Ezo

Angyalhoroszkóp december 29-től

Hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólKos

Gábriel arkangyal nem árt, ha veled van, mert a munka frontján adódhatnak nehézségek, és kérd őt, akadályozzon meg abban, hogy kapkodj és hibát hibára halmozz, ennek következtében pedig a munkád veszélyeztesd.

Angyalhoroszkóp december 8-tólBika

Jofiel arkangyal a lélekvezetőd, és kérd őt, hogy változzanak az életedben a dolgok, mert ha minden úgy marad, ahogy volt, akkor ezt nem fogod bírni. Ráadásul szükséged van egy olyan személy támogatására, akivel bár hosszabb ideje ismeritek egymást, de nem voltál vele mindig tisztességes, és most kell a támogatása. Jofielt, ha kéred, segít neked ebben is.

Angyalhoroszkóp december 8-tólIkrek 

Chamuel arkangyal a lélekvezetőd, és a segítségedre lesz abban, hogy a nehéznek, már-már súlyosnak ítélt szerelmi kapcsolatodból megmentsen. Ha kéred őt, hogy segítsen lelki sebek nélkül megszakítani a viszonyt és új életet kezdeni – talán mással –, akkor a segítségedre lesz, és jól indul majd az éved.

Angyalhoroszkóp december 8-tólRák

Muriel arkangyalt csak bátran hívd, mert lesznek olyan helyzetek, amikor igazságtalanság érhet, és nem akarják teljesíteni azt – cégekről van szó –, amit vállaltak. Ha Muriel veled van, akkor kiállhatsz az igazadért, és megkapod mindazt, ami jogosan jár neked.

Angyalhoroszkóp december 8-tólOroszlán

Mihály arkangyalt az új esztendőben is hívnod kell, mert szükséged van rá, méghozzá azért, hogy a családi életedben új fejezet kezdődjön, mert ami volt, tarthatatlan. Ráadásul a munkában is nehéz helyzet alakul ki, de Mihály segít, hogy ez ne érintsen komolyan téged.

Angyalhoroszkóp december 8-tólSzűz

Raziel arkangyal veled van, tapasztalhatod mindabból, hogy te leszel a leértékelések királynője, és olyan dolgokat csíphetsz meg potom áron, hogy másokat elönt a sárga irigység. Raziel akadályoz meg abban, hogy ujjat húzz a főnököddel, és teljesítsd azt, amit akar, különben nem sok időd marad a cégnél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólMérleg

Haniel arkangyal melletted áll, ennek köszönheted, hogy jobbnál jobb ötletek pattannak ki a fejecskédből, és az is előfordulhat, hogy megtalál egy olyan lehetőség, ahol kamatoztathatod az eddig megszerzett tudásodat. Hanielnek köszönheted, hogy anyagilag nem állsz most rosszul. Csak ne lennél néha olyan fafejű.

Angyalhoroszkóp december 8-tólSkorpió

Rafael arkangyal a lélekvezetőd, kérd, hogy amikor pénzről kell tárgyalnod és összébb kell húznod a nadrágszíjat, akkor segítsen, hogy ebből ne legyen veszekedés. És ha partnerkapcsolatban élsz és a párod otthon tölti semmittevéssel az időt, Rafael adjon neked türelmet, hogy ezen ne akadj ki.

Angyalhoroszkóp december 8-tólNyilas 

Zadkiel arkangyalt muszáj lesz hívnod, hogy segítsen, mert annyi lesz a munka, hogy alig győzöd. És persze nem a te hibád, de ha kinyitod a szád, hogy valaki trehánysága miatt nem tudsz úgy teljesíteni, ahogy elvárják, abból nagy baj lesz. Kérd Zadkielt, hogy segítsen higgadtan és pletykamentesen intézni a dolgaidat.

Angyalhoroszkóp december 8-tólBak

Cassiel arkangyalnak köszönhetően nyélbe üthetsz egy már nagyon-nagyon régóta húzódó üzletet, és ez szinte csodával határos módon most végre megköttetik. Ebből aztán fizetheted azokat a dolgaidat, amelyek szinte már a körmödre égnek. De Cassielnek adj hálát a sikerért.

Angyalhoroszkóp december 8-tólVízöntő

Uriel arkangyalt hívd, ha van munkahelyed, hogy az ott történő változásoknak a nyertese legyél, vagyis ne kerülj azok közé, akiknek az átalakítások miatt új munkahelyet kell keresniük. És a partneredet – ha van – ne szekírozd, éppen elég baja van mostanában. Uriel segít féken tartani a nyelved.

Angyalhoroszkóp december 8-tólHalak

Asariel arkangyal, a lélekvezetőd nem árt, ha veled van, mert sokat izgulsz azon, hogy megfelelsz-e vajon az új elvárásoknak. Asariel ha közbelép, akkor igen lesz a válasz, ezért hívd csak, és az ő hatására az a feszültség, ami az ünnepek alatt ért, szinte semmivé válik, nem tartod már jelentősnek, fontosnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top