nlc.hu
Ezo
Hétvégi horoszkóp november 18-tól

Hétvégi horoszkóp november 18-tól

Rámenős idegenek, visszatérő exek és egyéjszakás kalandok jellemzik a hétvégénket. A szerelmesek most kevésbé érzik magukat szenvedélyesnek, ettől függetlenül érdemes a közös jövőt tervezgetni, mert a most megalkotott tervek gyorsabban teljesülnek.

Hétvégi horoszkóp november 18-tólKOS

Szerelem: Ezen a hétvégén kissé érthetetlennek találhatod a párod viselkedését, és úgy figyeled minden mozdulatát, mintha egy egzotikus természetfilmet néznél. Közben ő attól jön zavarba, hogy megérzi, a köztetek lévő összhangban változik valami. Ha szeretnéd gyorsan helyreállítani a harmóniát, akkor őszintén kiöntöd a szívedet. A magányos Kosok különös randevúkra számíthatnak ezen a hétvégén. Ne lepődj meg, ha a partnered elkésik a találkozóról.
Buli: Mindegy, hova indulsz szórakozni, hiszen úgysem oda érkezel meg. Most fölösleges tervezni, mert a helyzet percről percre változik.

Hétvégi horoszkóp november 18-tólBIKA

Szerelem: Szerelmi szempontból sorsdöntőnek bizonyulhat ez a hétvége. Ha egyedülálló vagy, akkor most egy nagyon markáns, lehengerlő stílusú pasi figyel fel rád. Ő az a típus, aki ha észrevesz egy nőt, azonnal rá is hajt. A párkapcsolatban élő Bikákban napok óta egy kérdés motoszkál: Milyen hosszú távon tervezhetek a párommal? Érdemes vele maradnom, vagy találnék jobbat is? S hogy mit tesz a párod, ha észreveszi a bizonytalanságodat? Megpróbál újra meghódítani.
Buli: Egy színes, vásári forgatagban éreznéd magad a legjobban. Olyan helyen, ahol lehet sétálni, nézelődni, és természetesen egy kicsit vásárolgatni is.

Hétvégi horoszkóp november 18-tólIKREK

Szerelem: Jó hírünk van a szingli Ikreknek: A napokban egy sorsszerű találkozás vár rájuk. Már az első pár mondat után úgy érzed, hogy ezt az embert ismered valahonnan, és olyan érzésed is lesz, hogy nagyon hasonlít valakire. Azt azonban, hogy honnan ismered és kire hasonlít, nem tudod kideríteni, bármennyire is akarod. A házasságban élő Ikrek pedig a hétvégi beszélgetéseket fogják ismerősnek találni: csupa olyasmi kerül szóba, amit már százszor átbeszéltetek.
Buli: A hétvégi szórakozást igyekszel minél kevesebb pénz elköltésével megúszni, hiszen alig pár napja határoztad el, hogy spórolni fogsz.

Hétvégi horoszkóp november 18-tólRÁK

Szerelem: Elég volt a titkolózásból! A Rákok úgy döntenek, hogy titkos kapcsolataikat végre felvállalják. Na jó, lehet, hogy amire a bejelentésre kerül a sor, inadba száll a bátorságod, de lassan elkezded tudatosítani a családtagjaidban, hogy olyasvalakibe vagy szerelmes, akit ők talán nem fognak kedvelni. Ha pedig már hosszú évek óta éltek együtt a pároddal, akkor most könnyen előfordulhat, hogy egy harmadik kerül a képbe valamelyikőtöknél.
Buli: Csak nyolcvanszázalékos bulikészültségben vagy, ezért késve indulsz el szórakozni, és otthon felejtesz valamit, amiért később vissza kell majd fordulnod.

Hétvégi horoszkóp november 18-tólOROSZLÁN

Szerelem: Sok-sok szexre készülsz a hétvégén. Igaz, a romantikát most szívesen kihagyod, hiszen a libidód az egekben jár. A párod örül ennek és minden pillanatot meg is ragadtok, hogy szerelmeskedjetek. A szingli Oroszlánok most könnyen elcsábulhatnak egy egyéjszakás kalandra, különösen akkor, ha már régóta keresik az igazit. Ne felejtsd el, hogy sok kapcsolat indul röpke kalandként, és nemsokára az az ismeretséged is elmélyülhet, ami ezen a hétvégén indul.
Buli: A legjobb kikapcsolódás számodra az, ha valaki végre kimasszírozza a hátadból a feszültséget. Ezen a hétvégén nagyon élvezed az úszást és a szaunázást is.

Hétvégi horoszkóp november 18-tólSZŰZ

Szerelem: A hétvégén szeretnéd elnyújtani a szerelmes pillanatokat. Különösen a friss kapcsolatokra lesz igaz, hogy minden percet szeretnél a pároddal tölteni, de több évtizedes együttélés után is úgy érzik majd a Szüzek, hogy most állandóan a párjukkal szeretnének lenni, akár azon az áron is, hogy az unalmas munkahelyi sztorijait hallgassák. Az egyedülálló Szüzek arról ábrándoznak, hogy milyen jó lenne, ha végre megtalálnák a lelki társukat. Sőt! Most az ügy érdekében még ezoterikus praktikákat is hajlandóak bevetni, pedig ezek általában távol állnak tőlük.
Buli: Érdemes bulizni menned, hiszen ez segít abban, hogy közelebb kerülj a párodhoz, ha pedig szingli vagy, akkor egy magas idegen szemelhet ki magának.

Hétvégi horoszkóp november 18-tólMÉRLEG

Szerelem: Több izgalomra vágysz a kapcsolatodban. Szeretnéd például, ha nem mindig a megszokott hétvégi köröket futnátok le, hanem újítanátok valamit. Ez a hétvége alkalmas is lesz erre az újításra, hiszen a párod is unja már a megszokott programokat. Ő könnyen érezheti úgy, hogy te mostanában túl gyámoltalan vagy, és neki kell mindent eldöntenie helyetted, ezért jól tennéd, ha magadra vállalnál néhány döntést. Vigyázz, azért ne ess át a ló túloldalára!
Buli: Táncolj! Mindegy, hogy hastánc vagy salsa, mindegy, hogy egyedül, párban vagy csapatban, a ritmusos tánc kikapcsol, ellazít és megnyugtat.

Hétvégi horoszkóp november 18-tólSKORPIÓ

Szerelem: Különösen értékeled, ha a párod megmutatja férfias tulajdonságait. Szereted, amikor úgy hoz határozott döntést, hogy azt nem erőlteti rád. Egyébként mostanában ő még a gondolatodat is kitalálja, és talán egyetlen területen hibádzik a kapcsolatotok: szexuális vágyaitok és étvágyatok lehet eltérő. Erről a témáról régóta szeretnél beszélni vele, de ezen a hétvégén rájössz, hogy vannak dolgok, amiket nem lehet pusztán elméletben kezelni. Egy kis női rafinériával könnyen gyakorlati szintre terelheted az eseményeket.
Buli: Valaki elvisz a törzshelyére, és neked egyből meg is tetszik az. A hétvégén egyébként is nyitott vagy az újdonságokra és szívesen változtatnál a már bevált bulimenetrenden.

Hétvégi horoszkóp november 18-tólNYILAS

Szerelem: A magányos Nyilasok kezdhetnek csomagolni. No nem egy váratlan útra kell felkészülniük, hanem egy váratlan kapcsolatra és szokatlanul gyors összeköltözésre. Persze lehet, hogy ez az összeköltözés egyenlőre nem hivatalos, hanem csak „ottfelejtitek” majd a cuccaitokat egymásnál. Ezen a hétvégén találkozhatsz a leendő „lakótársaddal”, habár lehet, hogy most még inkognitóban maradtok egymás előtt. Ha pedig már boldog párkapcsolatban élsz, akkor most a párod többet ér rá a közös programokra, mint eddig.
Buli: Sportolj valamit a hétvégén! Nemcsak azért, mert az edzőteremben is könnyen ismerkedhetsz, hanem azért is, hogy beinduljanak a boldogsághormonjaid!

Hétvégi horoszkóp november 18-tólBAK

Szerelem: A hétvégéd olyan lesz, amiből egy szerelmes regényfüzetet is írhatnál. A címe: Szenvedély és harc. A tartalma: egy szerelmespár, akik bár mindketten vágynak arra, hogy romantikus kapcsolatban éljenek a másikkal, mégis az egymás elleni küzdelembe fektetik az energiáikat. Ahelyett, hogy bátran és őszintén beszélnének az érzelmeikről, folyton egymás ellen küzdenek. Mindig azt akarják bebizonyítani, hogy jobbak a másiknál. Persze a vége happy end, de azért közben lesz néhány szakítós rész is.
Buli: Menj el és nézz meg egy romantikus vígjátékot. Ez nemcsak feldobja az estédet, de – ha jó a választásod – remek ötleteket is meríthetsz belőle a saját életedhez.

Hétvégi horoszkóp november 18-tólVÍZÖNTŐ

Szerelem: Ne erőltess semmit! A csillagok azt jelzik, hogy vágysz a szerelemre, de ez a hétvége nem alakul a legsimábban párkapcsolati szempontból. Ha még keresed az igazit, ezen a hétvégén túl nagyra értékeled valaki közeledését, aki nem érdemli meg a bizalmadat. Ha párkapcsolatban élsz, akkor viszont túl nagy elvárásokat támasztasz a párod iránt. Ő ezeknek nem tud megfelelni, te pedig nekitámadsz, és máris kész a veszekedés. Ha kicsit elfogadóbb és megértőbb vagy, elkerülheted a háborúzást.
Buli: Az otthoni feszültségek elől szívesen „menekülsz” egy csajbuliba. A barátnőid most megnyugtatnak, hiszen mindenben neked adnak igazat.

Hétvégi horoszkóp november 18-tólHALAK

Szerelem: A kapcsolatodban kicsit felborulnak a nemi szerepek. Most könnyen válsz irányítottból irányítóvá. Mindezt a párod tudtával, és beleegyezésével történik, ő ugyanis azt gondolja, szükséged van arra, hogy egy kicsit dirigálhass. Ő ezt abból állapította meg, hogy az elmúlt időszakban a háttérből próbáltad irányítani az életét. A frissen szerzett hatalmadat használd fel arra, hogy megszervezz egy szerelmes hétvégét magatoknak. Az egyedülálló Halak most  könnyebben veszik kezükbe a sorsukat és maguk kezdeményezhetik az ismerkedést egy buliban.
Buli: Azért érdemes szórakozni menned a hétvégén, mert rengeteg új barátra tehetsz szert, és sok segítőkész embert ismerhetsz meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top