Ezo

A csillagjegyed megmutatja, hogy vezetsz

Egyáltalán nem vezetünk egyformán. Nemcsak a nagyváros és vidék, illetve a férfi és nő, továbbá az életkor van hatással a stílusunkra, hanem az is, hogy milyen jegyben születtünk. Az asztrológia segít feltárni, hogy ki hogyan.
A csillagjegyed megmutatja, hogy vezetsz

A csillagjegyed megmutatja, hogy vezetszKOS

A Kosok lendületesek és meggondolatlanok a kormány mögött is. Könnyen dühbe gurulnak. Főleg a totyorgás és a „bénázás” bosszantja fel őket. Az is biztos, hogy ők fizetik a legtöbb büntetést gyorshajtás miatt.

A csillagjegyed megmutatja, hogy vezetszBIKA

A Bikák vezetés közben is képesek megőrizni a nyugodtságukat. Mindig körültekintőek. Nem kapkodnak, megtervezik az útvonalat. Viszont merevek, emiatt kiborulnak, ha útlezárás vagy bármilyen változás van.

A csillagjegyed megmutatja, hogy vezetszIKREK

Az Ikrek-szülöttek imádnak úton lenni. Folyton mennének. De nem kitartóak: nem való nekik a hosszú, monoton vezetés. Folyton zenét hallgatnak, telefonálnak vezetés közben. Ez veszélyes lehet. Muszáj fegyelmezettnek lenniük.

A csillagjegyed megmutatja, hogy vezetszRÁK

A Rákok nem szeretnek egyedül utazni. És fontos számukra a közérzet. Éhesen, szomjasan, fázósan ne üljenek volánhoz! Az autójukat „béleljék ki”, és ha hosszú útra indulnak, rendszeresen álljanak meg pihenni!
 
A csillagjegyed megmutatja, hogy vezetszOROSZLÁN

Az Oroszlánok imádnak „villogni”. Ha nincs pénzük méregdrága autóra, akkor valami mással kell felhívniuk magukra a figyelmet. Imádnak előzni, mert nem tűrik, hogy más cammogjon előttük. Nekik kell az elsőnek lenniük.

A csillagjegyed megmutatja, hogy vezetszSZŰZ

A Szűz-szülöttek higgadtak és szabálytisztelőek, megbízhatóak és pontosak. Szívesen vezetnek, különösen ha ezzel mások szolgálatára lehetnek. Emiatt remek, ha a hivatásuk kapcsolatos a fuvarozással.

A csillagjegyed megmutatja, hogy vezetszMÉRLEG

A Mérlegek mindent, így a vezetést is elegánsan és diplomatikusan teszik. Kellemes a közelükben lenni. Tuti, hogy nem káromkodnak, és minden mozdulatuk kimondottan szép. Jó nézni, ahogy leparkolnak: kész tánc az egész.

A csillagjegyed megmutatja, hogy vezetszSKORPIÓ

A Skorpiók nem ijednek meg semmitől, és szívesen kockáztatnak. Aki melléjük ül be az autóba, jó, ha becsatolja magát, és az utazást egy túlélőtúrának fogják fel. A Skorpiók jobban szeretnek vezetni, mint hogy átengedjék a kormányt.
   
A csillagjegyed megmutatja, hogy vezetszNYILAS

A Nyilas-szülöttek szeretik a haladást, ezért rajonganak a sebességért, és a nagy teljesítményű autókért. Ez sokba kerülhet, ha nem találják meg a helyes mértéket. Ennek ellenére jót tesz a hangulatuknak, ha feltuningolhatják az autójukat.

A csillagjegyed megmutatja, hogy vezetszBAK

A Bakok rendkívül komolyan veszik a szabályokat, sosem lépik át. Mindig van náluk az előírtakon kívül sok hasznos dolog: csavarkészlet, pléd, bikakábel stb. Ők többnyire a legrosszabbra készülnek: szabályos túlélőszettet tartanak maguknál.

A csillagjegyed megmutatja, hogy vezetszVÍZÖNTŐ

A Vízöntők mindent, a vezetést is lazán kezelik. Rendetlen az autójuk: hátul gurulnak az ásványvizes üvegek, a térkép az ülés alatt van stb. Viszont jól vezetnek: rendkívül éberek, és jól átlátják, illetve jól reagálják le a legbonyolultabb helyzetet is.

A csillagjegyed megmutatja, hogy vezetszHALAK

A Halak-szülöttek kissé álmodozóak a volán mögött is, emiatt gyakran eltévednek. Az is előfordul, hogy egyszerre több mindenre akarnak figyelni. De remekül vezetnek, mert jól érzik és felveszik a forgalom ritmusát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top