Ezo

Hétvégi horoszkóp november 4-től

A hétvége több jegynek érzelmi kavarodást hozhat. Lesz, aki úgy dönt, hogy ideje komolyan elbeszélgetnie a párjával a jövőjéről, mások pedig egyik pillanatról a másikra esnek szerelembe – talán akkor is, ha párkapcsolatban élnek. És persze lesz, aki a békítő szex ősi intézményéhez nyúl.

KOS

A hétvége több jegynek érzelmi kavarodást hozhat. Lesz, aki úgy dönt, hogy ideje komolyan elbeszélgetnie a párjával a jövőjéről, mások pedig egyik pillanatról a másikra esnek szerelembe – talán akkor Szerelem: Egész hétvégén rohansz, kapkodsz és megfeszített tempóban pörgeted az eseményeket. A párod közben nem tudja eldönteni, hogy mi lenne a helyes magatartás: neki is fel kellene vennie a tempódat, vagy inkább meg kéne téged nyugtatnia? Próbálj meg a nagy rohanásban elég időt szánni őrá is, nehogy úgy érezze, már nem is olyan fontos a számodra! Ha még csak keresed az igazit, akkor most egy futó kalandban lehet részed.
Buli: Hát kinek van ideje bulizni ilyenkor? Ha elhatározod, hogy bulizni mész, akkor egymás után több helyet is kipróbálsz, mert sehol sem érzed magad igazán jól.

BIKA

A hétvége több jegynek érzelmi kavarodást hozhat. Lesz, aki úgy dönt, hogy ideje komolyan elbeszélgetnie a párjával a jövőjéről, mások pedig egyik pillanatról a másikra esnek szerelembe – talán akkor Szerelem: A magányos Bikákat ezen a hétvégén megpróbálják összeboronálni valakivel. A kerítő valószínűleg a tesód vagy valamelyik barátnőd lesz. Na hagyd, hogy vakrandit szervezzenek a számodra, mert az eléggé kínos véget érhet. Ha nagyobb társaságban találkoztok, az kevésbé lesz kellemetlen. Ha pedig már megtaláltad az igazit, akkor most azon gondolkozol el, hogy vajon jól ismered-e a párodat.
Buli: A családi bulik helyett válaszd inkább a baráti összejöveteleket, a házibulik helyett pedig a nagyobb koncerteket. Most a nagyszabású programok kötnek le igazán.

IKREK

A hétvége több jegynek érzelmi kavarodást hozhat. Lesz, aki úgy dönt, hogy ideje komolyan elbeszélgetnie a párjával a jövőjéről, mások pedig egyik pillanatról a másikra esnek szerelembe – talán akkor Szerelem: Igazán kíváncsi vagy, hogy mivel fog meglepni a szerelmed erre a hétvégére. A csillagok romantikus perceket ígérnek a párkapcsolatban élő Ikreknek, ráadásul egy meglepetés is feldobja a szombatodat. A magányos Ikrek sem sokáig maradnak egyedül, hiszen szombat este vonzerejük teljében lesznek: érdemes ezt az éjszakát nagyobb társaságban töltened, mert könnyen beleakadhatsz a következő szerelmedbe.
Buli: Semmilyen bulit ne hagyj ki, és semmilyen lehetőséget ne utasíts vissza! Most az újdonságok hozzák neked a legszebb perceket.

RÁK

A hétvége több jegynek érzelmi kavarodást hozhat. Lesz, aki úgy dönt, hogy ideje komolyan elbeszélgetnie a párjával a jövőjéről, mások pedig egyik pillanatról a másikra esnek szerelembe – talán akkor Szerelem: Szeretnéd egy ideje, ha tisztáznátok néhány alapvető kérdést a kapcsolatotokban. Úgy érzed, hogy nem mindenben értetek egyet, és most tisztán akarsz látni a párod szándékait illetően. A nagy beszélgetés közben fogalmazz megfontoltan, különben ő könnyen támadásnak veheti minden kérdésedet. Azt pedig tartsd észben, hogy mindketten nagyon szeretitek a másikat! Azok a Rákok, akik keresik az igazit, ma mindenkiben felfedeznek valami vonzót!
Buli: Most érdemes lenne a tesóddal bulizni menni. Ez erősítené a kapcsolatotokat, és nagyon jól tudnátok kikapcsolódni együtt.

OROSZLÁN

A hétvége több jegynek érzelmi kavarodást hozhat. Lesz, aki úgy dönt, hogy ideje komolyan elbeszélgetnie a párjával a jövőjéről, mások pedig egyik pillanatról a másikra esnek szerelembe – talán akkor Szerelem: Gyorsan úgy döntesz, hogy több szerelemre és több kényeztetésre van szükséged a hétvégén. Felejtsd el a vekkert, és lustálkodj egy kicsit a szerelmedhez bújva reggelente! Napközben is szánjatok sok időt az összebújásra. Az egyedülálló Oroszlánoknak jó hírünk van: már nem kell sokáig pár nélkül kibírniuk. S bár valószínűleg még nem ezen a hétvégén toppan be az életükbe az igazi, már most is készülhetnek rá lélekben!
Buli: A nagy bulik helyett most sokkal jobban érzed magad otthon, DVD-t nézve, és forralt bort kortyolgatva. Ha lehet, mindezt kettesben.

SZŰZ

A hétvége több jegynek érzelmi kavarodást hozhat. Lesz, aki úgy dönt, hogy ideje komolyan elbeszélgetnie a párjával a jövőjéről, mások pedig egyik pillanatról a másikra esnek szerelembe – talán akkor Szerelem: Az utóbbi időben folyamatosan azon dolgoztatok mindketten, hogy minél jobban kimutassátok a másik iránti őszinte érzéseiteket. Ez a hétvége is az őszinteség és az egymáshoz való közelebb kerülés jegyében telik. Most olyasmiket is elmeséltek egymásnak, amit senki – még a saját anyukátok – sem tudott eddig. A jegy egyedülálló szülöttei nemsokára tiszta lappal kezdhetik újra a szerelmi viszonyaik építését, ehhez már csak egy kevés türelemre van szükségük.
Buli: Legfeljebb beszélgetős, vacsorafőzős összejövetelekhez lesz kedved a legjobb barátnőiddel. Nekik most egyébként is nagy szükségük van rád.

MÉRLEG

A hétvége több jegynek érzelmi kavarodást hozhat. Lesz, aki úgy dönt, hogy ideje komolyan elbeszélgetnie a párjával a jövőjéről, mások pedig egyik pillanatról a másikra esnek szerelembe – talán akkor Szerelem: Most  az agyad lesz a legfontosabb erogén zónád. Ha ezen a hétvégén szeretné valaki elcsavarni a fejedet, akkor neki elsősorban a szellemességét és az okosságát kell megmutatnia. Mivel mindkét nap vitapartnereket keresel, és kész riposztok hosszú sorát tartod a fejedben, nem lesz könnyű dolguk a csábítóknak. Ha párkapcsolatban élsz, akkor is vitára készen töltöd ezt az időszakot. Igaz, ebben az esetben nem is a vita lesz a fontos, hanem az azt követő békítő szex.
Buli: Egy kvízshow-ban lenne a helyed, de legalábbis egy társasjáték-partiban. A stratégiai és az ügyességi játékokban egyaránt jó leszel.

SKORPIÓ

A hétvége több jegynek érzelmi kavarodást hozhat. Lesz, aki úgy dönt, hogy ideje komolyan elbeszélgetnie a párjával a jövőjéről, mások pedig egyik pillanatról a másikra esnek szerelembe – talán akkor Szerelem: Most végre úgy alakul a hétvége, hogy sok időt tudtok egymásra szánni a pároddal. Ha már gyerekeitek is vannak, akkor rájuk boldogan vigyáznak a nagyszülők, ti pedig még boldogabban vethetitek bele magatokat az intim pillanatokba. Igen, arról beszélünk, hogy szexuálisan túlfűtött hétvége vár rátok. Az egyedülálló Skorpiókra pedig egy röpke flört vár. Az, hogy ebből lesz-e egy éjszakás kaland vagy valami több, csak rajtad múlik.
Buli: Mindenfajta buliban benne vagy, főleg, ha sikerül a pároddal egyesítenetek a baráti körötöket.

NYILAS

A hétvége több jegynek érzelmi kavarodást hozhat. Lesz, aki úgy dönt, hogy ideje komolyan elbeszélgetnie a párjával a jövőjéről, mások pedig egyik pillanatról a másikra esnek szerelembe – talán akkor Szerelem: A Nyilasok is túlfűtött hétvégére számíthatnak. Ez a két nap a leginkább arra lesz jó számotokra, hogy megmutassátok egymásnak, még mindig ugyanolyan hevesen lángoltok, mint a kapcsolatotok elején. Most mindketten nyitottabbak vagytok a szexjátékokra, ezért könnyen lehet, hogy egy szexshopban találjátok magatokat szombat délután. Azok a Nyilasok, akik csak keresik az igazit, most könnyen összetéveszthetik a szerelmet és a szexuális vonzalmat.
Buli: Ne hallgass senkire bulikérdésekben! Menj oda bulizni, ahol mindig jól érezted magad, és ahol minden pincérnek tudod a nevét.

BAK

A hétvége több jegynek érzelmi kavarodást hozhat. Lesz, aki úgy dönt, hogy ideje komolyan elbeszélgetnie a párjával a jövőjéről, mások pedig egyik pillanatról a másikra esnek szerelembe – talán akkor Szerelem: Kicsit össze leszel zavarodva szombaton, nem találod a helyedet a világban és a kapcsolatodban. Szeretnéd, ha a párod pontosan meg tudná fogalmazni, hogy mit szeret benned. Ahhoz hogy ezt elérd, ne kényszerítsd nagy önvallomásokra, hiszen ezzel csak elijesztenéd. Inkább kezdeményezz beszélgetést arról, hogy te hogyan látod őt és mit tartasz a legértékesebb tulajdonságainak.
Buli: A táncparkett királynője lehetsz, ha megfelelő táncpartnerrel mész el bulizni. A legjobban egy klasszikus bálban éreznéd most magad.

VÍZÖNTŐ

A hétvége több jegynek érzelmi kavarodást hozhat. Lesz, aki úgy dönt, hogy ideje komolyan elbeszélgetnie a párjával a jövőjéről, mások pedig egyik pillanatról a másikra esnek szerelembe – talán akkor Szerelem: Kicsit önfejű leszel a hétvégén. Sok Vízöntő érezheti most úgy, hogy nagyobb önállóságra és nagyobb szabadságra van szüksége a kapcsolatában. Ez az érzés pedig könnyen vezethet veszekedésekhez. Ha pedig elég meggondolatlan vagy, még egy szakítás is becsúszhat. Igaz, hogy ezt viszonylag könnyen visszacsinálhatod, de azért jobb lenne elkerülnöd a nagyobb veszekedéseket.
Buli: A legszívesebben egyedül töltenél egy kis időt valahol a városban, vagy a természetben sétálgatva. Szánj időt önmagadra!

HALAK

A hétvége több jegynek érzelmi kavarodást hozhat. Lesz, aki úgy dönt, hogy ideje komolyan elbeszélgetnie a párjával a jövőjéről, mások pedig egyik pillanatról a másikra esnek szerelembe – talán akkor Szerelem: Egy váratlan találkozás borzolja fel a Halak jegy szülötteinek kedélyét. Talán egy boltban vagy útközben futsz össze olyasvalakivel, aki már régóta tetszik neked. Persze ha kapcsolatban élsz, akkor jobb, ha ellenállsz a csábításnak. A szingli Halak viszont bátran flörtöljenek. Most nemcsak a libidód lesz az egekben, de a kisugárzásod is vonzza a tekinteteket, és most könnyen flörtökbe keveredhetsz.
Buli: A családi rendezvények jelentik a legnagyobb izgalmat neked, főleg akkor, ha ott rég nem látott rokonokkal is találkozhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top