Ezo

Horoszkóp decemberre

Az Uránusz és a Merkúr jó fényszögei arra utalnak, hogy ebben a hónapban furcsa dolgok történhetnek velünk, és képesek leszünk tabudöntögetésre is.

Decemberi horoszkópKos

Tele lesz bulival, ünneppel a hónap, amikor neked mégis dolgoznod kell. Sőt lesz, amikor olyan helyzetbe kerülsz, hogy szinte könyörögnöd kell valakinek, hogy tegye azt, amit kell. Előfordulhat, hogy míg mások pihennek, addig neked rengeteg lesz a teendőd, még az ünnepek alatt és az év végén is. Olyan, mintha egyetlen percre sem lankadnál, csak arra vigyázz, hogy az egészséged rendben legyen. Ha párkapcsolatban élsz, talán nem lesz olyan könnyű a helyzet, míg a szerelmi viszonyokban különleges és mindkettőtök számára imádni való helyzet alakul ki.

Decemberi horoszkópBika

Próbáld meg könnyedén kezelni az év utolsó hónapját, és ami annyira bosszantott az utóbbi időben, azzal nem törődni, és lazán venni a dolgokat. Ugyanis annak semmi értelme sincs, hogy az év legszebb hónapjában felemlegesd a múltat, és tulajdonképpen azt, akit a legjobban szeretsz, és akiben megbíztál, bár vétett ellened, most kezdd el gyötörni. Mert az rendben van, hogy nem tudsz felejteni, de megbocsátani már lehet, és az év utolsó hónapja éppen erről szól. Ja, és ne felejtsd el kifizetni azt az ismerőst, akitől szívességet kértél.

Decemberi horoszkópIkrek

A hivatalos szerelmeddel, pontosabban akiről mindenki tud, netán a házas- vagy az élettársaddal talán lesz a hónap közepén egy enyhe távolságtartó fuvallat. Aztán a nosztalgia a hatalmába kerít, visszaemlékezel régi időkre, és az emlékek megszépülnek. De semmi nem akadályoz meg abban, hogy a partikon, bulikon összejöjj olyan személyekkel – akár csak egy éjszakára is –, akik szabadon szárnyalnak és különcök, olyanok, mint amilyen te vagy, illetve amilyen szeretnél lenni.

Decemberi horoszkópRák

Minden figyelmed az otthonod körül forog, különösen akkor, ha új lakásba, netán egy másik országba költöztél. Imádod az összes ünnepi előkészületet, és mindent te szeretnél végezni. Olyan ez, mintha vissza szeretnél menni a múltba, és fel akarnád eleveníteni nagyanyád hagyományait. Ami nagyon jó, mert az egész család, sőt a barátok is élvezni fogják mindazt, amivel előállsz. Még az is megtörténhet, hogy bulizol, netán otthon is tartasz bulit, és talán a legjobb barátod lesz az, aki olyan viselkedést produkál, ami nagy tanulság lesz a számodra.

Decemberi horoszkópOroszlán

Nagyon érdekes lesz az év utolsó hónapja. Lesz benne bulizás, sok munka, és nagy elhatározások is születnek, hogyan és miként lesz a következő évben. Ám ez sajnos nemcsak rajtad fog múlni, hanem más embereken is. Az ünnep pedig talán úgy zajlik, ahogy eddig még soha. Lehet, hogy éppen a partnered miatt kell egy kellemetlen szituáción átesned, ami még nem azt jelenti, hogy a jövőben rendezettnek és elfeledettnek lesz nyilvánítva minden, ami az idei évben történt. De összességében jónak mondható ez a hónap.

Decemberi horoszkópSzűz

Sok energiával rendelkezel, és a változások, amelyek történnek vagy történtek, most hozzák meg a gyümölcsüket, és te elégedett leszel. Fantasztikus ötleteid lesznek, amelyek szinte aranyat érnek, ha sikerül megvalósítanod őket. De az is lehet, hogy az otthonod szebbé és csinosabbá tételére most olyan dolgot találsz ki, mint eddig még soha. Előkerülnek régen elfeledett vagy talán elveszettnek hitt tárgyak és emberek is. És ha netán beteg voltál, akkor most gyógyulttá nyilváníthatnak. A szerelemben rád vetheti valaki magát, akinek a társasága először hízelgő, később viszont nehéz lesz levakarnod magadról.

Decemberi horoszkópMérleg

Talán az első év, amikor nem leszel olyan mérhetetlenül nagy stresszben, mint korábban. Jól alakulnak a dolgaid, lesz időd szinte mindenre, még olyan emberekkel is találkozhatsz, akikre korábban nem jutott időd. A szerelmi kapcsolatokban a nagy egymásra hangolódás lesz a jellemző. És könnyen előfordulhat, hogy olyasmire kérnek most fel, ami nem idegen tőled, de mégis teljesen újszerű módon kell a dolgot vagy előadnod, vagy megcsinálnod. A kreativitásodnak talán még sohasem vetted olyan nagy hasznát, mint most. Előfordulhat, hogy az év végén megismersz egy korban tőled jóval eltérő személyt, aki iránt talán sohasem tapasztalt vágyat érzel.

Decemberi horoszkópSkorpió

Kicsit zűrösen zajlik le ez a hónap, rengeteg dolgod van, és sajnos olyan embereket is el kell viselned magad mellett, akik nem őszinték. És annál jobban nem is utálsz semmit, mint azt, ha hazudnak neked, amit képtelen vagy megbocsátani. Nem is fogod, mert előfordulhat, hogy ezekkel az emberekkel meg fogod szakítani a kapcsolatodat, és ezzel tulajdonképpen a saját életedet könnyíted meg. Mert az új évet valóban tiszta lappal kezdheted. Többször fogsz bulizni, olyan összejövetelre is sor kerül, amelyre egész évben készülődtél a barátaiddal, de mégsem jött össze. Most sikerül, és pompásan fogjátok érezni magatokat.

Decemberi horoszkópNyilas

Sokat kell dolgoznod, de ez egyáltalán nem újdonság a számodra, ráadásul be kell segítened egy barátnődnek, aki elég rossz passzban van. A felettesed is néha úgy viselkedik, mint egy szórakozott professzor, azt sem tudja, hogy mi történik körülötte. Még jó, hogy te ott vagy mellette, és figyelmeztetheted arra, hogy mi az, amit még véletlenül se kövessen el. A munkában nehéz helyzet alakul ki – ezt saját magadnak köszönheted –, mert korábban egy tévedésed, vagy valaki mellett való kiállásod miatt most nyújtja be a törvény a hivatalos számlát. Egyébként imádni fogod az ünnepet, ami melegséggel tölti el a szíved.

Decemberi horoszkópBak

Még az is megtörténhet, hogy utazni fogsz, és ez kisebb-nagyobb kalamajkákkal járhat. A párkapcsolatodra a magasfeszültség lesz a jellemző, ezért jól teszed, ha visszafogod magad, és a bulizásokból is csak úgy vennéd ki a részed, hogy a partnereddel, és nem nélküle. Ha szingli vagy, akkor a nagy Ő-t talán nem az év utolsó hónapjában találod meg, viszont januárban már közel kerülsz valakihez, akit ismersz, méghozzá nagyon is jól, de eddig a kapcsolat leginkább baráti volt közöttetek. Aztán januárban úgy hozza a sors – illetve a csillagok –, hogy ebből kapcsolat, mégpedig komoly kapcsolat lehetséges.

Decemberi horoszkópVízöntő

Végül is panaszra nincs okod, hiszen megszabadultál egy olyan dologtól, amely csak nyelte a pénzt, és semmi remény nem volt arra, hogy bármikor el tudod sütni úgy, hogy abból még hasznod is legyen. És ez sikerült, ez pedig meghatároz szinte mindent. Boldog és elégedett lehetsz, a barátaiddal több időt tölthetsz, sőt talán egy külföldi kiruccanás is örömet jelent. Már a készülődés is emeli az adrenalinszintedet. A munkában talán nem úgy mennek a dolgok, ahogy kellene, de meglátod, rövidesen itt is nagy és pozitív változásokra számíthatsz.

Decemberi horoszkópHalak

Nagyon fontos, hogy kimutasd az érzéseidet, és elmondd, hogy mennyire szereted őt. Ne csak ajándékok formájában mutasd, hanem beszélj róla, és arról is, hogyha van mit megbánnod. Fogadkozni persze ne fogadkozz, mert nem valószínű, hogy ezt be is tudod tartani, hiszen ebben a hónapban érezheted igazán a kísértések erejét. Ezeknek most ellent tudsz állni, de a következő esztendőben már nem biztos. Valakinek a szerencsétlensége a te malmodra hajtja a vizet, és miatta kerülsz előnyös helyzetbe. Egy furcsa, már-már lehetetlennek tartott helyzet pedig lehetőséget ad arra, hogy kibékülj azzal, akivel haragban voltál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top