Ezo

Hétvégi horoszkóp február 24-től

A párkapcsolatok megszelídülnek a hétvégén. Szinte mindenki szeretetre vágyik majd, és romantikus hangulatba kerül. A legtöbben pedig szenvedélyes, szexis szombat éjszakára készülhetünk!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlKOS

Ha párkapcsolatban élsz: Ha bármit kérhetnél, mi lenne az? Nem ígérem, hogy minden szerelmes kívánságod teljesül a hétvégén, és nem is kell megígérnem, hiszen megteszi helyettem a párod. Bizony, ő most szerelmes hangulatban van, és ha kéred, a csillagokat is lehozza az égből. Vagy legalábbis megpróbálja.

Ha csak keresed a szerelmet: Szerelmes ölelések és tavaszi flörtök jellemzik a szingli Kosok hétvégéjét. Nem, a „tavaszi” nem elírás, már a zsigereidben érzed a kikeletet, és mindent megteszel azért, hogy a valódi tavaszt egy bimbózó párkapcsolattal köszönthesd.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBIKA

Ha párkapcsolatban élsz: Családi programokon és szerelmes hangulatban töltöd a hétvégédet. Pontosabban nappal példás családanya és a szüleid szeme fénye vagy, az éjszakáid azonban olyanok lesznek, mintha Kovi rendezte volna őket. Kell ennél több? Ha igen, próbáld meg átmenteni a hétvége pozitív hangulatát a hétköznapokra!

Ha csak keresed a szerelmet: Nem szereted, amikor a rokonságod kerítőnőt játszik, most mégis érdemes lenne elmenned egy randira, amelyet ők szerveznek neked. Rávehetnéd az unokatesóidat vagy a bátyádat, hogy vigyenek el bulizni, mert a haverjaik közül kerülhet ki a következő szerelmed, akit ezen a hétvégén meg is ismerhetsz.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlIKREK

Ha párkapcsolatban élsz: Miközben te teljesen álmodozó hangulatban vagy, és a hétvégét szeretnéd romantikázással tölteni, a párod elővesz egy számokkal teli papírlapot, és adatszerűen ismerteti a családi tervek megvalósulási esélyeit. Nem túl romantikus kilátás, ugye? Vedd el tőle a sajtcetlit, és vidd el egy romantikus vacsorára, utána pedig irány az ágy!

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégén te is romantikus hangulatba kerülsz, de néhány rosszul sikerült beszélgetés ki is ábrándít a párkeresésből. Úgy érzed, hogy ezt a dolgot most nem szabad erőltetni, és teljesen igazad van: spontán fog megérkezni az életedbe a szerelem, méghozzá akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlRÁK

Ha párkapcsolatban élsz: A legérzékenyebb erogén zónád a lelked lesz a hétvégén. Ha a párod szeretné feledtetni veled a hétköznapok nehézségeit és feszültségeit, elég lesz néhány romantikus gesztus, és persze az, ha beszél az érzelmeiről. Ha így tesz, garantált, hogy szenvedélyes szombat éjszaka vár rátok, és vasárnap reggel sem feledkeztek el a huncutkodásról.

Ha csak keresed a szerelmet: Villámcsapásként léphet az életedbe a szerelem. Olyan hirtelen történik minden, hogy követni is alig tudod, de sajnos ez csupán egy szerelmi forgószél: gyorsan jön, mindent felborít körülötted, de ugyanolyan gyorsan tovább is áll.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlOROSZLÁN

Ha párkapcsolatban élsz: Szerencsésnek érzed magad a párválasztásod miatt a hétvégén. Most nemcsak az derül ki, hogy tökéletesen egymásra vagytok hangolódva, de az is, hogy remekül tudtok együtt nevetni. Ha kicsit laposnak érzitek a kapcsolatotokat, érdemes a hétvégén meglátogatnotok egy szexshopot, és venni ott néhány játékszert.

Ha csak keresed a szerelmet: A szerelem és az ismerkedés széles palettáját nyújtja neked ez a hétvége. A csillagok szerint most érdemes kimozdulnod otthonról, de az mindegy, hogy könyvtárba, diszkóba vagy edzőterembe mész: a fiúk mindenütt felfigyelnek rád. Az pedig csak rajtad múlik, hogy mi lesz ezekből a találkozásokból.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSZŰZ

Ha párkapcsolatban élsz: Újdonságokat szeretnél kipróbálni a pároddal. Olyan programokra vágysz, amilyeneket még nem csináltatok, de mindig is vágytatok rájuk. Ez a hétvége alkalmas lesz a kísérletezésre, de azért ütemezzétek be vasárnap délutánra a megszokott programjaitokat is! Hiszen a vasárnap délután inkább nyűgös lesz, mint szerelmes.

Ha csak keresed a szerelmet: Csak óvatosan az ismerkedéssel! Most szinte bárkit szívesen hazavinnél. No, nem úgy, mint egy rosszlány, hanem úgy, mint egy jó kislány a kóbor állatokat. Sajnos minden nehéz sorsú fiút megsajnálsz, és elhiszed a szép szavaikat, ők pedig meg is próbálják kihasználni a naivitásodat!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlMÉRLEG

Ha párkapcsolatban élsz: A párod a gondjaiba temetkezik, te pedig megpróbálod kirángatni őt ebből. Szerencsére pontosan tudod, hogy mi az, ami megoldás lenne a búskomorságára. Nemcsak a kedvenc ételét főzheted meg neki, és nemcsak a kedvenc délutáni elfoglaltságában működhetsz közre, de szombat este egy szexis fehérneműben előadott erotikus „műsorral” is kedveskedhetsz neki.

Ha csak keresed a szerelmet: Emberi érintésre és nagy nevetésekre vágysz a hétvégén. Most egy barátod könnyen közelebb kerülhet hozzád, és még az is elképzelhető, hogy megtudjátok, milyen is egy klasszikus házibarát. Mielőtt romantikus gondolataid támadnának, tudnod kell, hogy ő csak „azt” akarja tőled, és nem tervez házasságot veled!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlSKORPIÓ

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelmes hangulatban lesztek mindketten a hétvégén. Igaz, a párodban van némi feszültség, főleg az anyagiak miatt. Ezt könnyedén elfeledtetheted, ha megosztod vele az erotikus vágyaidat. Ezek a napok alkalmasak arra, hogy beszéljetek a szexről, és arra is, hogy megoldjátok a szexuális problémáitokat, különösen akkor, ha az eltérő libidótok okozza ezeket.

Ha csak keresed a szerelmet: A hétvégén te leszel a bulik vezéregyénisége, de bárhová is mész, azonnal kitűnsz a tömegből a cserfességeddel. Bizony, most a dumáddal veszed le a pasikat a lábukról, főleg azzal, ha kerek-perec megmondod nekik, semmit sem akarsz tőlük. A srácok nem viselik el a kudarcot, és mindenképp el akarják csavarni a fejedet.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlNYILAS

Ha párkapcsolatban élsz: Szerelem, szex, szenvedély… a hétvége szerelmi főnyereményét egyértelműen a Nyilasok viszik el. Az utóbbi idők legszenvedélyesebb napjai várnak rád, főleg akkor, ha már régóta házasságban éltek. Most még az is elképzelhető, hogy egy titokzatos idegen kezdjen el udvarolni neked, és ő mozgassa meg az érzelmi életedet!

Ha csak keresed a szerelmet: Egyéjszakás kalandtól a házasságig mindenre kapsz ajánlatot a hétvégén. Persze ezek közül néhányra igent is mondasz, így azt elég nehéz megmondani, hogy a jövő hétvégi szerelmi horoszkópban az „egyedülálló” vagy a „párkapcsolatban” részt kell-e majd elolvasnod. Még az is lehet, hogy te sem tudod majd eldönteni, mi is a pontos státuszod.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlBAK

Ha párkapcsolatban élsz: Szereted a biztonságot és az állandóságot, most mégis egy kis kalandra vágysz. Szeretnéd, ha a pároddal egy romantikus és szexis estét tölthetnél együtt. Lehet, hogy ezt neked kell megszervezned, de vigyázz, ha nem szólsz róla időben a párodnak, könnyen találhatod magadat francia vígjátékba illő helyzetben!

Ha csak keresed a szerelmet: Most háttérbe szorul a külső, és szinte csak a belső értékekre koncentrálsz az ismerkedésnél. Ez nem is lenne baj, de azért érdemes a külsőre is vetned néhány tüzetesebb pillantást. Vizsgáld meg a jelölted öltözékét, és vedd észre azt a diszkrét tetoválást vagy piercinget, ami majdnem elkerülte a figyelmedet!

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlVÍZÖNTŐ

Ha párkapcsolatban élsz: Mozduljatok ki otthonról a hétvégén! Egy kirándulás vagy wellnesshétvége jót tenne a lelketeknek és a kapcsolatotoknak is. Ha már vannak gyerekeitek, ők is menjenek veletek, de éjszaka ne maradjanak a szülői ágyban, és vasárnap reggel is inkább kettesben legyetek!

Ha csak keresed a szerelmet: Kész, eldöntötted: nem hiányzik az életedből egy társ. Mindenki elmehet melegebb éghajlatra – legalábbis a szingli Vízöntők szerint. Kissé tüskés vagy a hétvégén, így hozzád hasonló morcos alakokat vonzol magadhoz, vagy ami még rosszabb: egy exed tér vissza a múltból.

Hétvégi horoszkóp február 24-tőlHALAK

Ha párkapcsolatban élsz: A legjobb lenne kizárnotok a külvilágot és csak egymással (valamint a családdal) törődnötök a hétvégén. Most akár három szenvedélyes éjszakátok is lehet (péntek, szombat, vasárnap), de ezért tennetek kell. Ha nem szakadtok ki a hétköznapi taposómalomból, akkor könnyen lemaradhattok a szenvedélyes péntek és szombat éjszakáról. Szerencsére a vasárnap reggeletek mindenképp romantikusan alakul.

Ha csak keresed a szerelmet: Folyton aggódsz a magányod miatt? Folyton siettetnéd az eseményeket? Pedig a legjobb az lenne, ha hátradőlnél, és örömmel fogadnál minden eseményt. Hidd el, a szőke herceg már a lovát nyergeli a sarkon, de csak akkor fog elindulni, ha már tudsz felszabadultan nevetni magadon, és ha szépnek találod a királylányt, akit a tükörben látsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top