Ezo

Angyalhoroszkóp február 2-től

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólKos

Gábriel arkangyalra most van igazán nagy szükséged, mert a segítségét kell kérned, hogy egy rossz szokásodtól, ami rengeteg pénzedbe is kerül, megszabadulj. Ráadásul ha a partnered minderről tudomást szerez, akkor leszel csak igazán nagy bajban. Gábriel, a lélekvezetőd segíteni fog, hogy meg tudd oldani a helyzetet.

Angyalhoroszkóp december 8-tólBika

Jofiel arkangyalt hívhatod, hogy azon a csalódáson, amit elszenvedtél, hamar túltedd magad. És kérd, hogy akadályozzon meg abban, hogy egy barátról eláruld azokat a titkokat, amiket tőle tudtál meg, mert nem úgy alakult a helyzet, ahogy azt elképzelted, ahogy azt ő mondta neked. Hiszen erre igazán ő sem számított.

Angyalhoroszkóp december 8-tólIkrek 

Chamuel arkangyalra szükséged van, hogy a titkos viszony, amelyet folytatsz, ne derüljön ki. De az is lehet, hogy a titkos viszony lehetősége csak felmerül, és ez a pillanatnyi örömökön túl semmi mást nem hoz. Utána előfordulhat, hogy nemcsak te, hanem akivel együtt jársz, ő is szenvedni fog.

Angyalhoroszkóp december 8-tólRák

Muriel arkangyalt hívd segítségül, hogy a családodban minden rendben menjen, különösen ha beteg személy van közöttük. Kérd, hogy ne legyen nagyobb a baj, és a beteg a gyógyulás útjára lépjen. És nem árt, ha azt is megkérded, hogy amibe éppen bele akarsz vágni, nem átverés-e? Ehhez útmutatásra lesz szükséged, vagy olyan jelekre, amik ezt egyértelművé teszik.

Angyalhoroszkóp december 8-tólOroszlán

Mihály arkangyalt nem árt, ha hívod, mégpedig elsősorban a pénzügyek miatt, ugyanis ha tartozásaid vannak, és ezt valamilyen módon rendezted, akkor felmerülhetnek olyan újabb kiadások, amelyekről eddig nem volt szó, és ezt igazságtalanságnak tartod. Ha szerelmes vagy, akkor dilemmába kerülhetsz, és szükséged lenne Mihály útmutatására, hogy mit tegyél.

Angyalhoroszkóp december 8-tólSzűz

Raziel arkangyalnak jó, ha érzed a jelenlétét, mert egyrészt erőt ad, másrészt akkor is láthatatlanul is a segítségedre siet, amikor nem is kérted rá. Ha a partnered vagy ismerőseid olyan dolgokat képzelnek rólad, amelyeknek semmi közük a valósághoz, és ezt még terjesztik is rólad, kérd Razielt, hogy akadályozza meg őket ebben.

Angyalhoroszkóp december 8-tólMérleg

Haniel arkangyal ott repdes a szárnyaival körülötted – még ha nem hallod a suhogást, akkor is –, és megóv téged a szomorúságtól, a rosszkedvtől. Kérd őt, hogy vezessen arra az útra, amelyen gyakorolhatod mindazt, amivel rendelkezel, és tartson távol a rosszindulatú, irigy megjegyzésektől és gonosz gondolatoktól.

Angyalhoroszkóp december 8-tólSkorpió

Rafael arkangyalban muszáj hinned ezen a héten, és kérned is kell a segítségét, hiszen valahogy olyan stílust vettél fel, amivel elriasztod a barátaidat. És mindent elhiszel az ellenségeidnek, akik barát képében tetszelegnek és olyan útra visznek, ami miatt – talán ne használjunk olyan szavakat, hogy a bukásodat okozzák – igen kínos helyzetbe kerülsz. És a hátad mögött már megindult a suskus.

Angyalhoroszkóp december 8-tólNyilas 

Zadkiel arkangyal a lélekvezetőd ezen a héten, pedig megfordulhat a fejedben, hogy talán nem is ő az. Pedig ezt jobb lenne, ha kivernéd a kis kobakodból, mert a munkahelyeden bizony jól jönne a segítsége, hiszen olyan feszült helyzet jön létre, amikor talán még az állásod is veszélybe kerül. Zadkiel kihúzhat a pácból, ha kéred.

Angyalhoroszkóp december 8-tólBak

Cassiel arkangyalt nem árt, ha hívod, különösen akkor, ha vizsgázol vagy utazol, mert előre nem látható körülmények adódnak, és természetesen nehezítő tényezőnek számítanak. Ráadásul a szerelem terén is mintha megrekedtek volna a dolgok, feszültség van közöttetek, ami úgy oldható, ha figyelsz Cassiel sugallataira, vagyis a megérzéseidre.

Angyalhoroszkóp december 8-tólVízöntő

Uriel arkangyalt hívd akkor, ha csak biztatnak, hogy lesz állásod, hogy találsz megfelelő munkahelyet, hogy nem történik semmi olyan, amely az önbizalmad rombolná. Mert tudod, hogy most nem olyan könnyű a helyzet, és azt, amit kinéztél vagy amit ígértek, nem olyan egyszerű megszerezni. De Uriel segíthet.

Angyalhoroszkóp december 8-tólHalak

Asariel arkangyalt hívni fogod, hiszen a párkapcsolatodban olyan feszültség lép fel, hogy szinte vágni lehetne. Ha egyáltalán nincs kapcsolatod, akkor talán éppen azért, hogy jöjjön végre valaki, aki észreveszi, hogy mennyi mindent tudnál adni, és milyen szeretetreméltó vagy. Csak az anyagi ügyeid ne lennének olyan nagyon kuszák!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top