtok ti közösen? Az együttélés, a házasság, a közös jövő felé, vagy csak úgy jól megvagytok.

Angyalhoroszkóp október 6-tólRák – Muriel arkangyal segítségére lesz szükséged, hogy ezen a héten a pénzednél maradj. És hogy az, akit megismertél, valóban olyan legyen, mint amilyennek látod, mint amilyennek mutatja magát, hogy ne kelljen csalódnod. Ha új jövevény érkezik a családba, akkor annak tiszta szívből fogsz örülni, és hálát adsz Murielnek, hogy ilyen élményben is részed lehet.

Angyalhoroszkóp október 6-tólOroszlán – Mihály arkangyal jó ha veled van, mert olyan kommunikációt kell folytatnod, és olyan megbeszélésekre kell járnod, amely eléggé megterhelő. Kérd Murielt, hogy egyetlen pillanatra se engedj a kísértésnek, amikor annak az ellenkezőjéről akarnak meggyőzni, amit éppen elterveztél, és amit jónak találsz.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSzűz – Raziel arkangyalt nem árt, ha hívod, mert talán ezen a héten megtudod, hogy új felettesed lesz, aki talán nincs megelégedve a munkáddal. De az is lehet, hogy új munkakört fogsz ellátni, és ebben még nem vagy valami profi, sokkal többet kell dolgoznod, hajtanod, mint eddig.

Angyalhoroszkóp október 6-tólMérleg – Haniel arkangyalt érzed, hogy veled van, mert az, amit felajánlanak neked a héten, talán presztízsveszteség, de ugyanakkor nagyon-nagyon jó pénzt jelent. És ez ellen a családodnak sem lesz semmi kifogása, mert úgy érzik, hogy visszatalálsz hozzájuk, és talán több időt töltesz velük.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSkorpió – Rafael arkangyal veled van, mert a munkádban vagy a suliban történő változások miatt, amelyek forradalminak is mondhatók az életedben, és amelyektől egy kissé tartasz – persze nem mutatod –, olyan új lendületet hoznak az életedbe, hogy szinte minden átalakul körülötted, és hirtelen több lesz a barátod. Kérd Rafaelt, hogy mutassa meg, ki az igazi barátod, és ki az, aki csak ki akar használni.

Angyalhoroszkóp október 6-tólNyilas – Zadkiel arkangyal a lélekvezetőd, akire azért is szükséged van, hogy a munkádban ne legyen semmiféle fennakadás, és hogy bírd cérnával még, mert előfordulhat, hogy ez már sok lesz neked, ami történik. És ami még fontosabb, hogy ne okozz egy olyan személynek csalódást, aki bízik benned, és sokat tett már érted.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBak – Cassiel arkangyalt hívd, mert úgy érzed, hogy fel kell emelned a szavad olyasmi miatt, amit igazságtalannak tartasz. És ezt talán meg is kell tenned, de azért kell hívnod, hogy legyen veled, és ne legyenek következményei mindannak, amit mondasz, vagy az ügyért, amiért kiállsz.

Angyalhoroszkóp október 6-tólVízöntő – Uriel arkangyal a lélekvezetőd, és veled lesz ezen a héten, ha kéred, ha nem, hogy a partnered ne tudjon úgy megsebezni lelkileg, hogy abból ne tudj kikecmeregni. Ha úgy érzed, hogy vége, akkor pedig nincs értelme tovább húzni a dolgot, mert mindketten csak sérülhettek.

Angyalhoroszkóp október 6-tólHalak – Asariel arkangyalban talán nem hiszel, de a héten szükséged lehet rá. Valamit elkövettél korábban, ami most látszólag úgy tűnik, rendben van, ám egyszer csak robbanni fog. És kérd Asarielt, hogy ha ez bekövetkezik, akkor lelkileg se te, se mások, akik vétlenek a dologban, ne vagy kevéssé sérüljetek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top