nlc.hu
Ezo
Heti horoszkóp október 17-től

Heti horoszkóp október 17-től

Nagy bejelentések, felmondások és bizonytalan jövőkép: ez a hét a nagy meglepetések hete lesz.

Heti horoszkóp október 17-tőlKos:
Az a személy, aki megkeserítette az életedet, és aki miatt olyan sok megaláztatásban volt részed, végre-valahára eltűnik a környezetedből. Boldog leszel, és még pénzhez is jutsz. Ugyanakkor ezen a héten a munkában olyan teljesítményt kell nyújtanod, hogy az már szinte emberfeletti. Csak bele ne betegedj!

Heti horoszkóp október 17-tőlBika:
Végre-valahára megtörténik az a nagy bejelentés, amelyre már vártál. Persze nem fogja az illető elmondani mindazt, amit te tudsz, de ezen jót mosolyogsz. Kisebb feszültség támad az otthonodban, és talán éppen azért, mert a partnered azt mondja, hogy légy óvatos, ne bízz meg mindenkiben, és ez neked nem fog tetszeni.

Heti horoszkóp október 17-tőlIkrek:
Amit a héten mondanak, attól teljesen ki leszel akadva, azt sem tudod, hogy most mi történik körülötted. Mindez vajon lehetséges? Azonnal meg kell beszélned a munkatársaddal vagy a suliban az osztálytársaddal, hogy most mi lesz, mire is számíthatsz. Lehet, hogy rövidesen útilaput kötnek a lábadra?

Heti horoszkóp október 17-tőlRák:
Csak csodálkozol azon, hogy mi folyik a világban és azon a helyen, ahol nem vagy jelen, de mégis befolyást gyakorol a saját életedre. Még szerencsésnek mondhatod magad, ha a helyzetedben nem kell véleményt mondanod, de mindenesetre nem bánod, hogy bizonyos dolgok úgy történtek, ahogy. Pénzügyi zavarokkal számolhatsz a héten, és szerelmed is kezd anyagiassá válni.

Heti horoszkóp október 17-tőlOroszlán:
Talán mégis jobb lenne ezen a héten otthon maradni, és ha van munkahelyed, akkor nem bemenni, mert felbuzdulás lesz a cégednél, ahol dolgozol, és nincs kedved ezekhez az emberekhez, ráadásul magyarázattal sem tartozol nekik. De az is megtörténhet, hogy otthon nincs minden rendben, és ha nagyon ragaszkodsz ahhoz, amit elképzelsz, abból komoly bajok származhatnak.

Heti horoszkóp október 17-tőlSzűz:
Jó lesz, ha elgondolkodsz a jövőn, mert talán még most nem történik nagy változás, de benne van a pakliban, hogy ennél a cégnél, ahol dolgozol, sok babér már nem terem a számodra. Ráadásul van néhány ellenséged, akik bizony nagyon örülni fognak annak, hogy te ilyen helyzetbe kerültél, és már látják maguk előtt, hogyan lépsz a távozás hímes mezejére.

Heti horoszkóp október 17-tőlMérleg:
Elérkezett az a pillanat, amikor minden szem rád szegeződik, és te bejelentesz egy olyan dolgot, amely sok embert érint. Ha netán elmész a cégtől, ahol dolgozol, akkor azt hiszed, hogy könnyeket fognak utánad ejteni. Tévedsz, lesznek, akik örömünnepet ülnek. És most kiderül – vagy felvilágosítanak arról –, hogy ki volt az igazi barátod, és ki volt, aki barát képébe bújva az ádáz ellenséged volt talán éveken keresztül.

Heti horoszkóp október 17-tőlSkorpió:
Óriási változás történik a munkádban, ideges vagy, hogyne lennél az. Megszabadulsz a megnyomorítódtól vagy egy olyan személytől, aki nem volt kész a kompromisszumra, és aki azt hitte magáról, hogy mindenható. Partnered örül a sikerednek, és arra int, hogy vigyázz, ne dőlj be a hízelgőknek, főleg azoknak, akik már ezen a héten jelentkeznek és a nyelvük majd elkopik.

Heti horoszkóp október 17-tőlNyilas:
Megkérdőjeleződik a jövőd, mégpedig nem is annyira a munka miatt, hanem a családban történő változások miatt. Ha van partnered, előfordulhat, hogy az ő családjában történnek olyan dolgok, amelyek miatt neked kellene még nagyobb áldozatot vállalni, amire nem vagy képes. Közben azon is gondolkodsz, hogy talán munkahelyet – ha még van – kéne változtatni.

Heti horoszkóp október 17-tőlBak:
A héten történő változások miatt előfordulhat, hogy a barátod, a protektorod olyan helyzetbe került, hogy nem vagy biztos abban, hogy ugyanúgy folytathatod tovább az életed, mint eddig. De az is megtörténhet, hogy egy baráti kapcsolatnak vége szakad, és téged sem hagy hidegen mindaz, ami otthon folyik.

Heti horoszkóp október 17-tőlVízöntő:
Totális meglepetésként ér mindaz, ami a munkahelyeden történt. Azt eddig is tudtad, hogy a megszorítások miatt várhatók lesznek leépítések, de előfordulhat, hogy egy olyan személy távozik, akiről mindenki azt hitte, hogy érinthetetlen. És kiderül, hogy a jegenyefák nem érnek az égig. A partneredet félted, mert olyan terhet vesz a nyakába, ami hatalmas felelősséggel jár.

Heti horoszkóp október 17-tőlHalak:
Ezen a héten ne kapkodj fűhöz és fához, amikor megtudod, hogy a munkában minden változni fog. Félsz attól, hogy ami történik, az veszélyezteti a pénzkereseti forrásodat, és hogy több embertől majd meg kell válnod, akik pedig fontosak voltak a számodra. Ne parázz előre, de arra számíts, hogy nem fogsz a kedvencek közé tartozni, erről gondoskodnak olyanok, akik nem igazán szeretnek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top