Ezo

Hétvégi horoszkóp február 3-tól

A hétvége felkavarja az érzelmeinket. A szinglik számára bebizonyosodhat, hogy van szerelem első látásra, a párkapcsolatban élők pedig megtudhatják, hogy jól választottak-e társat maguknak.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Sok Kos érez majd a hétvégén erős kísértést arra, hogy egy kicsit kalandozzon a „tilosban”. Úgy érzed, újdonságra van szükséged a szerelemben, de jól tennéd, ha ezt az újdonságot nem a kapcsolatodon kívül keresnéd meg. Jobb lenne a meglévő szerelmedet megújítanod, máskülönben könnyen bukhatsz le, mint megcsaló.

Ha csak keresed a szerelmet: Egyszerre többen is csapják a szelet a szingli Kosoknak a hétvégén. Olyan tűz ragyog a szemedben, ami miatt szinte képtelen lesz úgy beszélgetni az ellenkező nem képviselőivel, hogy azok ne kezdjenek el flörtölni veled.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Egy nyomasztó veszekedés végére kerülhet végleg pont a hétvégén. Most megbizonyosodhatsz arról, hogy mekkora a kapcsolatotok összetartó ereje, és arról is, hogy senki sem képes közétek állni, ha igazán szeretitek egymást a pároddal.

Ha csak keresed a szerelmet: Könnyen állhat be változás a szerelmi életedben a következő napokban. Egy titkos kapcsolatodból lehet legális együtt járás, és ha eddig a harmadik szerepében voltál, akkor most könnyen előreléphetsz egy hellyel a képzeletbeli szerelmi ranglétrán. Kérdés, hogy megelégszel-e ezzel a hellyel, vagy egy ennél is jobbra vágysz?

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: A férfi és a női energiák egyensúlyba kerülnek a viszonyotokban a hétvégén. Te pontosan annyira leszel nőies, amennyire a párod férfias, és ez fordítva is igaz. Ha változtatnál valamennyit az ő macsóságán, azt a te nőiességed hangsúlyozásával érheted el a következő napokban.

Ha csak keresed a szerelmet: Szeretnéd, ha lenne valaki, aki a hétvége extra hideg éjszakáin hozzád bújik, és átmelegíti a testedet, lelkedet. Eljátszol a gondolattal, hogy valamelyik ismerősödet kinevezed szexbarátnak, persze titkon abban reménykedsz, hogy a végén mégiscsak egymásba szerettek.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: Remek időszakotok kezdődik a hétvégén. Talán arról is értesültök, hogy nemsokára bővül a család. Ezen a hétvégén a gyermekáldás, az eljegyzés, a házasság, az unoka születése és minden más örömteli családi esemény is napirendre kerülhet nálatok.

Ha csak keresed a szerelmet: Sokkal tisztábban fogsz látni a hétvégén egy fontos magánéleti kérdésben. Mintha egyik pillanatról a másikra valaki elmagyarázná neked, hogy a múltban mit kellett volna máshogyan csinálnod. Ne hibáztasd magad a mulasztásaidért, egyszerűen csak változtass a magatartásodon!

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Úgy érzed, az érzelmeitek túl visszafogottak a hétvégén. Sokkal több lángolást várnál el önmagadtól és a párodtól is, de mintha valaki egy nagy vödör vízzel leöntötte volna a bennetek élő tüzet. Erre a problémára nem lesz jó megoldás az eddig bevált ötletek tárháza, inkább vess be valami nagyon szokatlant és nagyon-nagyon merészet!

Ha csak keresed a szerelmet: A bőség zavarával ismerkednek az Oroszlán lányok a hétvégén. Na persze az az igazság, hogy a szőke herceg nincs a lehetőségek között, de rengetegen szeretnék meghódítani a szívedet. Igaz, te valószínűleg inkább egy nagy beszélgetésre vágysz, és emiatt a szellemi képességeket most többre értékeled, mint a jó megjelenést!

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Szinte magadat is megleped azzal, hogy mennyire sikerül ráhangolódnod a párod érzelmeire a hétvégén. Szinte nyitott könyvként olvasol benne, és a gondolatait is kitalálod. Ő eközben kicsit érzékenyebb a szokásosnál, ezt vedd figyelembe, és lepd meg egy ágyba vitt reggelivel!

Ha csak keresed a szerelmet: Az ismerkedési nehézségeidet egy kis időre felfüggesztik a csillagok. Használd ki az alkalmat, és hagyd, hogy új emberek kerüljenek a közeledbe, és új impulzusok érjenek. Lehet, hogy a Nagy Ő-t még nem találod meg a hétvégén, de könnyen megismerhetsz valakit, aki majd bemutat neki.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: Kedved lenne erőszakkal rávenni a párodat valamire, de hidd el, a hiszti és a kiabálás sem segít ebben a helyzetben. Az érzelmi zsarolás helyett inkább hallgasd meg az ő álláspontját. Ha elmondhatja a véleményét, máris sokkal együttműködőbb lesz. Ha pedig úgy csűröd-csavarod a beszélgetést, hogy azt higgye, a te véleményed valójában az ő véleménye, csodákat érhetsz el.

Ha csak keresed a szerelmet: Úgy érzed, sehol sincs egyetlenegy alkalmas személy sem arra, hogy beleszeress. Mintha minden pasiból hiányozna az a bizonyos plusz szikra. Ahelyett, hogy erre koncentrálsz, inkább lazíts, a hétvégén a legváratlanabb helyen ismerkedhetsz meg valakivel, aki lelkileg tökéletes társad lehet, de elsőre szinte elmész mellette.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Hihetetlen mennyiségű érzelmet folyattok át a kapcsolatotokon ezen a hétvégén. Az érzelemcunami könnyen elsodorhat benneteket, és egyik holtpontból a másikba juttathat: az egyik pillanatban szinte hozzá szólni sem lesz kedved, a másikban pedig ismét szilárdan tudod majd, hogy ő a tökéletes társad és a legnagyobb szerelmed.

Ha csak keresed a szerelmet: Egyik pillanatról a másikra beléphet az életedbe a Nagy Ő, és mindent azonnal fel is forgat. Vigyázat, olyan szédült csajjá változtathat, mint amilyen kamaszkorodban voltál utoljára.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: A hétvége feladata, hogy tanuld meg kimondani az érzelmeidet, szabadon, mindenféle félelem, kötöttség vagy elvárás nélkül.  Ehhez helyzeteket is kapsz majd a csillagoktól, csupa olyan szituációt, amikor szívesen kimondanád, amit érzel, de úgy gondolod, hogy az nem lenne illendő. Bátran lépd át a saját határaidat!

Ha csak keresed a szerelmet:
Legyél bátor, bátrabb, mint szoktál. Lehet, hogy a hétvégén neked kell a kezedbe venned a kezdeményezést – minden elved ellenére –, és neked kell megszólítanod valakit. Egy kis rámenősség még belefér, érdemes próbálkoznod!

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Olyan régi érzelmeidet éled át újra a hétvégén, amiket a kapcsolatotok elején éreztél utoljára. A leginkább azt élvezed, amikor látod, hogy a te érzelmeid mellett a párodéi is nosztalgikusok. Most biztonságot és melegséget ad nektek a közös múlt felidézése.

Ha csak keresed a szerelmet: Egy régi szerelmed kerülhet elő a múltból. Valaki olyan, aki annak idején nagyon megbántott, de mára már elfelejtetted, hogy mi volt a baj vele. Talán lenne kedved újrakezdeni vele, de tudnod kell, hogy ő érzelmileg nem lett érettebb azóta, így könnyen ugyanoda juthattok, mint legutóbb.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Mintha kicsit eltávolodnátok érzelmileg a pároddal egymástól. Te most szenvedélyesebb vagy a szokásosnál, ő viszont romantikusabb, mint máskor. Te lerohannád őt, míg ő inkább fontolva haladna. Próbáljatok meg szombaton összehangolódni, így vasárnapra már tökéletes lehet az összhang.

Ha csak keresed a szerelmet: Nehezen viseled, ha körülötted mindenki boldog és csak te vagy az egyetlen, aki magányosnak érzed magadat. A hétvégén olyasvalaki közeledhet hozzád, akit eddig nem vettél észre, pedig már régóta körülötted legyeskedik.

Hétvégi horoszkóp november 11-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: Új időszámítás kezdődik a Halak életében ezen a hétvégén. Most sokkal jobban tudod, hogy mire van szükséged, és ezt a kapcsolatodban is jobban érzed majd. A párod sokkal több figyelemmel fordul feléd, és sokkal több gyengédséggel vesz körül ezen a hétvégén, neked pedig nincs más dolgod, mint élvezni ezt.

Ha csak keresed a szerelmet: Varázslatos hétvégére számíthatsz, a szó szoros értelmében. A csillagok most kiveszik a kezedből az irányítást, pusztán azért, hogy megmutassák, ők mennyivel frappánsabban intézik az ügyeidet, mint te magad. Lehet, hogy a Nagy Ő nem most érezik, de már nem kell sokáig várnod egy nagy szerelemre!


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top