Ezo

Angyalhoroszkóp október 20-tól

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp október 6-tólKos – Gábriel arkangyalt kérd, hogy bírd még erővel és energiával, mert olyan dolgokat kell még elvégezned, amelyek nem könnyűek. Ráadásul a szerelemben ismét nehéz helyzet alakul ki, ha nem akarod megszakítani a kapcsolatodat, akkor kérd védőangyalodat, hogy legyen veled.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBika – Jofiel arkangyalra most mindennél nagyobb szükséged van, mert ugyan a munkahelyeden vagy a suliban nem alakulnak rosszul a dolgok, és mintha új jövőkép is kezdene kialakulni, de a házastársad, vagy akivel hosszabb ideje együtt jársz, nem úgy viselkedik, hogy elvárnád, és ez akár könnyeket is csalhat a szemedbe. Kérd arkangyalod, segítsen partnerednek, hogy észhez térjen.

Angyalhoroszkóp október 6-tólIkrek – Chamuel arkangyalra mindennél nagyobb szükséged van most, amikor a munkahelyeden olyan átalakulások várhatók, amelyek miatt teljes benned a bizonytalanság. Még az is lehet, hogy új munka után kell nézned. A szerelemben viszont boldog perceket élhetsz át, főleg ha stabil a kapcsolatod – és ebben a boldogságban lélekvezetőd „keze” is benne van.

Angyalhoroszkóp október 6-tólRák – Muriel arkangyalt hívd, mert talán olyan dolgokat látsz meg, amelyekre rájössz, hogy szükséged van rájuk, és túlságosan sokba kerülnek. Kérd a segítségét, hogy valamilyen módon mégis meg tudd ezeket vásárolni, és egy ingatlan körüli vételben vagy eladásban – ha ez terítéken van –, akkor feltétlenül legyen veled, mert ő garantálhatja a sikert.

Angyalhoroszkóp október 6-tólOroszlán – Mihály arkangyalra szükséged van, mert ebben az időszakban hatalmába keríthet az idegesség, mégpedig a sulival, vagy éppen a saját jövőddel kapcsolatosan. Még az is előfordulhat, hogy a rokonaid miatt vagy felettébb ideges, mert olyan események történnek, melyekről úgy gondolod, veszélyeztethetik az otthon biztonságát.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSzűz – Raziel arkangyalra azt hitted talán, hogy nincs szükséged. De rá kell jönnöd, hogy nagyobb szükséged van rá, mint ahogy azt eddig gondoltad. Talán végig kellene gondolnod higgadtan mindent, hogy kivel, hogyan, milyen stílusban beszéltél eddig, mert előfordulhat, hogy most minden változik körülötted, és lehet, hogy akit valamiből kigolyóztál, ő most visszatér, és ez neked irtó kellemetlen lesz. De Raziel segíteni fog.

Angyalhoroszkóp október 6-tólMérleg – Haniel arkangyal megmutatja neked kristálytisztán, hogy ki is volt a te barátod, és ki volt az, aki éveken keresztül csak játszotta, hogy az. Ez nagy tanulság lesz a számodra, mert talán ez után már nem dőlsz be mindenkinek. A szerelemben Hanielnek most csak egy gondolatot érdemes küldened, mert hiszen olyan boldog vagy vele.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSkorpió – Rafael arkangyalt hívd, mert előfordulhat, hogy eluralkodik rajtad a pánik, hogy talán mégsem olyan jó mindaz, amit elterveztél vagy amire vágytál. Rafael olyan megnyugtató erővel lesz jelen az életedben, hogy minden kételyed elmúlik, sőt még az is megtörténhet, hogy a magánéletedben pozitív fordulat történik.

Angyalhoroszkóp október 6-tólNyilas – Zadkiel arkangyal a lélekvezetőd, és kérned kell, hogy legyen kedved és erőd ahhoz, hogy dolgozz, vagy azokkal az emberekkel dolgozz, akikkel kell, mert most kevesebb a kedved, és legszívesebben lógatnád a lábad. Ezt azonban sajnos nem engedheted meg magadnak. Baráttól olyan híreket kapsz, amelyektől felvillanyozva érzed magad.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBak – Cassiel arkangyalt hívd, mert vannak olyan dolgok, amelyekbe nem kellene belemenned. De olyan nagy lesz a kísértés, hogy egyszerűen nagyon nehéz lesz megállni, hogy ne tedd meg. Cassiel megakadályoz ebben, és így elkerülheted, hogy talán elvegyenek tőled valamit. Egy barát miatt ne idegeskedj!

Angyalhoroszkóp október 6-tólVízöntő – Uriel arkangyal a lélekvezetőd, és szükséged lesz rá a héten, mert a munkahelyeden olyan események történnek, amelyek miatt ismét csak megkérdőjeleződik benned, hogy egyáltalán jó helyen vagy? Ha tanulsz, vagy interjúra mész, Uriel veled lesz, és sikered lesz.

Angyalhoroszkóp október 6-tólHalak – Asariel arkangyalra szükséged van, tudod jól, ezen a héten is. Különösen akkor, ha esetleg utazni szeretnél, mert olyan helyzet állt elő, mégpedig a jövőd szempontjából, amely miatt talán el kellene gondolkodnod azon, hogy menj vagy maradj. Asariel sugalmazni fogja a választ.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top