Ezo

Angyalhoroszkóp december 8-tól

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólKos

Gábriel arkangyalt azért hívd, hogy a partneredet el tudd viselni, mert olyan pikírt és rád nézve sértő megjegyzéseket tehet, amelyek miatt talán még a könnyed is kicsordul. Ne hagyd magad, védd meg magad! És ügyelj arra is, ha valami értékesebb ingóságod elromlott, akkor érthetően magyarázd el, mi a baja, hogy ne nézzenek madárnak – főként a fizetésnél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólBika

Jofiel arkangyalt azért hívd, hogy adjon neked erőt, és energiát ahhoz, hogy a partnereddel ne szólalkozzatok össze, hogy ne menj már le teljesen kutyába, és ne képzelje azt, hogy a kapcarongya vagy. Adjon erőt ahhoz, hogy legyen tartásod, és hogy olyan helyzet alakuljon ki, hogy te diktálhasd az iramot.

Angyalhoroszkóp december 8-tólIkrek 

Chamuel arkangyalban talán nem hiszel, de ezen a héten akár hiszel benne, akár nem, jobb, ha kéred a segítségét, hogy a szerelem területén a kiégettség érzését elkerüld. És amikor panaszkodni kezd neked egy régi szerelmed, talán volt kedvesed, akivel együtt is éltetek, akkor ne bátorítsd őt arra, hogy térjen vissza hozzá – a szép emlékek hatására –, mert már semmi sem lenne olyan, mint egykor.

Angyalhoroszkóp december 8-tólRák

Muriel arkangyal segítségét kérd, hogy amit korábban megígértél, azt teljesíteni tudd. Hogy megtaláld azt a helyet, azt a forrást, amelynek a segítségével elláthatod a feladatod, és azzal a személlyel szemben is megmarad a jó barátságod, akivel kölcsönösen szükségetek van egymásra.

Angyalhoroszkóp december 8-tólOroszlán

Mihály arkangyal jó ha veled van. Különösen hogy anyagi ügyekben a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy azt tervezted, vagy ahogyan azt ígérték, így aztán le kell mondanod bizonyos dolgokról. Mihályt kérd, hogy bármilyen szorult helyzetbe kerülsz, ne kérj attól a személytől pénzt, akivel úgy-ahogy jelenleg működik a kapcsolatod.

Angyalhoroszkóp december 8-tólSzűz

Raziel arkangyalt kérd, hogy vigyázzon a kedvesedre, aki talán nem panaszkodik, sőt inkább jó színben tüntet fel bizonyos dolgokat előtted, de közben sajog a lelke, és arra vágyik, hogy még jobban mutasd ki a szereteted, és azt, hogy bármilyen helyzetben van, te hűséges vagy hozzá.

Angyalhoroszkóp december 8-tólMérleg

Haniel arkangyalt kérd, hogy sugalmazza egy fontos ügyben, hogy mit tegyél, elfogadj-e egy meghívást, ahol esetleg lejáratod magad. De ha az a szándékod, hogy elfogadod, azért, hogy te hozz kellemetlen helyzetbe embereket. Haniel tanácsára mindenképpen szükséged van.

Angyalhoroszkóp december 8-tólSkorpió

Rafael arkangyal veled van, talán ennek köszönheted azt a fantasztikus ötletet, amely szinte az öledbe hull, és a munkában ez számodra óriási előnyt jelent. Ha egy összejövetelre készülsz, akkor csak nyugodtan, higgadtan beszélj, látni fogod, ki a sunyi és ki az igaz barát.

Angyalhoroszkóp december 8-tólNyilas 

Zadkiel arkangyalt kérd, hogy intsen türelemre, és nem kell olyan dolgokról beszélned, amelyek a feletteseddel vagy a munkáddal kapcsolatosak. Sajnos hajlamos leszel a pletykálkodásra, aminek semmi értelme, ezért fokozottan kérd Zadkielt, hogy ebben akadályozzon meg, és abban is, hogy az exedre negatív megjegyzéseket tegyél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólBak

Cassiel arkangyalra szükséged van, mégpedig azért, mert egy jó lehetőség kínálkozik, amit ha meg tudsz ragadni, akkor nem lesznek anyagi gondjaid, és olyan biztonságban érezheted magad, amilyenben nagyon régen. És kérd őt, hogy azt a személyt, akit ki nem állhatsz, tartsa távol tőled, minél kevesebbet hallj róla.

Angyalhoroszkóp december 8-tólVízöntő

Uriel arkangyalt hívd, hogy az otthonod, a szeretteid biztonságban legyenek, ha tanulmányokat folytatsz, akkor minden a legjobban menjen, és megjegyezd már végre azt, amit olyan hosszan tanulsz, de valahogy nem érzed. Ha szülő vagy, akkor kérd, hogy a gyermekednek nyújtson segítséget.

Angyalhoroszkóp december 8-tólHalak

Asariel arkangyalt hívd, hogy nem is igazán rajtad, hanem azon a személyen segítsen, akit szeretsz, és aki most bajban van. És kérd arra, hogy a rövidesen bekövetkező találkozáson legyen elég erőd és bátorságod, hogy meg tudd védeni magad, mert nem akármilyen, hanem a kínos kategóriát bőven kimerítő kérdéseket fognak feltenni neked.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top