Ezo

Öltözz okosan a lollee-val! Élvezd az ősz földszíneit!

Hogy mit jelent számunkra az ősz? Nekem ez az évszak a sétát juttatja eszembe. Bokáig érő avarba borult parkokat, kerteket, utcákat, sétányokat. Andalgó szerelmespárokat. Idős nénit a kutyájával. Fiatal anyát babakocsival. Két ősz hajú hölgyet, talán barátnők, egymásba karolva, elegáns szövegkabátban, bézs kalapban és csipkekesztyűben.

Fiatal, garbós lányt és kordzakós fiút, kéz a kézben. Pirosas és sárgult leveleket, csodálatos színeket, a fák megritkult lombján átszűrődő fényeket. Ez a legmeghittebb hangulatú évszakunk. Az őszről sokunknak ez a kép jut eszébe. Ha viszont a szél is fúj, az eső is csepereg, az idilli kép egy kicsit megváltozik: a sétálók (a néni, az anya, a szerelmespár) mind fáznak és sietősre veszik lépteiket.

Öltözz okosan a lollee-val! Élvezd az ősz földszíneit!

Sokáig nem szerettem az őszt. Szembeállítottam kedvenceimmel, a tavasszal és a nyárral. Oda, a tél mellé. Mentségemre szolgáljon, hogy jó pár évig nem is volt igazi őszünk, a nyári kánikulából hirtelen zimankós tél lett, aztán egyik napról a másikra ismét hőség. Az átmeneti időre vásárolt ruháim elő sem kerültek a szekrényből. Vastag harisnyanadrág után rögtön bikini következett.

Aztán egyszer csak lett egy szép őszünk. Aztán egy újabb, majd még egy. Élénken emlékszem arra a novemberre, amikor először csodálkoztam rá ennek az évszaknak a szépségére. 5 éve volt, és a ligetben sétáltam édesanyámmal. Életünk egyik legnagyobb, legbelsőségesebb beszélgetésében volt aznap részünk. Csak mi ketten, és az ősz színei egy szép november eleji délutánon. Ezt a képet még nagyon sokáig őrizni fogom.

Az őszt márcsak azért is szeretem, mert ha már muszáj volt elmúlnia a nyárnak, legalább addig sincs tél, kopárság és mínuszok. Otthonos hangulatot keltenek a fényei, és színei. Amióta pedig a páromtól kaptam ajándékba egy barna és egy khaki lollee-t, már az sem bosszant, hogyha az átmeneti idő nem tart sokáig. A vékonyabb pulóvereimet kiegészítem egy földszínű lollee-val, és már nem kell azon aggódnom, hogy ha hosszan sétálok a parkban, a hideg bebújik a felsőm alá. A lollee-m finom, meleg, ölelő érzést nyújt.

Mi a lollee?

Öltözz okosan a lollee-val! Élvezd az ősz földszíneit!A lollee divatos, rugalmas kiegészítő a derekadnak. Viselheted irodában, utcán, buliban vagy sportoláshoz is.

Van egy különleges ajánlatunk számodra! A már ismert színek mellett most két egyedi színű lollee is a tiéd lehet, ráadásul kedvezőbb áron! Így még könnyebben kitűnhetsz a szürkeségből! Válaszd a két lollee Maxima selection összeállítás egyikét: a türkiz-fekete vagy a rózsaszín-fekete duo pack-et!  Ez a két szín csak az akció keretében érhető el!

lollee – neked és a derekadnak

Mi a lollee-nál a ruhatárad mellett a hangulatodra is odafigyelünk. Hiszünk benne, hogy a kollekciónkban található, gondosan kiválasztott 15 színnel érzéseket közvetíthetünk. Cikksorozatunkban megosztjuk veled néhány közkedvelt szín jelentését, így könnyebben megtalálod a személyiségedhez és hangulatodhoz legjobban illő lollee-t.

 

 

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top