Ezo

Hétvégi horoszkóp október 14-től

Nyugalmas őszi napokra vágyunk a hétvégén, de nem minden jegy engedheti meg magának, hogy lazítson. Lesznek jó páran, akiknek pont ezekben a napokban kell döntést hozniuk arról, hogy barátként, szeretőként vagy házastársként folytassák-e a viszonyukat.

Hétvégi horoszkóp október 14-tőlKOS
Szerelem: Önzetlenséget kell tanulnod a kapcsolatodban. Ha mindenáron a saját elképzeléseidet akarod a párodra erőltetni, annak könnyen veszekedés lehet a vége. Most érdemes arra is figyelned, hogy van-e valamilyen ellentmondás a szavaid és a viselkedésed között. Könnyen előfordulhat, hogy nem azt teszed, amiről beszélsz.
Buli: Ha bulizni indulsz, akkor elvárod, hogy minden a lehető legjobban alakuljon. Ennek megfelelően most nem kockáztatsz, és oda térsz vissza, ahol pár hete is jól érezted magad!

Hétvégi horoszkóp október 14-tőlBIKA
Szerelem: Egy tisztes, őszes halánték ejti rabul a Bika lányok szívét. Különösen a jegy egyedülálló szülöttei számíthatnak arra, hogy egy – legalább pár évvel – idősebb úr kezd udvarolni nekik. Lehet, hogy ezt a kifejezést ósdinak találod, de hidd el, az egész hétvégéd olyan régimódi lesz, mint egy száz évvel ezelőtt íródott lányregény.
Buli: Ha már a szerelemben a régimódi megoldásokat választod, legalább a buliban szeretnél újítani: te leszel a partikirálynő a hétvégén.

IKREK
Hétvégi horoszkóp október 14-tőlSzerelem: Az egekbe szökik az Ikrek libidója szombaton, de vasárnap is hevesebb vággyal kell számolnod, mint általában. Könnyen bukkanhatnak fel körülötted csábítók, akkor is, ha eszed ágában sincs kilépni a kapcsolatodból. Vigyázz, a párod most féltékenyebb, mint máskor, még egy ártatlan félmosolyt is könnyen félreérthet.
Buli: Szeretnéd megmutatni a barátnőidnek, hogy milyen is az igazi buli, ezért a legtrendibb helyre viszed őket. Ne lepődj meg, ha ott nem érzitek jól magatokat, és továbbálltok egy kevésbé felkapott helyre.

Hétvégi horoszkóp október 14-tőlRÁK
Szerelem: Régi idők lezártnak hitt kapcsolatai kísértenek a hétvégén: valamelyik exed jön veled szemben az utcán, vagy találkoztok a boltban, esetleg egy buliban. Ő nyitott lesz az újrakezdésre. Ez pedig annak ellenére elgondolkodtat, hogy eddig azt hitted, már tökéletesen túl vagy rajta. Legyél megfontolt, és a szíved helyett nyugodtan hallgass az eszedre!
Buli: Az kapcsol ki igazán, ha mozogsz és a természetben vagy. Keress egy jó lovardát, vagy legalább menj úszni!

Hétvégi horoszkóp október 14-tőlOROSZLÁN
Szerelem: A romantika helyét átveszik a földhözragadt gondolatok. Ahelyett, hogy álmodoznátok, közösen tervezitek a jövőtöket. Lehet, hogy egymástól függetlenül kezditek el a matekozást: hogyan csökkenthetnétek a családi kiadásokat és hogyan tehetnétek félre egy kis pénzt a közös terveitekre. Ne hagyd, hogy a tervezgetés miatt elhanyagoljátok a romantikát!
Buli: Nincs kedved bulizni, mert ennél sokkal komolyabb terveid vannak a hétvégére. Ha pedig kimozdulsz otthonról, akkor olyanokkal szeretnél találkozni, akiktől tanácsot is kérhetsz a jövőddel kapcsolatban.

Hétvégi horoszkóp október 14-tőlSZŰZ
Szerelem: Szeretnél a hétvégén magaddal, a családoddal és talán a munkáddal foglalkozni. Ezeket a terveidet szépen keresztülhúzza a szerelmed. Neki ugyanis sokkal jobb és pikánsabb ötletei vannak, mint hogy azt nézze, hogyan túlórázol szombaton, vagy hogyan teljesíted a kötelezettségeidet. Hallgass rá, és engedd, hogy újra elcsábítson!
Buli: Ezen a hétvégén jól bírod az éjszakázást. Jobban, mint szoktad. Érdemes hajnalig tartó bulikba menned, és egy táncversenybe is benevezhetnél!

Hétvégi horoszkóp október 14-tőlMÉRLEG
Szerelem: Már megint az eszeddel akarsz meghozni egy párkapcsolati döntést. Tudhatnád már, hogy neked sokkal jobb a szívedre hallgatva irányítani a szerelmi életedet. Igen, lehet, hogy akkor több a veszekedés, lehet, hogy akkor több a sírás, de a mosoly és a szerelem is több, ha a szíved diktál. Ezen a hétvégén ez utóbbi kettőre számíthatsz.
Buli: Házibuli van valahol a környékeden, ahová te is hivatalos vagy. Nyugodtan menj el, főleg, ha egyedülálló vagy, mert ott nagyon jó társaság vár rád.

Hétvégi horoszkóp október 14-tőlSKORPIÓ
Szerelem: „Vajon bedarált-e bennünket ez a viszony?” – teszik fel a kérdést a Skorpiók maguknak és a párjuknak. A válaszra még egy kicsit várni kell, most csak annyi bizonyos, hogy a kapcsolatotok egy gondolkodós szakaszba érkezett. Bármi lehet még belőletek: boldog házaspár és boldog szülőpár csakúgy, mint külön utakra tévedő barátok. Hogy ezt megelőzd, bátran mond és mutasd ki az érzéseidet!
Buli: Szívesen döntenél úgy, hogy bulizással oldod a feszültséget, de a párod jobban szeretné, ha többet lennétek kettesben. Egy romantikus, gyertyafényes vacsora mindkettőtöknek jó lenne.

Hétvégi horoszkóp október 14-tőlNYILAS
Szerelem: Ez a hét rengeteg energiát kiszívott belőled, ezért kicsit morcosabb vagy a pároddal. Neki is nehéz hete volt, tehát ő meg sértődékenyebb. Két lehetőségetek van: vagy csináltok egy kétnapos sértődéses veszekedést, vagy több türelemmel fordultok egymáshoz. Az előbbi nem veszélyezteti ugyan a kapcsolatotokat, de talán mégis a második lenne a legkellemesebb megoldás mindenkinek.
Buli: A családi összejövetelek csak még nyűgösebbé tennének, ezért bátran mondd le ezeket. A gyerekeid viszont megnevettetnek, így inkább velük töltsd az idődet!

Hétvégi horoszkóp október 14-tőlBAK
Szerelem: Fellángol a szívedben a szerelem. Sokkal intenzívebben és erősebben éled meg az érzelmeidet, és sokkal nyíltabban beszélsz róluk, mint máskor. Sőt! Most a legszívesebben kiállnál a főtérre, és onnan kiáltanád szerteszét, hogy szerelmes vagy. Ez a hétvége alkalmas arra, hogy az egyedülálló Bakok megismerkedjenek a herceggel a fehér lovon.
Buli: Nem kell szervezned a bulit, mert az spontán kialakul. Akármit is csinálnál szombat este, a barátnőid felcsöngetnek, és elvisznek szórakozni.

Hétvégi horoszkóp október 14-tőlVÍZÖNTŐ
Szerelem: Fontold meg minden szavadat, ha a pároddal beszélsz! Van egy kis titkod, amelyet ő most könnyen megsejthet, és ebből lehet még kalamajka köztetek. Ha még csak most keresed az igazit, akkor egy rosszfiú dobogtatja meg a szívedet. Mielőtt belevágnál a kapcsolatba, tudnod kell, hogy nem fog megváltozni a kedvedért sem!
Buli: Olyan helyen érzed jól magad, ahol élő zene szól. Sőt, most még táncolni is kedved támadhat, ezt érdemes figyelembe venned a helyszín kiválasztásánál!

Hétvégi horoszkóp október 14-tőlHALAK
Szerelem: Szexuálisan túlfűtött hétvégére készülhetnek a Halak. Kettős energia lesz jelen az életedben: egyrészt fáradtnak érzed magad a heti rohanás miatt, másrészt viszont mindent megtennél, hogy végre kettesben lehess a pároddal. Ő pedig arra vágyik, hogy bebizonyíthassa neked, mennyire szeret. Ha egyedülálló vagy, most könnyen keveredhetsz laza kapcsolatba egy zöld szemű ismerősöddel.
Buli: A csendesebb, beszélgetős bulikban érzed jól magadat. Ha ilyen helyre mész, eleinte visszahúzódóan üldögélsz, de pár óra múlva már te leszel a társaság középpontja, hiszen van egy olyan érdekes sztorid, ami mindenkit érdekel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top