Ezo

Angyalhoroszkóp január 5-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlKos

Gábriel arkangyal jó, ha veled van ebben az időszakban, amikor feszült vagy, és nem tudsz bizonyos dolgokban dönteni, esetleg eltúlzol dolgokat, amelyek miatt egy nagyon fontos kapcsolatod szűnhet meg. Ezt most nem engedheted meg magadnak.

 

Angyalhoroszkóp november 24-tőlBika

Jofiel arkangyal a lélekvezetőd. Kérd őt, hogy segítsen megbocsátani, mert ez nagyon nehezen megy. És bármennyire fáj, valakinek akkor is meg kell mondanod az igazat, mert ha hallgatsz, akkor nemcsak ő kerülhet kellemetlen helyzetbe, hanem később te is.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlIkrek

Chamuel arkangyalt hívd, ha úgy érzed, hogy az életed nem halad előre. Ha nem rajtad múlnak bizonyos dolgok, akkor Chamuel segítségét kérd, hogy végre-valahára döntés szülessen, mert akkor legalább te is tudod, hogy merre, kivel és hogyan tovább.

 

Angyalhoroszkóp november 24-tőlRák

Muriel arkangyalt hívd, hiszen telihold is van, amikor változnak benned az érzések. És talán az egyik pillanatban még nem is tudod, mit is kellene tenned, mi lenne a helyes, hogyan viszonyulj bizonyos dolgokhoz, de Muriel utat mutat, és te újra magabiztos leszel.

 

Angyalhoroszkóp november 24-tőlOroszlán

Mihály arkangyal veled van, és te érzed ezt, hiszen ő adja azt a hihetetlen nagy energiát, amivel rendelkezel. És persze felhívja a figyelmedet egy lehetőségre, ami mellett egyébként elmennél. Azt hiszed, nincs benne fantázia, de egy váratlanul hozzád érkező információ segít rájönni, hogy ez óriási lehetőséget jelent a számodra.

 

Angyalhoroszkóp november 24-tőlSzűz

Raziel arkangyalnak köszönhetően pontosan tudsz idomulni a változásokhoz, és képes vagy olyan dolgokat is megtenni, amelyekről korábban azt gondoltad, hogy nem megy. Olyan határozott vagy, és olyan erővel rendelkezel, hogy nincs olyan, ami vagy aki le tudna győzni.

 

Angyalhoroszkóp november 24-tőlMérleg

Haniel arkangyalra szükséged van, hogy ne higgy el mindent, amit mondanak. Kérd lélekvezetődet, hogy adjon valamilyen jelet, amiből eldöntheted, hogy amit felkínálnak, arra igent mondj vagy nemet. Nem látsz tisztán és közben sürgető helyzetben is vagy; ez a kettő együtt nem a legideálisabb, mert esetleg olyanra mondasz igent, ami csalódást okoz.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlSkorpió

Rafael arkangyal egészen világossá teszi számodra, hogyan is áll a helyzet valakivel: tovább kell húznod vele a kapcsolatot, mert megéri, vagy azért, mert szereted, vagy esetleg tartozol neki; vagy eljött az a pillanat, amikor búcsút inthetsz neki, és nem pazarolsz rá több energiát.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlNyilas 

Zadkiel arkangyal veled van, ennek köszönheted, hogy az utolsó pillanatban a legtökéletesebben tudsz befejezni valamit. És Zadkiel ment meg attól, hogy aggodalmaskodj a pénz miatt, mert olyan hír jut el a fülecskédbe, amely ez ügyben teljesen megnyugtat.

 

Angyalhoroszkóp november 24-tőlBak

Cassiel arkangyal körülötted van, és vigyáz rád. Talán ő az, aki megakadályoz abban, hogy olyan dolgokat mondj ki, amiket jobb lenne elhallgatni, illetve csak mosolyogni, és semmiféle véleményt nem mondani, mert most minden kimondott szó befolyásolhatja a jövődet.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlVízöntő

Uriel arkangyalt hívnod kell, mert bár esetleg azt hiszed, nincs szükséged rá, ám ez nem így van, valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Uriel segít eligazodni, hogy valakinek a hazugsága, vagy éppen az elhallgatása miatt ne kerülj hátrányos helyzetbe, illetve ne legyenek veszteségeid.

Angyalhoroszkóp november 24-tőlHalak

Asariel arkangyal védelmét élvezheted, és talán nélkülözhetetlenné is teszed magad, ezért aztán kevesebbet kell izgulnod, hogyan alakul majd a jövőd. Csak arra ügyelj, hogy a törvényt, a szabályokat betartsd, ellenkező esetben még Asariel sem tud megmenteni a büntetéstől.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top