Ezo

Angyalhoroszkóp december 1-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlKos

Gábriel arkangyalt azért hívd, hogy ezekben a napokban légy észnél, és óvjon meg attól, hogy olyan dolgokat kövess el, amellyel anyagilag nevetségessé teszed magad. És persze attól is, hogy hazudj, vagy egyszerűen csak ne vallj be valami fontosat, mert ezzel óriási csalódást okozol. És ha kell, vedd fel a pókerarcot, ami mindig bejön.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlBika

Jofiel arkangyalt muszáj hívnod, mert olyan helyzetbe kerülsz, amikor szinte egyedül kell megoldanod dolgokat. Ráadásul nem vagy valami fényes állapotban lelkileg, és ez meglátszik rajtad. A párkapcsolat terén pedig ha tanácstalan vagy, hogy mit tegyél, ne a jósnőkhöz rohanj, hanem Jofiel iránymutatására hagyatkozz.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlIkrek

Chamuel arkangyal nem árt, ha melletted van, mert nagy terhek nyomják a vállad, és ha párkapcsolatban élsz, akkor itt az ideje, hogy tisztázz mindent, és kérd lélekvezetődet, hogy segítsen elkerülni azokat a helyzeteket, amelyeket a partnered a saját bizonytalansága miatt eléd állít, és ez szinte rabolja az energiádat, arról nem is beszélve, hogy megalázó helyzetbe is hozhat.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlRák

Muriel arkangyal veled van, és talán ennek is köszönheted, hogy olyan szerelmes vagy, és ezt olyan mértékben viszonozzák, mint talán még soha. Szereted, sőt imádod őt, ami feldobottá tesz, és rózsaszínben látod a világot. Kérd Murielt, hogy a munkában legyen a segítségedre, mert lehet, hogy nem tudod teljesíteni mindazt, amit vállaltál.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlOroszlán

Mihály arkangyalra azt hiszed, hogy nincs is szükséged, pedig jó, ha kéred ezen a héten lélekvezetőd segítségét, hogy akadályozzon meg abban, hogy olyan dolgot tegyél, amit később megbánhatsz. És kérd, ha szülő vagy, hogy gyermeked ne okozzon olyan gondokat, amely miatt zavarok keletkezhetnek a kapcsolatotokban.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlSzűz

Raziel arkangyalra szükséged van, mert valakihez, akit nem szeretsz, kénytelen vagy jó képet vágni, mert a felettesed erre utasít. Ha ezt nem teszed meg – márpedig nagyon nehezedre esik –, akkor sajnos előfordulhat, hogy útilaput kötnek a talpadra. Kérd Razielt, hogy segítsen végrehajtani, amit elvárnak tőled.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlMérleg

Haniel arkangyal segítségében talán nem hiszel, pedig jó lenne, ha most hozzá fordulnál, hogy a szerelemben legyen a segítségedre, hogy ne használjanak ki. És Haniel veled van, mert olyan dologhoz juthatsz hozzá, amellyel nagyon olcsón megúszhatod a karácsonyi ajándékozást. Haniel segít, hogy az ismerősöd ebben a segítségedre legyen.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlSkorpió

Rafael arkangyalt hív bátran segítségül, amikor életed párja olyan kritikát gyakorol feléd, amely felér egy sértéssel. Kérd Rafaelt, hogy ne vedd a szívedre, amit mond. A mondandója mögött kis irigység lapul, mégpedig azért, mert nagyon jól megy a szekered, és elismerésben sincs hiányod. Viszont ő kevésbé mondhatja magát sikeresnek.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlNyilas 

Zadkiel arkangyal azért jó, ha a héten veled van, mert olyan családi események várhatók, amelyeket nehezen viselsz el, pedig erős vagy. Ráadásul a munkában is teljesítened kell, és felbukkanhat valaki, akire nem számítottál, és ez egy kis zavart kelt benned. Ha szülő vagy, gyermeked miatt kicsit aggódhatsz.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlBak

Cassiel arkangyalra talán soha nem volt ilyen nagy szükséged, mint most. Különösen ha vizsgázol vagy állásinterjúra mész, mert nem állsz most a helyzet magaslatán, viszont Cassiel a segítségedre lehet, hogy minden rendben menjen. Ezért ne habozz, hívd őt!

Angyalhoroszkóp november 24-tőlVízöntő

Uriel arkangyalt hívd, különösen ha szülő vagy, mert csemetéd olyan dolgokat produkál, amelyek aggodalomra adhatnak okot. Ha nincs állásod, vagy szeretnél elhelyezkedni, akkor Uriel utat mutat neked, hogy merre menj. Sugalmazza azt is, hogy térj le az eddigi útról, mert az lassan járhatatlanná válik.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlHalak

Asariel arkangyal kérd, hogy legyen veled, amikor a partnerkapcsolatban nehézségek adódhatnak, és te mindent megteszel azért, hogy jól működjön. Ha szingli vagy, akkor Asariel az, aki vigyáz rád, hogy ne kövess el ostobaságot, ami után szégyenkezned kell. És ha szülő vagy, kérd, hogy segítsen a gyermekeden.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top