Ezo

Angyalhoroszkóp március 8-tól

Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.

Angyalhoroszkóp március 8-tólKos – Gábriel arkangyalt kérd, hogy legyen veled, amikor a partnerednek be kell adni olyan dolgokat, amelyekből veszekedés kerekedik. De muszáj lesz, mert fontos a családod, a szeretteid, akikkel némi időt szeretnél tölteni, és a partneredet ezt végképp kiborítja. Kérd Gábrielt, hogy diplomatikusan tudj kommunikálni!

Angyalhoroszkóp március 8-tólBika – Jofiel arkangyalod veled van, ezért tudsz olyan dolgokon is felülemelkedni, amelyet egyenesen vérlázítónak tartasz. De most nem fogsz szembeszállni senkivel, és ezt talán Jofielnek köszönheted, aki higgadtsággal és méltósággal ajándékoz meg ebben a kényes helyzetben.

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólIkrek – Chamuel arkangyalt kérd, hogy a felettesed értékelje mindazt a hatalmas erőfeszítést, amit a munkád során kifejtesz, és az újabbnál újabb ötleteidre vevő legyen, és ez elűzi a bizonytalanságodat, amely az utóbbi időben hatalmában kerített.

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólRák – Muriel arkangyal jelenlétére szükséged van, mert van néhány „sarad” különböző emberekkel szemben, és ahhoz, hogy tisztázni tudd magad, sőt el is tudd hitetni velük, hogy nem volt módod, se lehetőséged arra, hogy betartsd az ígéreteidet, a vállalásaid. Lélekvezetőd kihúzhat a bajból.

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólOroszlán – Mihály arkangyal veled van, és ezt érzed. Mert olyan helyzet adódik, amikor nehéz helyzetbe kerülsz, ráadásul bizonytalanság is gyötör, ezért aztán az ő megnyugtatására most mindennél nagyobb szükséged van.

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólSzűz – Raziel arkangyalt támogat, és ezt ha nem veszed észre, nem baj, és az sem baj, ha csak azt észleled, hogy a dolgok változnak, mégpedig pozitív irányban, és ez feldobott hangulatba hoz. Lélekvezetőd az, aki láthatatlanul irányít, hogyan viselkedj olyan emberrel, akinek nagy a befolyása, és sok múlhat rajta a jövőddel kapcsolatban.

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólMérleg – Haniel arkangyalt kérd, hogy legyen veled, különösen akkor, ha a munkahelyeden nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy szeretnéd. Főleg ha korábban valakit elutasítottál, és most mégis rászorulsz a segítségére, de most neki éppen belőled van nagyon-nagyon elege. Kérd Hanielt, segítsen, súgja meg, hogyan engesztelheted ki.

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólSkorpió – Rafael arkangyal támogat mindenben, és amihez nyúlsz, az arannyá változik. Rafael sugallatát talán nem hallod mindig, de valahogy érzed, mit kell tenned, mit kell mondanod, és ráadásul a megfelelő helyen, a megfelelő időben vagy, és ezt neki köszönheted.

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólNyilas – Zadkiel arkangyalra szükséged van, mert az otthonodban zűr támadhat, és ahhoz, hogy ne kelj teljesen ki magadból, szükséged van arra, hogy lélekvezetőd veled legyen, és megóvjon olyan pillanatoktól, amelyek miatt akár igen nehéz helyzetbe kerülhetsz.

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólBak – Cassiel arkangyal veled van, még ha nem is hiszel benne. Mert ő lesz az, aki felkészít arra, hogy a közelgő hosszú hétvégét úgy tervezd meg, hogy azokat a családodhoz tartozó személyeket, akikkel nem vagy valami túlságosan jóban, elkerüld, így nagyobb botrány sem alakulhat ki.

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólVízöntő – Uriel arkangyal, látod, veled van, neki is köszönheted, hogy ha állás nélkül voltál, akkor most sikerül egy olyan feladatot megcsípni, ami miatt örömtüzeket gyújthatsz. És hozzájárul, hogy kedveseddel boldog napok következzenek az életetekben.

 

Angyalhoroszkóp március 8-tólHalak – Asariel arkangyal megakadályoz abban, hogy olyan dolgokat tegyél, amelyeket nem kellene. És lehet, hogy erről semmit sem tudsz, de jó, ha tisztában vagy vele, hogy az ő közreműködése nélkül nem lenne ennyi erőd és energiád, amivel végigvihetnéd a dolgokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top