Ezo

Lásd rózsaszínben a világot a lollee-val!

Sárgulnak a levelek? Szürkék és hűvösek a reggelek? Látszik a leheleted? Ez még nem ok arra, hogy ne lásd rózsaszínben a világot!

Mini felmérést végeztünk azok körében, akikkel egy nap alatt összefutottunk. A körkérdésünk pedig így hangzott: Mi jut eszedbe elsőre a rózsaszínről? A megkérdezetteknek gyorsan, gondolkodás nélkül kellett kimondaniuk a legelső dolgot, ami beugrott nekik erről a színről. Egy fiatal anyuka rávágta, hogy a hipermarketek játékosztálya, egy harmincas évei elején járó srác pedig, hogy az ötvenes évek Amerikája és egy pink Cadillac ugrik be neki. Egy 25 éves, design-érzékeny grafikus szerint a rózsaszín egyértelműen Karim Rashid-ot juttatja eszébe, mások vattacukorra asszociáltak elsőre. A tinédzserek közül többen Katy Perry-t említették, a húszasok Pink-et, egy 60 év körüli úr pedig a filmklasszikust, A rózsaszín párducot.

Tanulságos felmérés volt. Megtudtuk, hogy egy ilyen egyszerű kérdésre milyen sokfajta válasz adható, és hogy egy szín mindenkinek mást és mást szimbolizál.

Légy bátor a színválasztásban! Tűnj ki a szürkeségből!

A rózsaszín ártatlanságot, hamvasságot sugárzó szín. Viselőjét kedvesebbnek és bájosabbnak látjuk, mint másokat. Valószínűleg ez az oka, hogy ez a szín évtizedeken át a nőies öltözködéshez kapcsolódott. Mára azonban egy magára valamit is adó, modern férfi is minimum egy rózsaszín inget vagy pólót tart a ruhatárában.

Lásd rózsaszínben a világot a lollee-val!

Színesedj a lollee-val!

A lollee basic kollekcióban a babarózsaszín és a ciklámen árnyalatokat érheted el. Azonban a rózsaszínnek egy harmadik árnyalatát is kikevertük számodra megőrizve a finom, ártatlan kisugárzást, de hozzáadva egy kis vibrálást is, hogy dögösebb és feltűnőbb lehess benne. Az így létrejött színt mi egyszerűen csak „maxima rózsaszínnek” nevezünk.

A „maxima rózsaszín” lollee-t egy különleges ajánlat keretében most te is megszerezheted. A lollee Maxima selection duo pack-ben egy rózsaszín-fekete vagy egy türkiz-fekete összeállítás közül választhatsz. A duo pack nem csak azért praktikus, mert bármikor előhúzhatod belőle az aktuális hangulatodhoz illő lollee-t, egy feketét vagy egy vibráló rózsaszínt, hanem azért is, mert két lollee vásárlásához képest kedvezményes áron juthatsz hozzá. A rózsaszínnek ez az egyedi árnyalata pedig olyan aktuális trendszín, amelyeket csak ennek az akciónak a keretében érhetsz el!

Válaszd a rózsaszín-fekete összeállítást, ha szeretnéd rózsaszínben látni a világot, és mások figyelmét magadra vonni. Amíg a fekete titokzatosnak és komolynak mutat, a rózsaszínben felszabadultnak és bájosnak látszol. Légy bátor, és fedezd fel magadban a rózsaszínt!

 

Lásd rózsaszínben a világot a lollee-val!Mi a lollee?

A lollee divatos, rugalmas kiegészítő a derekadnak. Viselheted irodában, utcán, buliban vagy sportoláshoz is.

lollee – neked és a derekadnak

Mi a lollee-nál a ruhatárad mellett a hangulatodra is odafigyelünk. Hiszünk benne, hogy a kollekciónkban található, gondosan kiválasztott 15 színnel érzéseket közvetíthetünk. Cikksorozatunkban megosztjuk veled néhány közkedvelt szín jelentését, így könnyebben megtalálod a személyiségedhez és hangulatodhoz legjobban illő lollee-t.

 

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top