nlc.hu
Ezo
Hétvégi horoszkóp október 28-tól

Hétvégi horoszkóp október 28-tól

Szerelmek köttetnek és kapcsolatok mehetnek tönkre a hosszú hétvégén. Többen most határozzák el, hogy egy fokkal szorosabbra húzzák a kapcsolatukat: a házasság és a gyermekvállalás lesz a legnépszerűbb beszédtéma a párkapcsolatokban. Hétvégi horoszkópunk következik október 28-tól november 1-ig.

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlKOS

Szerelem: A hosszú hétvégét a Kosok egy teljesen új esélynek fogják fel: ez a négy nap úgy lebeg a szemed előtt, mint egy lehetőség arra, hogy rendbe tedd a családi viszonyokat. A pároddal most szeretnéd tisztázni az eddigi félreértéseket, és a gyerekeknek is lenne mondanivalód bőven. Ha nem akarod családi csatamezővé változtatni ezt a négy napot nagyon óvatosan fogalmazz.
Buli: Szeretnéd levezetni a családi feszültséget a bulizással, de most ez csak újabb vitákat generálna. Ha lehet, a pároddal közösen menjetek bulizni!

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlBIKA

Szerelem: Az utolsó pillanatban fogtad fel, hogy négy munkamentes nap vár rátok a szerelmeddel. Most már cikáznak a fejedben a gondolatok és a jobbnál jobb ötletek arra vonatkozóan, hogy mit kéne tennetek. Például már az is felmerült bennetek, hogy elutazzatok, vagy legalábbis kiránduljatok egy nagyot kettesben. Ez jót tenne a kapcsolatotoknak.
Buli: Nincs kedved nagy bulizásokhoz, ezért megpróbálod a családi összejöveteleket szórakozási lehetőségként felfogni, de hidd el, ez nem a legjobb ötlet most.

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlIKREK

Szerelem: Hirtelen elhatározásból úgy döntesz, hogy engedsz a csábításnak. Hogy ki a csábítód, az nem teljesen világos. Az Ikrek kapcsolatait egy igencsak férfias pasi teszi most próbára. Igen, most a te fejedben fordul meg, hogy definiálni (vagy újradefiniálni?) kellene a hűség határait. Hidd el, nem a párod bérelt fel arra, hogy idejében figyelmeztesselek: egy futó kalandért nem éri meg kockáztatni.
Buli: Mivel pont egy buliban találkozhatsz a leginkább a csábító harmadikkal, azt javaslom, vidd magaddal a párodat is!

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlRÁK

Szerelem: A Rákok kapcsolatai a négynapos hétvége alatt nemcsak elmélyülhetnek, de szédítő mélységekbe juthatnak. Amíg te azt hitted, hogy már mindent tudsz a szerelmedről, ő ez alatt a hétvége alatt egészen új oldalait, egészen új színeit fedi majd fel. Hétfőn és kedden pedig te is lehetőséget kapsz arra, hogy közelebb engedd őt magadhoz. Hidd el, szerdára más szemmel nézel majd rá.
Buli: Ünneplős a hangulatod, de jobban örülsz, ha nem kell kimozdulnod otthonról, ezért nálatok gyűlik össze a csapat.

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlOROSZLÁN

Szerelem: Négy nap, négyszáz tanács – így foglalhatnánk össze a hétvégédet. Most valahogy a környezetedben mindenki úgy gondolja, hogy magánéleti tanácsokra és szerelmi praktikákra van szükséged. Ők persze nem látnak bele sem a valódi érzelmeidbe, sem a kapcsolatod valódi mozgatórugóiba. Így nem kell megfogadnod az okosságaikat. Sőt! Az lenne a legjobb, ha egyáltalán tudomást sem vennél arról, hogy szerintük baj van a szerelmi életeddel.
Buli: Teljesen mindegy hogy hol, és teljesen mindegy, hogy kivel. Ezen a hétvégén az Oroszlánok hatalmas lendülettel vetik bele magukat a bulizásba.

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlSZŰZ

Szerelem: A hétvégéd bővelkedni fog váratlan és kellemes fordulatokban. Eltervezel előre minden apró részletet, és szinte percre pontosan beosztod a napokat. Azután történik egy kellemes esemény, és ez felülírja valamennyi tervedet. Párkapcsolati szempontból jó hírekre, és boldog pillanatokra kell felkészülnöd. S ha ezt kicsit unalmasnak érzed, akkor biztosíthatlak róla, hogy egyáltalán nem fogod unalmasnak találni.
Buli: Muszáj elmenned a csajokkal egy nagy beszélgetésre, és muszáj buliznod egyet a pároddal. Ráadásul most még ahhoz is kedvet kapsz, hogy énekelj egy kicsit!

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlMÉRLEG

Szerelem: A pároddal főleg az okozhat kommunikációs zavart köztetek, hogy te nehezen érted meg a férfiagy működését. A párod ezt a hétvégét is szeretné praktikusan és férfiasan szervezni, te azonban több szépségre és könnyedségre vágysz. A legegyszerűbb, ha a női praktikák használatával éred el, hogy a te akaratod érvényesüljön. Ha elég diplomatikusan intézkedsz, a végén átveheted az irányítást.
Buli: A szerelmed bulizni menne, és rengeteget szeretne inni a haverokkal. Te pedig a csajokkal beszélnéd ki a macsóságát. A megoldás pedig egy külön töltött szombat este lehet.

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlSKORPIÓ

Szerelem: Ne hagyd, hogy a munka begyűrűzzön a négynapos pihenésetekbe! Lehet, hogy a párod nem meri elmondani neked, de elege van már abból, hogy téged mostanában csak a szakmád érdekel. Ezért a hétvégét ne csak testben töltsd vele, de a teljes figyelmedet fókuszáld rá! Hidd el, hosszú távon meghálálja ezt a figyelmet, és még az is lehet, hogy a gyerekvállalást is szóba hozza.
Buli: Csendes és romantikus, kettesben töltött estékre van szükségetek, ezért ne tervezzetek nagy hepajt, és főleg ne menjetek nagy társaságba!

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlNYILAS

Szerelem: Még akkor is fellángol a lelkedben a szerelem, ha úgy érzed, hogy te már örökre leszámoltál ezzel az érzelemmel. A szingli Nyilasok életébe a hétvégén egy új szerelem léphet. A jegy ellaposodott párkapcsolatban élő szülöttei arra készülhetnek, hogy a már meglévő párjukba szerelmesednek bele újra. Talán még akkor is, ha már a válást fontolgatták.
Buli: Most nem kell azt méricskélned, hogy mennyi időd van a szórakozásra. Három estét is bulizással tölthetsz, és ilyen-olyan módon ki is használod az alkalmat.

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlBAK

Szerelem: Megragadod a lehetőséget, hogy a hosszú hétvége alatt a családoddal töltsd az időt. S mivel neked a család fogalmába a szülőktől az unokákig mindenki beletartozik, a párod talán kissé elhanyagoltnak érzi magát. Őt azzal nyugtathatnád meg, ha egy napot csak kettesben töltetnétek. Ha erre semmiképp sincs lehetőségetek, akkor vonuljatok félre, amennyit csak tudtok!
Buli: A családi programok olyannyira lekötnek, hogy nem nagyon lesz alkalmad igazán szórakozni. Pedig most rád férne legalább egy mozi vagy egy gyertyafényes beszélgetés.

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlVÍZÖNTŐ

Szerelem: Ez a négy nap ahhoz biztosít jó lehetőséget, hogy túllépj a múlt árnyain, és végleg lezárj magadban egy régi kapcsolatot. Ne aggódj, nem feltétlenül szakításról van szó. Lehet, hogy már rég más a párod, de egy fiú emléke még mindig nyomaszt téged. Most ezt a nyomasztó emléket törölheted a lelkedből. Ha magányos vagy, akkor fontos, hogy most lezárd a múltat és szerdától nyiss az újdonság felé!
Buli: Családi összejövetelekben bővelkedik a hétvége, de szánj önmagadra is egy estét. Ha nincs bulihangulatod, nem kell feltétlenül szórakozni menned!

Hétvégi horoszkóp október 21-tőlHALAK

Szerelem: Jobban alakul a Halak hétvégéje, mint ahogyan tervezték. Csak azt szeretnéd ettől a négy naptól, hogy végre kipihend magad. Az események azonban úgy alakulnak, hogy elég sok időt tölthetsz kettesben a pároddal, akivel emiatt elmélyül a kapcsolatotok. Ha pedig még csak keresed az igazit, akkor most egy tengerzöld szemű idegen dobogtatja meg a szívedet.
Buli: Rengeteg barátnőddel kell találkoznod a négy nap alatt, így külön buliba nem is nagyon vágysz. A csajos beszélgetések viszont teljesen feltöltenek majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top