Ezo

Hétvégi horoszkóp október 21-től

Veszekedés vagy kibékülés? Újrakezdés vagy végleges lezárás? – Hétvégi horoszkópunkból megtudhatod, mit ígérnek a csillagok a párkapcsolatodban, de az is kiderül, párra lelnek-e a magányos lelkek.

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlKOS
Szerelem:
Túlérzékeny és túlfűtött leszel a hétvégén. Az egyik pillanatban még minden szót, minden mondatot bántásnak fogsz fel a párodtól és vérig sértődsz, a másikban pedig rájössz, hogy a legjobb az lenne, ha kibékülnétek – méghozzá egy szenvedélyes ágyjelenettel. A párodnak nehéz lesz követnie a hangulatingadozásaidat, próbáld meg vele csak a túlfűtött gondolataidat megosztani.
Buli:
Annyira buliznál. Vagy talán mégsem? A buliválasztásban bizonytalan vagy, ezért csak az utolsó pillanatban döntöd el, hova menjetek.

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlBIKA
Szerelem:
Az egyedülálló Bika lányokat egy srác a szövegével hódítja meg. A hétvégén nagyon cserfes és intellektuális vagy, ezért élvezed, ha olyan beszélgetőpartnere akadsz, akivel órákig tudsz beszélgetni, akár a semmiről is. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a párod fülébe duruzsolsz egész hétvégén, és ennek meg is lesz az eredménye: vasárnapra eléred azt, amit szeretnél.
Buli:
A legjobban egy társasjátékpartiban éreznéd magadat. Különösen a kvízjátékok és a szöveges feladatok megoldásában leszel erős a hétvégén.

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlIKREK
Szerelem:
Pénzügyi viták árnyékolják be a kapcsolatodat. Most képes vagy akár tíz forinton is veszekedést kirobbantani, és jól megmondod a véleményedet a párod költési szokásairól. Közben ő meg a te vásárlásmániádat hánytorgatja fel, és máris kész a családi dráma. Jobban tennéd, ha a filléreskedés helyett nagyvonalú lennél a szerelmeddel!
Buli:
„Erre végkép nincs pénzünk!” – mondod a bulira, és aztán persze mégiscsak elmentek valahova, mert szórakozni főleg ezeken a veszekedős napokon kell.

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlRÁK
Szerelem:
Végre sikerül lezárnod és elengedned a legutóbbi rosszul végződő kapcsolatod emlékét. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a szerelmed gyógyította be a lelki sebeidet. Ha egyedülálló vagy, akkor egy baráttól kaptál hathatós „gyógyítást”. Ezen a hétvégén végre túlléphetsz a múlton, és nyitott leszel a boldogságra.
Buli:
Egy házibuli a legjobb barátnődnél igazán jó mókának ígérkezik. Süss egy tortát és máris te leszel a magányos pasik kedvence!

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlOROSZLÁN
Szerelem:
Talán épp most törik össze a szívedet. Vagy talán pont a te kezedben van a dúsan aranyozott és múltbéli sérelmekkel díszített Nagy Szívtörő Kalapács? Akármelyik végén is vagy a fent említett képzeletbeli szívtörő alkalmatosságnak, az biztos, hogy a hétvége a szerelmi viharok és csatározások jegyében telik. Ezeket empátiával és szeretettel kerülheted el.
Buli:
Olyan bulira vágysz, mint amilyenek a bulik kamaszkorodban voltak. Azok a helyek már bezártak, és te sem vagy már lázadó korszakodban, szóval érd be valami szelídebbel!

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlSZŰZ
Szerelem:
Szerelem, nyugalom, békesség… Párkapcsolati szempontból olyan kedves, bájos és romantikus lesz a hétvégéd, mint egy hollywoodi film záróképsorai. Persze azért a túlzott negédességtől tartózkodni fogsz, és arra is figyelsz, hogy jusson időd a barátnőidre. Az lenne a legjobb, ha négyes randira mennél a legjobb barátnőddel.
Buli:
Ha a négyes randi ötlete nem is tetszik, mindenképp a baráti körödben lévő párokkal menj el bulizni, és azonnal álljatok tovább, ha rossz a zene!

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlMÉRLEG
Szerelem:
Most van időd a pároddal és a kapcsolatoddal foglalkozni. A lelked mélyén élő párkapcsolati terapeuta azt súgja neked, hogy most gyorsan kell tenned valamit, hogy intimebbé váljon a viszonyotok. Ennek a belső tanácsadónak azonban nincs teljesen igaza. Tényleg szükségetek van intim élményekre, de nem igaz, hogy veszélyben lenne a kapcsolatotok.
Buli:
Késve indulsz a buliba, és ezért a nagy kapkodásban nem lesz időd tökéletesre formálni a sminkedet. Hidd el, a srácok jobban szeretik a természetes bőrt, mint a vastag sminket!

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlSKORPIÓ
Szerelem:
A szerelmed igazi lelki menedéket nyújt neked a hétvégén. Szinte két napig képes lennél mesélni neki a heti sérelmeidet, és azt, hogy ki mindenki bántott. Ennek ellenére adj neki időt és lehetőséget arra is, hogy ő mondja el neked, ami a lelkét nyomja. Ha pedig túl vagytok a nagy megbeszéléseken, szervezzetek egy szenvedélyes éjszakát. Valójában mindkettőtöknek erre van szüksége.
Buli:
Hagyd ki a zsúfolt bulihelyeket, és maradj kettesben a pároddal otthon. Vegyétek elő a fantáziátokat, és töltsétek ágyban a hétvégét!

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlNYILAS
Szerelem:
Ha túl sokat vársz a párodtól, a hétvégén rá kell jönnöd, hogy érdemes magasra tenni a lécet, mert csak ezzel inspirálhatod őt arra, hogy egyre többet és többet teljesítsen. Persze az az igazság, hogy ehhez az is kell, hogy ő jó kedvében legyen. Lesz ugyanis néhány Nyilas, akit pont a túlzott elvárások miatt állít választás elé a párja: vagy ők, vagy a tökéletességmánia. Válaszd a szerelmet!
Buli:
Buliból csak a tökéletessel éred be a hétvégén. Ezért, ha olyan helyre mentek, amivel nem vagy túl elégedett, gyorsan továbbállsz majd.

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlBAK
Szerelem:
Ragyogó a hangulatod a hétvégén, és ez a szerelmednek és a kapcsolatodnak is jót tesz. A párod értékeli a kreatív, újító ötleteidet (igen, az ágyban is…) ezért gyorsan sokkal közelebb kerültök egymáshoz. Ha csak keresed az igazit, ezen a hétvégén jó néhány egy éjszakára szóló ajánlatot zsebelhetsz be. Persze nem kell elfogadnod ezeket!
Buli:
Te vagy a bulikirálynő, aki pontosan megérzi, a városban hol lesz a legjobb buli. Igaz, lesz, aki nem hallgat rád, de ne hagyd magad meggyőzni általa!

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlVÍZÖNTŐ
Szerelem:
Hirtelen változik a szerelmi életed a hétvégén. Ezt a változást csak az egészen szoros kapcsolatok és csak az őszinte szerelmek élik túl. A szeretői viszonyoknak hamar vége lesz, különösen ha te vagy a harmadik a viszonyban. Ha neked van két szeretőd egyszerre, akkor most könnyebben választasz majd közülük, mert hamar meglátod az igazi értékeket az egyikükben.
Buli:
Egy igazán jóízű vacsorát és egy finom bort most többre értékelsz, mint egy táncmulatságot, ezt vedd figyelembe a programválasztásnál.

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlHALAK
Szerelem:
Szerelemre és egy kis nyugalomra vágysz. A legszívesebben elbújnál a világ elől a pároddal, ezért érdemes lenne kikapcsolnotok a telefonjaitokat, és kettesben tölteni a hétvégét. Persze ha már vannak gyerekek, akkor lehet a program egy családi kirándulás is, hiszen ez is erősítené a szerelmeteket. Ha még nincsenek gyerekek, nos akkor a hétvégén jobban vágysz rájuk, mint eddig.
Buli:
Szeretnél már egy igazi, rendes bulit a pároddal a hétvégén. Menjetek egy olyan helyre, ahol legutóbb csak a kapcsolatotok elején jártatok!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top