Ezo

Heti horoszkóp november 14-től

Szerelmi fellángolások, munkahelyi bonyodalmak, sikeres pénzügyi tranzakciók és idegesítő kollégák várnak ránk a héten.

Heti horoszkóp november 14-tőlKOS

Az elmúlt hét őrülete után, amikor voltak olyan pillanatok, amikor szinte azt sem tudtad, hogy fiú vagy-e, vagy lány, ez a hét sem lesz az a kimondottan unalmas, majdnem állóvíznek nevezhető. Iszonyatos feszültség van benned, talán éppen egy titkod miatt, amely az egészségedet is érinti, és amelytől megpróbálsz szabadulni. Ráadásul pénzügyi szempontból sem valami jók a kilátások. Viszont a munkában vagy a suliban sikereket érhetsz el, és egy barátoddal kapcsolatban, akiről rosszat gondoltál, kiderül, hogy tévedtél.

Heti horoszkóp november 14-tőlBIKA

Csak semmi simli! Persze mindenkinek kell a pénz, neked pedig most különösen, hogy nem mindennapi helyzetbe kerültél. De nagyon vigyázz, mert vannak olyan emberek a környezetedben, akiket te lehet, hogy nem tartasz teljesen értelmesnek, de ha azt gondolod, hogy éppen őket át tudod verni, nagyon tévedsz. Olyan ribilliót csaphatnak, hogy talán még az állásodat is elvesztheted, ha nem, akkor a kollégák szemében gyanús leszel. Mindkettőt nehezen viseled. A szerelemben mindenre képes vagy, talán bizonyos dolgok eltúlzására is, hogy a párod rajongjon érted.

Heti horoszkóp november 14-tőlIKREK

Ha szingli vagy, akkor a héten megismerkedhetsz valakivel, akiről jó lenne több dolgot is megtudni, mielőtt ebből az ismeretségből hirtelen kapcsolat lenne. Most megtörténhet, hogy egyik pillanatról a másikra szerelmes leszel, ami jó, de lehet, hogy ha néhány dolgot megtudsz róla, akkor azonnal más szemmel nézel rá, és a szerelem vele szóba sem kerülhet. A meglévő kapcsolatokban kisebbfajta nézeteltérés alakulhat ki. Hallhatsz a héten egy olyan hírt, aminek érdemes utánajárni, és kapkodás nélkül, de a hírnek megfelelően cselekedni.

Heti horoszkóp november 14-tőlRÁK

A hét ideális apró-cseprő ügyek intézésére, különösen a hivatalos ügyek mennek most frappánsabban, mint korábban. A baráti kapcsolataidnak is nagyobb szerep jut ezen a héten az életedben, még az is lehet, hogy valamelyikük segítségével hozzájutsz egy olyan dologhoz, amely ugyan nem nélkülözhetetlen az életedben, de ha van, akkor az megkönnyíti az életed, és kíméli a pénztárcát. Előfordulhat, hogy a szerelemben a héten csalódást kell elszenvedned, míg a régi kapcsolatokban olyan dolgokat is megbeszélhettek, ami tabunak számít.

Heti horoszkóp november 14-tőlOROSZLÁN

Megtörténhet, hogy éppen családtag miatt aggodalmaskodsz, és ha partnerkapcsolatban élsz, akkor a párod nem úgy áll ehhez a nehéz helyzethez, ahogy kellene. De előfordulhat, hogy nem azért, mert nem akar, hanem éppen családodnak egy tagja – aki bajban van – egyszerűen nem akarja őt látni, és semmilyen kapcsolatot nem kíván vele folytatni. Pénzügyeid jól alakulnak, még akkor is, ha netán ezen a héten egy munka kútba esik, vagy más helyett kell dolgoznod. Mégis jól fogsz állni anyagilag, és talán jön egy újabb feladat, ami még jobban fizet.

Heti horoszkóp november 14-tőlSZŰZ

Ha külföldre utazol, vagy éppen ezen  héten érkezel meg, akkor igen feldobott állapotban leszel, hiszen minden fantasztikusan sikerül, ráadásul ez az út már meg volt ígérve neked. Csak késett az ígéret behajtása, de úgy is mondhatjuk, hogy most jött el az ideje annak, hogy eljuss arra a helyre, ahova szeretnél. Tele leszel energiával, és ezt el is várják tőled a munkahelyeden, hogy nyüzsögj, hallasd a hangod, és jobbnál jobb ötletekkel rukkolj elő. A meglévő párkapcsolatodban a partnerednek nem tetszik az, amit csinálsz.

Heti horoszkóp november 14-tőlMÉRLEG

Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra van szükség a héten, mert előfordulhat, hogy van pénzed, de rossz helyre fekteted be. Vagy olyasmire adsz ki – megtörténhet, hogy erre rábeszélnek –, ami nem más, mint színtiszta pénzkidobás. Egyébként a szerelemben a múlt heti furcsa helyzetet, amit nem értettél, tisztázhatjátok, és biztos lehetsz benne, hogy a romantika nem hagy el benneteket. Ha egy mód van rá, ezen a héten csak és kizárólag szép dolgokról beszélj, és ha nem tudsz elfogadni valamit vagy valakit, arról most mélyen hallgass!

Heti horoszkóp november 14-tőlSKORPIÓ

Sem fizikailag, sem lelkileg nem vagy valami kirobbanó formában ezen a héten. Ráadásul otthon is előfordulhat, hogy mosolyszünetre lesz kilátás. Hatalmába keríthet a csalódottság érzése, és elgondolkodhatsz azon, hogy vajon tényleg azon az úton akarsz-e járni, amelyen rajta vagy. Persze mindez csak átmeneti, hiszen azért van a kedvesed, és az a nem túl sok barátod, hogy átlendítsenek a rossz hangulaton. A kollégák a héten az agyadra mennek, ha tudsz, változtass!

Heti horoszkóp november 14-tőlNYILAS

Még az is lehet, hogy fülig szerelmes vagy, és nem tudod, hogy a vágyad tárgya mit érez irántad. Jobb lenne, ha ezen a héten nem puhatolódznál nála ez ügyben, és az érzéseidet véka alá rejtenéd, mert lehet, hogy ő csak barátságra gondol, és utána – amilyen vagy – a falba vered a fejed, hogy megint milyen hülyeséget csináltál. Várj még, mert mindennek eljön az ideje, ne siettesd, lehet, hogy nem ő a nagy Ő. A munkában semmi sunyiskodás és semmiféle pletykálkodás, mert lehet, hogy elveszítesz egy feladatot.

Heti horoszkóp november 14-tőlBAK

A titkos szerelmi viszonyok bonyolult helyzeteket hoznak a héten, még az is lehet, hogy olyan dolgot csináltok – például együtt elutaztok valahova –, ami rendkívül kockázatos. Ugyanis ha olyan helyre mentek, ahol száz százalékig meg vagytok győződve, hogy senki sem ismerhet rátok, biztos lehetsz benne, hogy nem egy, de legalább 2-3 ismerőssel fogtok összefutni. A barátaidat pedig jó lenne, ha megválogatnád, mert sajnos az egyik csalódást okozhat. Talán olyat, amelyet nem fog tudni helyrehozni, és te sem akarod vele tovább folytatni.

Heti horoszkóp november 14-tőlVÍZÖNTŐ

Nem vagy valami nagy mázlista ezen a héten, sem a munkahelyeden, sem ha tartós kapcsolatban élsz. Ennek két oka is lehet: az egyik, hogy nem mondtál igazat egyik helyen sem, a másik, hogy éppen neked nem mondták el a valóságot, ezért aztán többször gondolsz arra, hogy milyen jó lehet egy lakatlan szigeten. Pénzügyi problémák is felmerülhetnek, amin szintén összekaphattok a pároddal. És a barátaid között is van, aki most nem áll a te pártodra, ami nagyon fáj neked, mert nem ilyennek ismerted őt.

Heti horoszkóp november 14-tőlHALAK

Tele vagy aggodalommal, már ami a pénz illeti, hiszen a zsigereidben érzed a közeledő változást, s emiatt a hangulatod nem éppen rózsás. Ha kölcsönt vettél fel – talán éppen a partnered vagy egy hozzád közel álló személy miatt –, akkor ezen töprengsz, és egyfolytában azon jár az agyad, hogy valami megoldást találj szorult helyzetedre. Partnered családtagjaival sem vagy valami túlzottan jó viszonyban, ezért az ő támogatásukról végképp mondj le.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top