Ezo

Hétvégi horoszkóp január 27-től

Ez a hétvége az érzelmekről szól majd, magány, szerelem, konfliktusok várnak ránk.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Elöntenek az érzelmek a hétvégén. A szerelem, a szeretet, a vágy minden formájával megismerkedsz, minden alakjukat megtapasztalod. Lesznek pillanatok, amikor az egész világot magadhoz ölelnéd, és azért olyan percek is, amikor a párodat osztod ki, mert valamit nem úgy csinált, ahogyan szerinted kellett volna.

Ha csak keresed a szerelmet: Ahhoz, hogy szerelemre találj a hétvégén, először önmagadra kell találnod. Ha magaddal már jóban vagy, akkor könnyedén kötsz új ismeretségeket szombaton. De ehhez az kell, hogy tisztában legyél a saját értékeiddel, és ezeket bátran mutasd is ki!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Az érzelmi barométer szerint viharok várhatóak a kapcsolatodban. Ezeket a konfliktusokat az okozza, hogy te egy álomvilágba menekülsz, míg a párod a tények zord talaján marad. Amikor pedig szembesültök azzal, hogy a másik teljesen máshogy látja a család helyzetét, igencsak felhúzzátok magatokat. Kivételesen azt mondom, hallgass a párodra!

Ha csak keresed a szerelmet: Nehezen viseled a magányt ezen a hétvégén, ezért a legjobb az lenne, ha pizsamapartit szerveznél magadnál a barátnőidnek. Érzelmileg sebezhető vagy, ezért csak olyan pasikkal menj el randizni, akiket már ismersz valamennyire, és akikkel kapcsolatban biztos vagy benne, hogy nem fognak megbántani.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Mostanában aranykalitkába próbálod zárni a párodat. Csupa olyasmit követelsz meg tőle, amit te nem adsz meg neki, és olyan kérdésekben vagy vele bizalmatlan, amikben egyáltalán nincs okod a bizalmatlankodásra. A hétvégén lazíthatnál a kalitka rácsain, és erősíthetnéd a kettőtök közötti bizalmi viszonyt.

Ha csak keresed a szerelmet:
A hétvége az önépítés ideje a szingli Ikrek számára. Vizsgáld meg, hogy mely nőies és mely férfias tulajdonságokban fejlődhetnél. És azt is térképezd fel, hogy milyen férfias tulajdonságok jönnek be neked. Ha megvan a tulajdonságtérképed, könnyebben megy majd a párkeresés is.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Hetek óta arról álmodozol, hogy kettesben töltitek ezt a hétvégét a pároddal. Vagy legalábbis majdnem kettesben, mert azért néhány barátotok és talán a gyerekek is veletek tartanak. A hétvége kifejezetten alkalmas egy kis wellnessezésre és egy rokonlátogatásra. Igazából mindegy, mit csináltok, csak mozduljatok ki otthonról!

Ha csak keresed a szerelmet: Bűvészmutatványba illő lesz a hétvégéd: a képzeletbeli kalapból nem nyulakat húzol elő, hanem pasikat, méghozzá számosat. Magad sem érted, hogy hogyan csinálod, de elég lemenned egy szórakozóhelyre, és máris mindenki veled akar megismerkedni.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz:
Különös helyzet áll elő a hétvégén: a párod úgy érzi, hogy muszáj bizonyítania, és azzal szerezhet nálad jó pontokat, ha nagyon macsó gondolkozásról tesz tanúbizonyságot. A valóságban azonban pont ezzel taszít téged. Beszélj neki arról, hogy mennyire fontosak neked az érzések, és az, hogy ő ki tudja mutatni az érzelmeit.

Ha csak keresed a szerelmet: Fura szerzetek előnyben! Az Oroszlán lányok szívét most nem a klasszikus „mama kedvence” típusú fiúk dobogtatják meg. Sőt! Akit most megismersz, azt bizony nem feltétlenül fogadják majd örömmel a családban. Viszont nem ez számít, hanem az, hogy ő szeressen téged, és te is szeresd őt!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Szeretnéd éreztetni a pároddal, hogy ő mennyire fontos neked, és mennyire tiszteled benne, hogy jó szülő (lenne). Ő ugyanerről akar veled beszélni. S ha már mindketten ilyen gondolatokat forgattok a fejetekben, akkor gyorsan át is számoljátok, mikor lenne a legjobb, ha jönne a (következő) gyerek. Ha pedig ezen túl vagytok, bele is vágtok a dolog gyakorlati részébe.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy gondolod, itt az ideje, hogy megtaláld végre azt a társat, akivel családot alapíthatsz majd. Épp ezért el is határozod, hogy még az idén összejössz vele. Sőt! Már a közös nyaralás is jó lenne, tehát tavaszig cselekedned kell. Kérlek, ne írj terveket erről, hanem hagyd, hogy az univerzum ritmusában történjenek a dolgok!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Misztikus lesz a hétvégéd párkapcsolati szempontból. Bármennyire is próbálsz hatni a párodra erővel, minden harcod kudarcba fullad. Ellenben ha nem nyíltan veszed fel a „harcot”, hanem a spiritualitás eszközeivel, azonnal sikereket érhetsz el! Vigyázat, nem szerelmi mágiára gondolok, hanem megerősítésekre, mantrákra, imákra, de a szerelem angyalai is a nagy segítségedre lehetnek.

Ha csak keresed a szerelmet: Kérj segítséget az angyalaidtól az ismerkedéshez. Ha a hétvégén lefekvés után felteszed az őrangyalodnak a kérdést: hogyan ismerkedhetnék meg a nagy Ő-vel, álmodban megkaphatod a választ. Most egyébként is nyitottabb vagy a spiritualitásra, érdemes hát az életed minden területén alkalmazni a spirituális módszereket!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Kétes ügyek tisztázódnak a hétvégén, és eloszlanak a sötét fellegek a fejed fölül. Ez nemcsak a párkapcsolatodban lesz igaz, de ott kifejezetten élvezheted ennek az áldásos hatását, hiszen a hétvégén mindketten felszabadultabbá váltok, és erotikusan olyan túlfűtöttek lesztek, mint két kamasz. A gyerekek előtt ne beszéljetek virágnyelven sem a szexről!

Ha csak keresed a szerelmet: Emberedre akadhatsz a napokban! Titokzatos, hallgatag, de okos, nagy kanállal eszi az életet, és azt ígéri, társa lehetsz ebben a csodálatos nagyvilági életformában. Mielőtt igent mondasz, ellenőrizd le kétszer is a szavait, mert könnyen lehet, hogy egy ügyes szélhámos vetette ki rád a hálóját.

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Kicsit féltékenyebb vagy a szokásosnál ezen a hétvégén. Lehet, hogy te nem veszed észre, de a párodnak nagyon is szemet szúr majd, hogy jobban próbálod ellenőrizni az időbeosztását, és utólag keresztkérdéseket teszel fel a hetéről. Vajon mi lenne, ha ő is megpróbálna elszámoltatni az elmúlt hét minden egyes percéről? Hidd el, a féltékenység nem vezet sehová, és csak elrontja a hétvégéteket!

Ha csak keresed a szerelmet: Most a gondolataid határozzák meg, hogy hogyan alakul a szerelmi életed. Nézz magadba, és vizsgáld meg, mit gondolsz, egy új kapcsolatról? Ha az az első gondolatod, hogy úgyis mindenki becsapja a másikat, akkor bizony még van mit tanulnod a következő szerelmedig. Ha azonban tudod, hogy megérdemled a jót, irány az ismerkedés!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: A szerelem formáinak sokféleségét tanulmányozhatod a hétvégén. Szinte minden átmenet nélkül estek egyik végletből a másikba a pároddal. Lesztek „nászutasok”, a „gyereknevelésen hajba kapó szülők”, „egymást idegesítő válás előtt állók”. Persze mindezt anélkül is, hogy friss házasok vagy épp válóperen gondolkodók lennétek.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen belemehetsz úgy egy kapcsolatba, hogy nincsenek is valódi érzéseid az illető irányába. Talán ez első hallásra jó ötletnek tűnhet, és érezheted úgy, sokan élnek érzelemmentes kapcsolatban, de hidd el, nem leszel arra képes, hogy sokáig megtűrj magad mellett valakit, pusztán azért, mert nem akarsz egyedül lenni!

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Kicsit kimerült vagy, és a párodtól várod, hogy feldobjon, feltöltsön a hétvégén. Állítólag a szex remekül regenerálja a lelki sebeket, és a szeretkezés utáni vagy előtti beszélgetés is jót tesz a kapcsolatotoknak. Lehet, hogy volt már izgalmasabb hétvégétek, de most úgyis csak egymás társaságára vágytok!

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, hogy muszáj a kezedbe venned az irányítást, és felhívod azt a srácot, aki napok, hetek óta nem hív. Valójában persze ez nem jó ötlet, de erről most igen nehéz lenne meggyőzni téged, és persze azt is megértem, hogy nem szívesen ülsz tétlenül a telefon mellett. Mi lenne, ha inkább megismerkednél valaki mással?

Hétvégi horoszkóp december 2-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelmes és erotikus napok várnak rátok. Lehet, hogy a párodat a hétvége elején még a munkahelyi és pénzügyi gondok tartják izgalomba, de szombat estére ez megváltozik. Érdemes lenne kitalálnotok némi erotikus újítást az életetekbe. Mit szólnátok például a pajzán SMS-ek küldözgetéséhez?

Ha csak keresed a szerelmet: Eljött az ismerkedés ideje! Igaz, a feladatod nem egyszerű, ugyanis félre kell tenned a szép és vonzó emberekkel szemben táplált előítéleteidet. Aki szép, az nem feltétlenül felszínes. Aki vonzó, az nem feltétlenül csélcsap. Hogy ezt könnyebben megértsd, most már el kéne fogadnod, hogy te is szép vagy és vonzó – attól függetlenül, hogy hogyan néznek ki a modellek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top