Ezo

Angyalhoroszkóp december 22-től

Hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólKos

Gábriel arkangyal jó, ha veled van, mert megakadályoz abban, hogy a párkapcsolatodban feszültség jöjjön létre, elsősorban a pénz, valamint a partnered nehézfejűsége, illetve gondolkodásának elfogadhatatlansága miatt. Gábriel erőt ad, és egy olyan ötletet, amivel a reménytelennek látszó helyzet is reményteli lesz.

Angyalhoroszkóp december 8-tólBika

Jofiel arkangyal segítő, oltalmazó jelenlétére azért van nagy szükséged a héten, hogy ne túlozz el semmit, hogy meg tudj bocsátani annak a személynek, akit szeretsz, és aki vétett ellened. És ami még fontosabb, hogy valakivel, akivel nem voltál fair, azzal most, amikor szükséged van rá, ne úgy viselkedj, mint egy valóságos energiavámpír.

Angyalhoroszkóp december 8-tólIkrek 

Chamuel arkangyal jelenlétét érzékelni fogod, nemcsak abból következtetsz rá, mert furcsa dolgok történhetnek veled, amelyekre nem találsz magyarázatot, hanem azért is, mert megment egy kellemetlen helyzettől, ami miatt talán lelkiekben korábban többet gyötrődtél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólRák

Muriel arkangyal jó, ha veled van, különösen azért, mert a családtagok között némi feszültség támad, különösen egy idősebb rokon vagy ismerős az, aki gondot okozhat. Hívd Murielt, ha vitás helyzet adódik, hogy ennek sértődés nélkül minél hamarabb vége legyen.

Angyalhoroszkóp december 8-tólOroszlán

Mihály arkangyalról nem feledkezel meg, és ő sem rólad. Ennek köszönhetően boldognak és kiegyensúlyozottnak érzed magad. Még boldogabb csak akkor lennél, ha beszélhetnél arról a dologról – úgy igazán, őszintén –, ami nyomja a szívedet. De nem teszed, sőt amikor valaki erre a tárgyra térne, te leszel az, aki leinted őt.

Angyalhoroszkóp december 8-tólSzűz

Raziel arkangyallal jó, ha jóban vagy, és nem húzogatod a vállad, hogy nem is tudod, van-e egyáltalán angyal. És tulajdonképpen semmit sem tudsz, mert a dolgok másként alakultak, mint ahogy te szeretnéd. Hívd Razielt, még akkor is, ha bizonytalan vagy lélekvezetődben, és még az is lehet, hogy megtapasztalhatsz egy csodát.

Angyalhoroszkóp december 8-tólMérleg

Haniel arkangyal nem hagy el, és ezt érzed is. Tulajdonképpen most döbbensz arra rá, hogy ami történt, amit negatívumként éltél meg, az nem más, mint pozitívum, és amelynek örvendezned kellene, hiszen hatalmas tehertől szabadultál meg, méghozzá nyereséggel!

Angyalhoroszkóp december 8-tólSkorpió

Rafael arkangyal jó, ha veled van, mert így biztos lehetsz abban, hogy minden, amit elterveztél, az tökéletesen sikerül. És nem kell aggódnod végre a pénz miatt, mert talán ha van utolsó perc, akkor ezt most megkapod. A partnered ha ideges, kérd Rafaelt, hogy nyugtassa meg úgy, hogy küldjön egy pozitív jelet a számára.

Angyalhoroszkóp december 8-tólNyilas 

Zadkiel arkangyal – Talán te is olyan vagy ezen a héten, mint az angyal. Annyi embernek vagy a segítségére, és olyan nagyon sokan szeretnek, annyi pozitív energiát kapsz, hogy szinte szárnyaid nőnek, és a lehetetlen dolgok fölött is győzedelmeskedsz. Ráadásul olyan meglepetésben is részed lesz, amely miatt örömödben csak ugrándoznál.

Angyalhoroszkóp december 8-tólBak

Cassiel arkangyal veled van, és ha figyelmesebb vagy, akkor észre is veszed azokat a jeleket, amelyeket küld neked. Amikor teljesen bizonytalan vagy, hogy mit tegyél, és csak tipródsz, éppen akkor jönnek ezek az angyali üzenetek, amelyek csak megerősítenek, ha választanod kell vagy döntened, mit hogyan tegyél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólVízöntő

Uriel arkangyalt hívd, hogy akadályozzon meg abban, hogy felülj mindenféle mendemondáknak, pletykáknak, és elhidd azokat a dolgokat is, amelyeknek semmiféle valóságalapjuk nincs. Mert ezzel csak a saját energiáidat veszted, másrészt minden átalakulóban van, és Uriel melletted áll, aminek következtében a vert helyzet nyertese lehetsz.

Angyalhoroszkóp december 8-tólHalak

Asariel arkangyalt nagyon jól teszed ha hívod, különösen az ünnepnapokon, amikor találkoznod kell azzal a személlyel, akivel a beszélgetés nem lesz egyszerű. Ám Asariel veled lesz, és talán olyan fordulatot is vehet ez a beszélgetés, hogy éppen ennek a személynek az elismerését vívod ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top