Ezo

Angyalhoroszkóp december 15-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólKos

Gábriel arkangyal nem árt, ha veled van ezen a héten, főleg ha részt veszel egy olyan eseményen, ahol jelen vannak azok a személyek, akiket ki nem állhatsz. Kérd Gábrielt, hogy legyen veled, főleg ezen az eseményen, hogy ne légy zavarban, és a kínos helyzeteket is elkerüld.

Angyalhoroszkóp december 15-tőlHa szeretnél többet megtudni az angyalokról, kérdezd Mayer Andrea nemzetközi angyalterapeutát, aki hétfőn az Nők Lapja Café sztárfórum vendége lesz.

Ha kérdésed van az őrangyaloddal, az arkangyalokkal és a tündérekkel kapcsolatban, vagy ha szeretnéd tudni, melyik angyaltól kérj segítséget a problémáid megoldásához, itt az alkalom, hogy megkérdezd. Kattints ide!

 

Angyalhoroszkóp december 8-tólBika

Jofiel arkangyalra szükséged van a héten, különösen ha párkapcsolatban élsz. Mert a féltékenység zöld szemű szörnyetege teljesen a hatalmába kerít. És talán már ott tartasz, hogy jóstól jósig járkálsz, amíg azt nem hallod, amit szeretnél. Kérd Jofielt, hogy akadályozzon meg abban, hogy olyasmiket tegyél, ami után szégyenkezned kellene.

Angyalhoroszkóp december 8-tólIkrek 

Chamuel arkangyal jelenléte csak előny a számodra. Például nem fecsegsz ki olyan dolgokat, amelyet valóban nem kellene, és nem kapkodsz, hangoskodsz annyira, hogy ezzel talán még a törvénnyel is összeütközésbe kerülhetsz. Nem teszel olyan ígéretet, amelyet nem tudsz és legfőképpen nem is akarsz majd betartani.

Angyalhoroszkóp december 8-tólRák

Muriel arkangyalt nem veszed észre, pedig lélekvezetőd különböző jelek formájában kívánja felhívni a figyelmed arra, hogy mondj nemet valakinek. Bármennyire kecsegtető mindaz, amit mond, mindaz, amit ajánl, ha ez lenne életed legjobb lehetőség, akkor is nemet kellene mondanod, mert vannak olyan részletek, amelyeket titkolnak előtted.

Angyalhoroszkóp december 8-tólOroszlán

Mihály arkangyalt nem is kell hívnod, mindig magad mellett tudhatod. Lélekvezetőd a segítségedre lesz, mégpedig talán egy ötlet, egy gondolat formájában, amelynek segítségével kimászhatsz a nagyobb bajokból. Talán még egy igen kellemetlen találkozást is elkerülhetsz.

Angyalhoroszkóp december 8-tólSzűz

Raziel arkangyal adja azt a hihetetlenül nagy energiát, amivel könnyedén le tudsz győzni bárkit vagy bármit. Netán felül tudsz emelkedni egy olyan helyzeten, amelyen egyébként sokat rágódnál, és talán magadban siránkoznál is. Ha párkapcsolatban élsz, de a partnered távol van tőled, akkor vele kapcsolatban örömhír hozója lesz.

Angyalhoroszkóp december 8-tólMérleg

Haniel arkangyal segítségére szükséged lesz. Ugyanis te lehetsz az, aki feszültséget generál, és miattad talán több ember kerül kellemetlen helyzetbe. Kérd lélekvezetődet, hogy adjon egy jelet, amiből megtudhatnád, hogy mikor hallgass, és mikor beszélj, elmenj egy találkozóra, vagy inkább mondd le.

Angyalhoroszkóp december 8-tólSkorpió

Rafael arkangyalt csak bátran hívd, hogy legyen a segítségedre, amikor egy olyan személlyel kellene kedveskedned, akit igazán csak akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Habár óriási erővel és energiával rendelkezel, ezért szinte senki sem tudja, hogy belül mit érzel, és mennyire sérülékeny vagy lelkileg, csak azt, hogy olyan kemény vagy, mint a kőszikla.

Angyalhoroszkóp december 8-tólNyilas 

Zadkiel arkangyal szárnysuhogásait hallhatod a héten, és talán ennek is köszönheted, hogy végre-valahára találkozol egy olyan baráttal, akivel szinte csak telefonon érintkeztek, de személyesen régen láttátok egymást. És ez a találkozás feltölt energiával, és boldoggá tesz.

Angyalhoroszkóp december 8-tólBak

Cassiel arkangyal a lélekvezetőd, kérd, hogy legyen veled, főleg ha a munkahelyedről vagy munkahelyi szerelmi kapcsolatról van szó. Mert olyan helyzet alakulhat ki, amelyben te lehetsz a szenvedő alany. Lélekvezetőd különböző jelek formájában megmutathatja, hogyan surranhatsz ki a legnehezebb helyzetből is.

Angyalhoroszkóp december 8-tólVízöntő

Uriel arkangyalt hívd, hogy ne derüljön ki, ha párkapcsolatban élsz, vagy együtt jársz valakivel, hogy közben más felé kacsingatsz. Kérd Urielt, hogy a kísértéseknek próbálj meg ellenállni. És azt az ajándékot, amit kapsz, azt ne csak megköszönd, ne képzeld, hogy neked ez jár, hanem viszonozd is.

Angyalhoroszkóp december 8-tólHalak

Asariel arkangyal nem árt, ha veled van, mert olyan helyzetbe kerülhetsz a héten – akaratodon kívül –, amelyből esetleg a felettesed arra következtet, hogy neked igazán nem is fontos az állásod. Kérd Asarielt, hogy ennek éppen az ellenkezője bizonyosodjon be, és a főnököd/tanárod rájöjjön arra, hogy mennyire lelkiismeretes vagy, és komolyan veszed a feladatodat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top