Ezo

Hétvégi horoszkóp december 9-től

A házasságokban most a férfi és női energiák kiegyensúlyozása a legnagyobb feladat. Ahol ez nem sikerül, ott lesz veszekedés bőven, és felbukkanhat a harmadik is. A szerelmi háromszögektől a párkeresők sem lesznek biztonságban, többekből lehet szerető ezen a hétvégén. Szerelmi horoszkópunkból megtudod, mi vár rád a következő napokban.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Különleges harmóniában éled meg magadban a női és férfi energiák egyensúlyát. Most szinte semmit sem kell tenned azért, hogy megértsd a párodat. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy ezúttal ő sem akarja mindenáron a határokat feszegetni, és a türelmedet próbára tenni. Egyszóval szerelmes napokra számíthatsz!

Ha csak keresed a szerelmet: Remek alkalom lesz a hétvége az ismerkedésre. Most olyan finoman hívod fel magadra az ellenkező nem figyelmét, hogy azon magad is meglepődsz. Egy-egy finom szemmozdulat vagy gesztus elég, és a pasik (vagy a csajok) máris ugranak rád. Jó, ha tudod, újdonsült udvarlód vasárnap reggel a morcos arcodat is megismerheti.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelem széles skáláját ismered meg a hétvégén: a lángoló szenvedélytől a többéves együttélésekre jellemző boldog nyugalomig minden stáción áthaladsz ez alatt a pár nap alatt. Szombaton kicsit idegesíthet a párod egy tévedés vagy mulasztás miatt, amit jobb, ha gyorsan megbocsátasz neki!

Ha csak keresed a szerelmet: Viharos gyorsasággal léphet valaki az életedbe, de arra is megvan az esély, hogy azzal a lendülettel távozzon, amilyennel jött. Ne akard feltartóztatni, hiszen ő még nincs készen egy kapcsolatra, te pedig gyorsan találkozhatsz valaki mással.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Könnyen érezheted úgy, hogy az idő kerekét valaki visszaforgatta veletek, és megint a kapcsolatotok elején jártok. Igen, az ezt jelenti, hogy a mézesheteiteket élitek, annak minden örömével és nehézségével. A párod például teljesen megfeledkezhet arról, hogy mit is tanult tőled: hol a szennyestartó, hol a zoknik helye, és így tovább.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy exed erősen gondolkodik azon, hogy újra kellene kezdenetek a kapcsolatotokat. Ha a szerelmetek csak egy kamaszkori botlás volt, talán tényleg megér egy újabb kísérletet, de ha csak pár hete szakítottatok, nem érdemes újra próbálkozni.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Miközben te szeretetre és megértésre vágysz, a párod egész hétvégén pufog és okoskodik. Mielőtt belemész egy jó nagy veszekedésbe, értsd meg őt: nem veled van a baja, hanem a munkájával vagy a pénzügyekkel. Ha megnyugtatod, és megértően reagálsz, hamar elmúlik a mufurc hangulata.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy sorsszerű találkozásra készülhetsz a hétvégén. Talán első pillanatban fel sem ismered az esemény jelentőségét, de néhány nap múlva rájössz, hogy az új ismerősöd hogyan vihet közelebb egy boldog kapcsolathoz. Bizony, ő már tudja, ki lenne ideális társ a számodra.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A gyerekek folyton a nyakatokon lógnak a hétvégén, pedig most is jól jönne egy kis kettesben töltött idő. Már mindkettőtök szeme előtt a karácsonyi programszervezés lebeg, jól tennétek, ha megszöknétek a családi programokról egy közös forraltborozásra!

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégén kiszemel magának valaki, és felajánlja, hogy legyél a szeretője. Ez elsőre talán remek javaslatnak tűnik, de hidd el, nehezen viselnéd ezt a státuszt. Bármennyire is vonzódsz hozzá, húzd meg keményen a határaidat, és azt tartsd szem előtt, hogy neked mi a jó.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Egész hétvégén azon gondolkodsz, mit tehetnél a párodért. A csillagok szerint szívesen áldozod fel a saját hétvégi terveidet a párod programja miatt. Persze ezen te magad leszel a legjobban meglepődve, arról nem is beszélve, hogy a szerelmed sem érti, miért kéne mindenben alkalmazkodnod hozzá.

Ha csak keresed a szerelmet: Most a szingli Szüzek fejében megfordul a gondolat, hogy talán már megismerték és el is veszítették az igazit. Még az is lehet, hogy ezzel a kérdéssel felkeresed a barátnőidet, vagy egy jósnőt. Nos, mielőtt elindulsz, elárulom, hogy már nem kell sokat várnod egy újabb szerelemre.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Borongós gondolataid vannak mostanában, és ezek középpontjában a családod áll. Úgy érzed, hogy a társad nem tesz meg annyit a családért, mint amennyit elvársz tőle. Mielőtt ezzel elé állsz, vizsgáld meg az elvárásaidat és az ő lehetőségeit is. Ő ugyanis úgy éli meg, hogy erején felül teljesít a család érdekében.

Ha csak keresed a szerelmet: Az gondolom, nem újdonság, hogy a hétvégén újabb hódolóra tehetsz szert. Most szinte minden nap akad valaki, aki szívesen teszi a szépet neked, még akkor is, ha elhárítod a közeledését, vagy rosszabb esetben nem is veszed észre. Érdemes lenne nyitott szemmel és szívvel járnod!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Már megint a pénz és az anyagiak állnak közétek. Mintha folyton megpróbálnátok forintosítani az érzelmeiteket. „Az én fizetésemből fizetünk több hitelt, a tiéd meg csak a gyerekek ruhájára elég” – és hasonló mondatok hangozhatnak el. Keressetek kompromisszumot, és engedjétek el az anyagi félelmeiteket!

Ha csak keresed a szerelmet: Ez a hétvége az elvonulás és a befelé figyelés ideje. Érdemes most azzal foglalkoznod, hogy felkészítsd a lelkedet egy új párkapcsolatra, és hogy őszintén, szívből nyitottá válj egy új szerelemre. Érdemes lehet ehhez ezoterikus segítséget is igénybe venned.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Közelebb érzed magadhoz a párodat, mint az elmúlt időszakban, és ennek a leginkább a gyerekek lesznek az okai. Jó érzés arra gondolni, hogy ezek a nagyszerű és jó fej emberkék mindkettőtökből hordoznak egy-egy részt. A hétvégén példamutató szülők lesztek, és ez örömmel tölt el benneteket.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy bimbódzó kapcsolatodról könnyen kiderülhet, hogy hárman vagy négyen vagytok benne. Ez csak egy könnyed játék a másik félnek, ezért neked sem érdemes túl komolyan venned ezt a viszonyt. Ha lazán állsz hozzá, még lehetsz te a befutó.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Lehet, hogy felmerül benned, hogy kifele kellene kacsingatnod a kapcsolatodból, vagy már meg is tetted? Vigyázat, a hétvégén óriási a lebukás veszélye, és az is lehetséges, hogy a párod is hasonló cipőben jár. Érdemes lenne olyan programokat csinálnotok, amelyek felelevenítik a szerelmetek első heteit!

Ha csak keresed a szerelmet: Ne higgy el mindent, amit egy buliban hallasz. Nem azt mondom, hogy mindenki a szemedbe hazudik, de könnyen előfordulhat, hogy valaki füllent azért, hogy megismerkedhessen veled. Például azt álltja, hogy vaskos pénztárca és márkás kocsikulcs lapul a zsebében, miközben a sörére is alig van pénze.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Nevetős, beszélgetős hétvégére számíthatsz. A párod most veszi a lapot, és partner abban, hogy mindenből viccet csináljatok. Még az is lehet, hogy csupa olyasmin nevettek, amelyeken más kapcsolatokban sírni szoktak. Vasárnap pedig egy romantikus éjszakában lehet részetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Ne bánkódj azért, aminek már vége! Ha egész nap csak egy nevet sóhajtozol, azzal csak azt garantálod, hogy nem veszed észre azt, aki már nagyon szívesen megismerkedne veled. Ha lezárod a múltat, gyorsan találkozhatsz a jövővel.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, mindenképp el kell mondanod valamit a párodnak. Hatalmas közléskényszeredre közléskényszer a válasz, és amire észbe kaptok, átbeszélgetitek a hétvégét. Szánjatok időt a gyerekekre is, mert most nekik extra sok figyelemre és megértésre van szükségük!

Ha csak keresed a szerelmet: Engedd, hogy az események sodorjanak. Fejezd be az elméletgyártást és a forgatókönyvírást. Bárhogyan is érkezik meg az életedbe a szerelem, egyvalamiben biztos lehetsz: nem úgy jön, ahogyan azt elképzelted. Ja, és az is valószínű, hogy ezen a hétvégén simán elmész mellette, mert úgy érzed, ő túl tökéletes ahhoz, hogy szóba álljon veled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top