Ezo

Hogyan lehetsz gazdag? Elárulja a pénzhoroszkóp

Hogyan lehetnék gazdag? Lehetek milliomos én is? Mit tegyek, hogy több pénzem legyen? Nagy pénzhoroszkópunkból kiderül, melyik csillagjegynek milyen a viszonya a pénzzel.

KOS
Hogyan lehetsz gazdag? Elárulja a pénzhoroszkópA pénzhez fűződő viszonyában is önfejű és lobbanékony. Képes erejét megfeszítve dolgozni, hogy megszerezze a vágyott összeget, de ha a markában tudhatja a szükséges pénzköteget, azonnal visszavesz a lendületből is. Könnyelműen szórja a pénzét – hacsak nincs vele célja – és hajlamos az impulzusvásárlásra.
Kos aszcendens: Szerencsés a pénzügyekben, de nem érzi azt, hogy elég vagyona lenne. Csak lassan gyarapszik, de minden napi szintű pénzügye megoldódik.
Kos pénzmantra: Megszerzem és okosan költöm el a pénzt!
Kos gazdagságtipp: Mielőtt elérnéd a vágyott pénzügyi célodat, tűzd ki a következőt is! Így elkerülheted a lendületed visszaesését!

BIKA
Hogyan lehetsz gazdag? Elárulja a pénzhoroszkópA gyakorlatias, határozott és kitartó Bikák született pénzügyi zsenik. Pontosan érzik, hogy hogyan teremtsenek, tartsanak meg és gyarapítsanak vagyonokat. Nehezen viseli az anyagi kudarcokat, amit egyszer megszerzett – akár bankjegyekről, akár vagyontárgyakról vagy ingatlanokról van szó –, ahhoz foggal-körömmel ragaszkodik.
Bika aszcendens: Pénzügyi helyzete változó, vagy legalábbis annak éli meg: hol gazdagnak látja magát, hol szegénynek. Fantáziadús pénzkereseti ötletei vannak.
Bika pénzmantra: Minden kiadott forintom megsokszorozva tér vissza hozzám!
Bika gazdagságtipp: Merd élvezni a pénzedet! A Bikák gyakran csak elvont fogalomként, a számlájukon vagy a „párnahuzatban” gyűjtik a pénzt ahelyett, hogy élveznék azt. Ha szeretettel elköltöd, te is jobban leszel, és gyarapodhatsz is!

IKREK
Hogyan lehetsz gazdag? Elárulja a pénzhoroszkópHektikusan bánik a pénzzel az Ikrek jegy szülötte. Neki nem a vagyon mérete a fontos, hanem az, hogy mindent megvehessen, amire kedve szottyan. Gyakran veri magát felesleges kiadásba azáltal, hogy olyasmit is megvesz, amire valójában semmi szüksége sincs – és nem is lesz. Szerencsére könnyedén dolgozik, és könnyedén keres.
Ikrek aszcendens: Gyakran szorul családi támogatásra. Rendszeresen kap kisebb pénzösszegeket, akár váratlanul is. Rengeteg kisebb kiadása van, amelyeket nehezen tart kordában.
Ikrek pénzmantra: Okosan költöm a pénzem, átgondolom a kiadásokat!
Ikrek gazdagságtipp: Olyan munkahelyet válassz, ahol értékelik és jutalmazzák az ötleteket, a kreativitást és a pluszmunkát. A pénzzel is bánj kreatívan: csinálj pénzt a hobbidból!

RÁK

Hogyan lehetsz gazdag? Elárulja a pénzhoroszkópCsak óvatosan mer költeni a Rák, aki szívesen takarékoskodna, de ebben gyakran a gyerekei – és azok kívánságai – akadályozzák meg. Az átlátható és korrekt ügyeket szereti, és ez meglátszik az anyagi ügyeiben is: mindenről listát vezet – legalább fejben –, és minden csekket igyekszik időben befizetni. Ebben a kérdésben csak a legvégső esetben enged.
Rák aszcendens: Sokkal jobb az anyagi helyzete, mint amilyennek látja azt. Hajlamos túlaggódni a pénzügyeket. Felnőttként könnyen teremti meg az anyagi biztonságát.
Rák pénzmantra: Pénzt vonzok magamhoz, hogy szeretteimre költhessem!
Rák gazdagságtipp: Családi összefogással minden anyagi nehézségből kikerülhetsz. Vezess pontos nyilvántartást az anyagi ügyeidről, és soha ne hagyd, hogy az érzelmeid vezessenek a pénzügyekben!

OROSZLÁN
Hogyan lehetsz gazdag? Elárulja a pénzhoroszkópKirályi módon szeretne élni, ezért folyton úgy érzi, hogy valójában csak nyomorog. Ez az érzés nála a bankszámla „vastagságától” teljesen független. Ösztönösen jól gazdálkodik a pénzzel, de gyakran túlzottan is bevállalós, és nem méri fel befektetései reális kockázatát. Ha nincs jó anyagi helyzetben, annak túlzott költekezései és az ezekhez kapcsolódó bűntudata az oka.
Oroszlán aszcendens: Sokkal lassabban gyarapodik, mint ahogyan szeretne. Gyakran érzi azt, hogy trükköznie kell a pénzért, vagy azt, hogy olyan munkát végez, amit csakis az anyagi haszonért vállalt el. Gyorsan talpra áll az anyagi hullámvölgyekből.
Oroszlán pénzmantra: Elfogadom az univerzum bőségét!
Oroszlán gazdagságtipp: Mint mindent, a pénzügyeidet is könnyen irányíthatod. Egyszerűen csak rá kell venned magad, hogy belemélyedj a számokba. Hidd el, jobban észreveszed az összefüggéseket, mint egy tanult könyvelő.

SZŰZ
Hogyan lehetsz gazdag? Elárulja a pénzhoroszkópAz anyagi biztonságérzet fontos mozgatórugója a Szűznek. Ő az, aki szívesen és sokat dolgozik a fizetéséért, még akkor is, ha az összeggel nincs megelégedve. A takarékoskodásban is ügyes: pontosan betartja az elhatározását, ha úgy dönt, hogy havonta egy bizonyos összeget félre szeretne tenni. A Szűz az, aki már fizetésnapon utal pénzt a takarékszámlájára (és néha hó végén is).
Szűz aszcendens: Gyakran nem is veszi észre, hogy milyen szerencsés a pénzügyekben. Bár nem így éli meg, valójában nem kell a csődtől tartania. Igaz, gyakran szorul mások segítségére a vagyon felhalmozásában.
Szűz pénzmantra: Élvezem a pénzt, élvezem az életet!
Szűz gazdagságtipp: Ne csak a gyűjtögetésben lásd meg a gazdagodás lehetőségét! Fogadd meg a közgazdászok tanácspát, akik szerint akkor jársz el helyesen, ha megtakarításaid egy részét nem értékpapírban tartod, hanem vállalkozásokba fekteted.

MÉRLEG
Hogyan lehetsz gazdag? Elárulja a pénzhoroszkópA pénz szempontjából álomvilágban élnek a Mérlegek. Ők azok, akik a valós értéknek a szépséget és a művészetet tartják, és a praktikumot vagy a hasznosságot képtelenek értékké konvertálni. A Mérlegek szívesen adnak kölcsön – hogy azután vissza se kérjék tartozásaikat. Úgy érzik, hogy pénzügyekben gyakran szorulnak tanácsra, és ez valószínűleg igaz is.
Mérleg aszcendens: Anyagi helyzete szélsőséges. A szegénység és a gazdagság között szinte észrevétlen gyorsasággal ingadozhat. Számára az első számú pénzügyi cél, hogy megtalálja az arany középutat!
Mérleg pénzmantra: A pénz a társam a boldogság felé vezető úton!
Mérleg gazdagságtipp: A meggazdagodáshoz szükséged van egy társra, aki könnyebben eligazodik az anyagi ügyekben, mint te. Sok Mérleg csak akkor tesz szert vagyonra, ha már megházasodott.

SKORPIÓ
Hogyan lehetsz gazdag? Elárulja a pénzhoroszkópMint sok minden másban, a pénzügyekben is a szélsőségek embere a Skorpió. Az egyik pillanatban még szinte hajléktalan, a másikban már milliárdos. Ez a lehetőség oda-vissza működik, ezért fontos, hogy tanulja meg a pénzt félretenni, okosan felhasználni. Sok Skorpió használja – hibásan – családja, környezete jutalmazására vagy büntetésére a pénzét.
Skorpió aszcendens: Szerencsés a pénzügyekben, bár gyakran kerül pénzzavarba. Valahonnan – gyakran maga sem tudja honnan – mindig lesz pénze mindenre. Nyomorognia csak akkor kell, ha nem hajlandó tanulni az anyagi ügyekben elkövetett hibáiból.
Skorpió pénzmantra: Megérdemlem a gazdagságot!
Skorpió gazdagságtipp: Fontos, hogy a vagyonért ne csak a fizikai síkon szállj harcba! Minél több spirituális eszközt vetsz be, és minél több embernek segítesz a vagyonoddal, annál gazdagabb lehetsz.

NYILAS
Hogyan lehetsz gazdag? Elárulja a pénzhoroszkóp„A pénz nem boldogít!” – mondogatja a Nyilas, és úgy szórja a bankjegyeket, ahogy csak tudja. Gyakran álmodozik arról, hogy világ körüli útra megy majd, ha megnyeri a lottóötöst. És ha az ötös nem is feltétlenül jön össze, de nyeremények, jutalmak és nagy értékű ajándékok gazdagítják. Igaz, ő maga is bőkezű, ha ajándékozásról van szó.
Nyilas aszcendens: Anyagi helyzete stabil. Nagy kiugrások is ritkán adódnak, de ugyanennek a pozitív oldalát is megtapasztalhatja: csak ritkán kell a csődtől tartania. És természetesen akkor is megússza!
Nyilas pénzmantra: Tudom, hogy egyre gazdagabb és gazdagabb vagyok!
Nyilas gazdagságtipp: Alapozz a tudásodra! Szeretsz elmélyülni bármilyen szakterületben, ezért mielőtt bármit tennél a pénzeddel (számlát, hitelt, befektetést választanál), szánj elég időt a tájékozódásra. Az új, szokatlan pénzügyi stratégiákkal jól járhatsz.

BAK
Hogyan lehetsz gazdag? Elárulja a pénzhoroszkópA Bakok a leginkább a pénz által nyújtott szabadságot és függetlenséget élvezik. Úgy véli, hogy akinél a pénz, annál a döntés joga. Gyakran lesz bátrabb attól, ha több pénze van, és ennek a bátorságának köszönhetően még több pénzre tehet szert. Nem szívesen ad vagy kér kölcsön, de mindkét esetben szigorúan nyilvántartja a tartozást.
Bak aszcendens: Pénzügyi helyzete – saját véleménye szerint – meglepő fordulatokban gazdag. Gyakran jóval több vagy jóval kevesebb fizetést ajánlanak neki, mint amire számít. Kötelességének érzi, hogy adakozzon.
Bak pénzmantra: Anyagi helyzetem stabil és megingathatatlan!
Bak gazdagságtipp: Talán elsőre meglepő, de egy kis lazaságot kellene vinned az anyagi ügyeidbe. Ha kevésbé pontosan terveznéd meg a bevételeidet és a kiadásaidat, a pénz sem lenne veled olyan szigorú!

VÍZÖNTŐ
Hogyan lehetsz gazdag? Elárulja a pénzhoroszkópA Vízöntőnek nemcsak az anyagi ügyei változatosak, de a pénzhez való hozzáállása is. Először is kerül mindent, ami szerinte „kispolgári” vagy nagyon maradi. Sok Vízöntő érzi úgy, hogy a takarékoskodás felesleges, és inkább élményekre költi minden pénzét. Más Vízöntők viszont úgy vélekednek, hogy az anyagi biztonság alapja a túlzásba vitt garasoskodás.
Vízöntő aszcendens: Fura helyekről fura pénzeket kaphat. Találja az utcán, vagy valaki véletlenül a számlájára utalja. Ugyanígy a kiadásai is furák, és érdemes minden átutalását jól megnéznie, mert azokba is hiba csúszhat.
Vízöntő pénzmantra: Az univerzum bőségéből könnyen részesülök!
Vízöntő gazdagságtipp: A végleteket kerüld el, és bátran hagyd ki az évszázad lehetőségeit is! Ha kölcsönadsz valakinek, azt merd visszakérni! Ha pedig jótékonykodsz, ne érezz bűntudatot, inkább vállald fel, hogy téged mások megsegítése tesz boldoggá!

HALAK
Hogyan lehetsz gazdag? Elárulja a pénzhoroszkópA Halak könnyen, gyorsan választ magának befektetési formát: egyszerűen a megérzéseire bízza magát. Pénzügyekben szinte teljesen ösztönös és spontán. Ha reggel úgy határoz, hogy bankba teszi a havi megtakarítását, nincs arra garancia, hogy este nem fizet be belőle egy világ körüli utat. Gyakran viszont fordítva működik: a nyaralásra szánt pénzből is képes lecsipegetni a nehezebb időkre.
Halak aszcendens: Hirtelen válik gazdaggá, általában házasság vagy nyeremény, esetleg váratlan előléptetés útján. Anyagi ügyekben általában nem hallgat senkire, és meggyőződése, hogy ő jobban tudja vagy érzi, mit kell tennie. Ha tanácsot kér, nincs rá garancia, hogy meg is fogadja azt!
Halak pénzmantra: Hagyom, hogy a pénz megtalálja a hozzám vezető utat!
Halak gazdagságtipp: Merj pénzt kérni a munkádért! Ne hagyd, hogy alulfizessenek, és az év végi prémiumosztásnál is állj a sarkadra! Meg kell tanulnod az önérvényesítést, ha több pénzt szeretnél!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top