Ezo

Angyalhoroszkóp február 23-tól

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp október 6-tólKos

Gábriel arkangyal, a lélekvezetőd melletted lesz ezekben a zűrös napokban. Kérd a segítségét, különösen akkor, ha egy olyan személlyel kell találkoznod, akihez kevés kedvet érzel, de muszáj megtenned, különben előfordulhat, hogy saját magadat járatod le.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBika 

Jofiel arkangyal megkönnyíti a helyzetedet, mégpedig egy olyan témában, amiről már korábban szerettél volna sokkal többet tudni, de akitől az információt megszerezhetted volna, húzta-halogatta a dolgot. Viszont talán éppen Jofiel intézi úgy, hogy neki lesz szüksége rád, és végre megtudod, amire kíváncsi voltál.

Angyalhoroszkóp október 6-tólIkrek

Chamuel arkangyal nem árt ha ezen a héten is mögötted van, mert megakadályoz abban, hogy őrültségeket csinálj, esetleg megszegj szabályokat. Ha a munkahelyeden, netán a munkád során megismersz valakit, bármennyire is imádod a kalandokat, ebbe a kapcsolatba most kivételesen ne ugorj bele, hanem gondolkodj. Chamuel a segítségedre lesz.

Angyalhoroszkóp október 6-tólRák

Muriel arkangyal veled van a héten, ezt érzed is, mert megtanít olyan dolgokra, amelyeket korábban nem tudtál. Láthatatlanul terelget, hogy miként bánj bizonyos emberekkel. Tulajdonképpen felerősödnek a megérzéseid, és ez az oka annak, hogy biztosra mehetsz az emberi kapcsolatodban, már ami a szót értést illeti, valamint azt, hogy valaki, aki annyira hiányzik, éppen akkor küld magáról jelet, amikor gondolsz rá.

Angyalhoroszkóp február 9-tőlOroszlán 

Mihály arkangyal a lélekvezetőd, bár nem hiszel semmiben, csak saját magadban, mert hát ki tudná a legjobban a dolgokat, ha nem te. De azért nem árt, ha a héten Mihály segítségét kéred, mert előfordulhat, hogy úgy viselkedsz emberekkel – talán a családon belül –, ahogyan ők ezt igazán nem érdemlik meg. És Mihály megakadályoz abban, hogy a stílusod finomabb legyen.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSzűz 

Raziel arkangyal kérd, hogy legyen veled, mert előfordulhat, hogy a benned kialakuló feszültségtől szinte szét tudnál robbanni. Ráadásul a bizalmad is meginog valakiben vagy valamiben, és ez az a pillanat, amikor lélekvezetőd útmutatására van szükséged, hogy jól gondolkodsz-e, vagy a megérzéseid megcsalnak. Ez fontos, mert sok múlik most a bizalom erősítésén vagy megvonásán.

Angyalhoroszkóp október 6-tólMérleg 

Haniel arkangyal kivel is lehetne, mint veled. Hiszen vannak az életben olyan dolgok, amelyek le tudnak teríteni. Különösen ha a füledbe jut, hogy egy régi kedvesed olyan dolgokat művel, amelyekkel még mindig fájdalmat tud okozni neked, pedig azt hitted, hogy már túl vagy rajta. A munkában Haniel veled van, így ha hibázol, akkor gyorsan észreveszed és korrigálsz.

Angyalhoroszkóp október 6-tólSkorpió 

Rafael arkangyal nem árt, ha a közeledben van, mer egyrészt fáradt vagy, és most muszáj lenne a topon lenned, hiszen olyan zűrzavaros helyzet alakulhat ki a suliban vagy a munkahelyeden, amelyet neked kell megoldani. És ezt csak úgy tudod, ha friss vagy és erőd teljében vagy. Kérd Rafaelt, hogy legalább a párkapcsolatodban minden jól menjen.

Angyalhoroszkóp október 6-tólNyilas 

Zadkiel arkangyalban van minden reményed, hogy segít. Kérd őt, küldjön valamiféle jelet arról, akit nem is csak szeretsz, hanem egyenesen imádsz, hogy vajon milyen érzéseket táplál irántad. És adjon annyi erőt, hogy legyen kedved egy olyan munkát jól elvégezni, amihez semmi kedvet nem érzel.

Angyalhoroszkóp október 6-tólBak

Cassiel arkangyal jó ha veled van, mert határidős teendőiddel tulajdonképpen már az utolsó percben jársz, de még mindig nem állsz sehogy. Kérd, hogy adjon ihletet, hogy el tudd végezni, amivel megbíztak, különben akár elveszíthetsz egy biztos pénzkereseti forrást. A szerelemben összejöhetsz valakivel. A lélekvezetőd ott lesz és megmutatja, hogy merj-e hinni neki, vagy inkább kételkedj a szavaiban.

Angyalhoroszkóp október 6-tólVízöntő

Uriel arkangyal jelenlétét akkor veszed észre, illetve eszmélsz rá, hogy talán az ő közbenjárásának köszönheted, amikor anyagilag szerencsésen alakulnak az ügyeid, és talán még olyan ajándékban is részed lesz, amelyre nem számítottál. Ráadásul kedvesednek sokat segíthetsz, aki hálás ezért neked.

Angyalhoroszkóp október 6-tólHalak

Asariel arkangyalt talán azért hívod, hogy a családban végre minden rendben legyen. Itt az ideje annak, hogy végre-valahára túllépjetek olyan ügyeken, amelyeket talán te követtél el, és hogy idáig jutottál, az a partnerednek nagyban köszönhető. Asarielt kérd, hogy a munkád körül ne legyen semmiféle zűrzavar, ami kérdésessé tenné az ottani jövődet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top