Ezo

Hétvégi horoszkóp december 30-tól

A szilveszteri hétvége sok párkapcsolati izgalmat tartogat számunkra. Lesz, aki pont az év utolsó napján találja meg a szerelmet, de néhányunkat a szakítás szele is megcsap, különösen akkor, ha engedünk a kísértésnek, és az év utolsó napján csaljuk meg a párunkat!

Hétvégi horoszkóp december 30-tólKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Az óévtől való búcsúzással egyben egy döcögős évtől is búcsúzol. Az újévi fogadalmaid közé pedig bekerül jó néhány párkapcsolati terv is. Sőt! Amilyen türelmetlen vagy, ezek megvalósításához azonnal hozzá is fogsz vasárnap.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy gondolod, jövőre sokkal okosabban és racionálisabban fogsz viselkedni párkapcsolati kérdésekben. Nem is az a kérdés, hogy tényleg így lesz-e, hanem az, hogy miért teszel ilyen fogadalmat. Hidd el, pont a temperamentumod az, ami a pasiknak bejön, és ezt akár már a szilveszteri buliban is megtapasztalhatod.

Hétvégi horoszkóp december 30-tólBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, a szilveszteri program kitalálásában és megszervezésében teljes egészében magadra maradtál. Természetesen a párodban fel sem merül, hogy ezt lehetett volna másként. Hidd el, nem éri meg veszekedéssel zárni az óévet és nézeteltéréssel indítani az újat!

Ha csak keresed a szerelmet: A legjobban házibulikban érzed magadat a hétvégén. Lehet, hogy a nagy ő nem most toppan be az életedbe, de az biztos, hogy flörtölni fogsz. Olyan felszabadultan bulizol ugyanis, hogy azzal minden tekintetet magadra vonzol.

Hétvégi horoszkóp december 30-tólIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Valószínűleg csak az utolsó pillanatban döntitek el, hogy hol búcsúztassátok az óévet. A párodat sokkal jobban érdekli a buli helyszíne, mint téged, hiszen a te gondolataid már a jövő éven járnak: a közös életetekkel és a gyerekekkel kapcsolatos tervekkel foglalkozol.

Ha csak keresed a szerelmet: A szilveszteri buli előtti hosszas készülődésnek meglesz az eredménye: legalább három fiú csapja neked a szelet szombat este. Akkor választasz jól közülük, ha a szívedre hallgatsz és nem az eszedre! Hidd el, nem a külső megjelenésük alapján kell megítélned őket!

Hétvégi horoszkóp december 30-tólRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Váratlan fordulatokban bővelkedő szilveszterre készülhetnek a Rák jegyében születettek. Próbáljátok meg bebiztosítani magatokat minden lehetséges helyzetre, ha pedig mégsem jön össze valami, ne egymást hibáztassátok! Hidd el, a párod megtett minden tőle telhetőt!

Ha csak keresed a szerelmet: Még az is lehet, hogy elhatározásra jutsz szilveszter éjszakáján, és úgy döntesz, jövőre nem is lesz szükséged párkapcsolatra. Szombaton különösen élvezed a szabadságot, a bulizást, és pont ez lesz az, ami miatt valaki felfigyel majd rád.

Hétvégi horoszkóp december 30-tólOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: A legjobb az lenne, ha kettesben búcsúztatnátok az óévet. Szilveszter éjszakáján mindketten szexuálisan túlfűtött hangulatban lesztek, és csak az alkalomra vártok, hogy végre kettesben maradhassatok. Ha nem akartok kínos helyzetbe kerülni, akkor zárjátok magatokra az ajtót!

Ha csak keresed a szerelmet: Lehet, hogy egyéjszakás kalanddal indul az Oroszlánok új éve? A szilveszteri buliban olyan erős kísértés vár rád, aminek szinte képtelen leszel ellenállni. Persze az is lehet, hogy az egyéjszakás kalandból életre szóló kapcsolat lesz…

Hétvégi horoszkóp december 30-tólSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Könnyen lehet veszekedés abból, hogy mi legyen a szilveszteri program. Sajnos ebben a kérdésben az idén nem ugyanúgy gondolkodtok, de a probléma megoldható. Ha már több évtizede éltek együtt, gondold végig, milyen szőnyeg alá söpört problémák vezettek ehhez a helyzethez!

Ha csak keresed a szerelmet: Ha túl sokat vársz a szilveszteri bulitól, csalódni fogsz. Ha azonban lazán állsz hozzá, és nem tervezel előre, érhet néhány kellemes meglepetés. Ne láss minden újévi jókívánság mögött udvarlási szándékot!

Hétvégi horoszkóp december 30-tólMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Érzelmileg változékony hétvégére kell felkészülnöd. A szilveszteri buliban könnyen úgy érezheted, hogy a párod nem foglalkozik veled eleget, vagy akár meg is csal. Természetesen ezek a félelmeid erősen túlzónak bizonyulnak, ne csinálj jelenetet!

Ha csak keresed a szerelmet: A testvéred meghívott valakit a buliba, akivel szerinte össze kellene jönnöd? Most érdemes a tesóra hallgatnod. S ha házasság nem is lesz ebből a viszonyból, egy kellemes kapcsolatra számíthatsz, ami tavaszig is tarthat.

Hétvégi horoszkóp december 30-tólSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: A Skorpiók szeretnék szexszel búcsúztatni az óévet. No persze lehet, hogy ezt a vágyadat eddig nem merted megfogalmazni, mert attól félsz, hogy a párod furcsán nézne rád. Valójában ő is hasonló programról álmodozik, ezért érdemes egyeztetnetek!

Ha csak keresed a szerelmet: Szerencsére nincs olyan szabály, hogy a szilveszter éjszaka kezdődő szerelmeknek nincs jövője. A Skorpiók ma könnyen ismerkednek, hiszen a  kisugárzásuknak senki sem lesz képes ellenállni. Nyugodtan válaszd ki a legszebb szemű fiút a buliban!

Hétvégi horoszkóp december 30-tólNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Sok Nyilas jár a tilosban ezen a hétvégén. Ha te is közéjük tartozol, érdemes óvatosnak lenned! Ha pedig nincs szeretőd, akkor a szilveszteri buliban kapsz majd egy ajánlatot. Egy kis flört talán még belefér, de gondolj a párodra is!

Ha csak keresed a szerelmet: A környék legnagyobb széltolója szemel ki magának a szilveszteri buliban. Nincs is ezzel semmi baj, de ne higgy el neki bármit, amit mond. Ő könnyen szépíti a valóságot a siker érdekében, arról nem is beszélve, hogy több vasat tart a tűzben…

Hétvégi horoszkóp december 30-tólBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Sokkal izgalmasabbra sikeredik a szilveszter estéd, mint tervezted! Lesz benne szerelmi vallomás, flört, szex, szerelem, gyengédség. Szerencsére mindezekben a párod lesz a partnered, akivel újra olyan erős vonzalmat éreztek majd egymás iránt, mint a kapcsolatotok elején.

Ha csak keresed a szerelmet: Szilveszterkor nosztalgikus hangulatba kerülsz, és az idei kapcsolataidon merengsz. A múltat jobb lenne elengedned, és mindenkinek megbocsátanod. Hidd el, ha ezt megteszed, nemsokára sokkal szeretetteljesebb kapcsolatban lehet részed!

Hétvégi horoszkóp december 30-tólVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Csodálatos lehetőség ez a hétvége arra, hogy kettesben legyél a pároddal. A szilveszteri bulit is akkor élveznétek a legjobban, ha szinte csak magatokban lennétek. Ezen az éjszakán mindketten beszélgetős-romantikus hangulatban lesztek, és egy kis erotika sem fog hiányozni!

Ha csak keresed a szerelmet: Nem érdemes azon agyalnod, hogy kit válassz a szilveszteri partiban. Valaki nemcsak kiszemel magának, de olyan vehemensen nyomul rád, hogy tulajdonképpen ezzel veszi el a kedvedet az ismerkedéstől. Azért egy pici esélyt talán megérdemelne.

Hétvégi horoszkóp december 30-tólHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Pontosan tudod, mit mondj a párodnak, hogy úgy alakuljon az este, ahogyan szeretnéd. Te pedig úgy szeretnéd, hogy csak a legközelebbi barátaitokkal búcsúztassátok az évet. A buliból gyorsan hazaszöktök, hogy szeretkezéssel indulhasson az új évetek.

Ha csak keresed a szerelmet: Bár eleinte nem lesz sok kedved a kötelező partizáshoz, a végén igencsak belejössz a bulizásba. Sőt, az „átok” is megtörik végre, és olyasvalakivel ismerkedsz meg, akiről elhiszed, hogy tökéletes párod lenne. Még az is lehet, hogy közös ágyban tértek nyugovóra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top