Ezo

Újdonságokkal és szenvedéllyel vár ránk a Sárkány éve

Ma megkezdődött a Sárkány éve, ami egészen 2013. február 9-ig tart. Azt, hogy mit tartogat a hétköznapi életünkben ez az év, a Sárkány jegyének legfontosabb tulajdonságain keresztül mutatjuk be.

Újdonságokkal, szenvedéllyel és pénzszórással vár ránk a Sárkány éveÚjító

A Sárkányok egyik legfontosabb tulajdonsága az ötletességük, és az újdonságra való fogékonyságuk. A kínai asztrológusok szerint ebben az évben sok újdonságra és meglepő innovációra számíthatunk. A szakértők azt várják, hogy a Sárkány évében újabb műszaki cikkek és közösségi médiaszolgáltatások hódítják meg a szívünket. Az egészségügyben és a szépségápolásban is új hatóanyagokat és kezeléseket dob piacra a Sárkány.

Szórakoztató

Állítólag a Sárkány jegyében születettek jelentik a legkellemesebb társaságot, és ők a legbarátságosabb emberek. Ennek megfelelően mindannyian arra számíthatunk, hogy új barátságokkal leszünk gazdagabbak a Sárkány évében, és a baráti körünkben is elcsitulnak az apró viták és nézeteltérések. Aki eddig otthon ülő volt, az most szívesebben jár majd társaságba is.

Magabiztos

A Sárkány az erő szimbóluma keleten, ennek megfelelően a Sárkány évében sokkal erősebbek és magabiztosabbak leszünk mindannyian. Most határozottabban ismerjük fel, hogy nekünk mi a jó, és könnyebben valósítjuk meg az elképzeléseinket is. Ezekhez egyébként az új barátaink között találhatunk lelkes támogatókat!

Nagyvonalú

Pénzügyeinket minden bizonnyal a Sárkány évének nagyvonalúsága befolyásolja majd. A kínai asztrológusok szerint a Sárkányok mancsából mindig kifolyik a pénz, igaz, ők a hiányzó pénzösszegeket is gyorsan előteremtik. Sőt! Néhány kínai közgazdász arra mutat rá az új évre vonatkozó pénzügyi elemzéseiben, hogy a múltban a Sárkány éveiben rendre rendeződött a világgazdasági helyzet, csökkent az arany ára és gazdasági fellendülés indult be. Tehát a közgazdászok és az asztrológusok ezúttal egyként bizakodóak Kínában: szerintük minden pénzügyi probléma megoldható lesz 2012-ben.

Szenvedélyes

A kínaiak szerint a Sárkányok a legjobb szeretők, igaz, sajnos eléggé csapodárok is. Szerelmi életünk a Sárkány évében könnyen átalakulhat.

A szinglik társra találhatnak, igaz, ehhez az kell, hogy a Sárkány tulajdonságait kifejlesszék magukban. Meg kell újítaniuk önmagukat, sokkal magabiztosabbá, nagyvonalúbbá, szórakoztatóbbá és szenvedélyesebbé kell válniuk. Igaz, ebben a Sárkány támogatja majd őket, csakúgy, mint a pozitív gondolkodásban.

A pár éves kapcsolatokba és együttélésekbe új izgalmakat hoz a Sárkány éve: a mitikus lény ugyanis képes arra, hogy újra felélessze a szerelmet, és új szenvedélyt adjon a kapcsolatoknak. A többéves házasságokat előszeretettel teszi próbára a Sárkány éve. A Sárkányok a kínai mitológiában szabad, független, megzabolázhatatlan lények. A Sárkány éve épp ezért azt vizsgálja egy-egy kapcsolatban, hogy mennyi szabadságot adunk a párunknak és önmagunknak. Ha csak kicsit, akkor bizony könnyen menekülhetünk egy szerető karjaiba. Ha azonban megbízunk egymásban, és megadjuk a szükséges szabadságot és tiszteletet, akkor a Sárkány boldoggá teszi a szerelmi életünket 2012-ben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top