Ezo

Angyalhoroszkóp november 3-tól

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp október 6-tólKos – Gábriel arkangyal nem árt ha veled van, amikor számodra sokkal feszültebbek ezek a napok, mint másoknak. Ideges vagy, hogy nem tudsz hozzájutni valamihez, amit eddig megszoktál, és ami jó volt. Gábriel a segítségedre lesz az ötletelésben, hogyan oldd meg a problémát és az esetleges anyagi kiesést.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBika – Jofiel arkangyalra talán azt hiszed, hogy nincs szükséged. Pedig de! Hívd őt, amikor eszedbe jutnak olyan dolgok, amelyek miatt könny szökik a szemedbe, de akkor is hívhatod, ha elviselhetetlennek tartasz egy kolléganőt, aki borzolja az idegeidet. Nem árt, ha a szerelemben is melletted van, hogy ne ess túlzásokba.

Angyalhoroszkóp október 6-tólIkrek – Chamuel arkangyalról azt képzeled talán, hogy elhagyott, pedig nem. Veled van, ezért úszhatsz meg egy nehéz helyzetet, de még az is megtörténhet, ha csalódás ér, ám az ő segítségével sokkal hamarabb túlteszed magad a helyzeten, mint gondolnád. Ráadásul egy vásárláskor/eladáskor jó lehetőséghez jutsz, ezt szintén neki köszönheted.

Angyalhoroszkóp október 6-tólRák – Muriel arkangyalt érzed, hogy a közeledben van, mert ha voltak is a kedveseddel nézeteltérések, illetve bepánikoltál valamitől, akkor kiderül, hogy tévedtél. Hívd Murielt, ha tisztázó beszélgetésre kerülne sor, mert megakadályozza, hogy elérzékenyülj, és túlságosan nagy kompromisszumot köss, amiből később hátrányod származik.

Angyalhoroszkóp október 6-tólOroszlán – Mihály arkangyalt nem is kell hívnod, mert ott van körülötted, és biztos lehetsz benne, hogy a dolgok úgy történnek a héten, ahogy akarod. Melletted lesz egy megbeszélésen is, ahol olyan energiával ruház fel, amivel egyenesen nélkülözhetetlennek fognak tartani.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSzűz – Raziel arkangyalt nem árt, ha hívod, hogy akadályozzon meg abban, hogy valami igazán nagy butaságot csinálj. Például belemenj egy olyan kapcsolatba – titokban –, amibe most igazán nem kellene. Hogy tudj ellenállni az önzés kísértésének, és hogy ne viselkedj kétszínűen, ami egyébként nem jellemző rád.

Angyalhoroszkóp október 6-tólMérleg – Haniel arkangyal veled van, talán érzed is, mert a történtek mégsem viselnek meg annyira, mint ahogy azt más emberek gondolják. Ha az állandó partnereddel többet vitáztatok az elmúlt időben, Haniel olyan helyzetet teremt, hogy tisztázható lesz, mi okozta a feszültséget, és abban is segít, hogy újra kezdhetitek, vagy szépen fejezzétek be.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSkorpió – Rafael arkangyal közelségét ezen a héten érezhetnéd a legjobban. A pénzügyi gondok eloszlatásában kérd a segítségét, de abban is, hogy ne kezdj el gyanakodni a partneredre, legfőképpen ne szidalmazd, vagy ne tégy olyat, amivel mélyen megsebzed őt.

Angyalhoroszkóp október 6-tólNyilas – Zadkiel arkangyalt muszáj lesz hívnod, hogy felkészítsen azokra a dolgokra, amelyekről számot kell adnod, és megóvjon attól, hogy másra kend a hibákat. Vállald a felelősséget a tetteidért, és minden rendben lesz. Nem is kell kérned, hogy megakadályozzon abban, hogy az exeddel versenyre kelj.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBak – Cassiel arkangyal nem árt, ha ott van a közeledben. Borzasztó népszerű leszel, és a hízelgők között lesznek irigyek bőven. Ezért Cassiel adja neked a tisztánlátást – amivel amúgy sincs bajod –, de a mostani szituációban előfordulhat, hogy a sok hízelgés miatt elhomályosul. Arra külön ügyelj, hogy valaki titkait ne áruld el.

Angyalhoroszkóp október 6-tólVízöntő – Uriel arkangyalra talán még soha nem volt nagyobb szükséged, mint most. Az ő jelenléte bátorrá tesz, és olyan dolgokra is képes leszel, amelyeket eddig nem mertél megtenni, és ezért talán hátrányos helyzetbe kerültél. Urielt kérd, küldjön egy jelent, hogy hihess annak, akit még személyesen nem, csak mintha a lelked ismerne: jó ember-e?

Angyalhoroszkóp október 6-tólHalak – Asariel arkangyalról nem veszel tudomást ezen a héten. Pedig nem ártana, mert még az is előfordulhat, hogy visszaélhetnek a bizalmaddal, vagy olyasmire akarnak kényszeríteni, amit nem tehetsz meg, mert ezzel önmagadat sodrod nehéz helyzetbe. Pénzügyek terén ne hallgass barátra!

Láthatatlan segítőinkről, az angyalokról a Nők Lapja Ezotériában is olvashatsz.

 

 

 

 

 

 

Láthatatlan segítőinkről, az angyalokról a Nők Lapja Ezotéria következő számában olvashatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top